|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zauważyłem że odkąd powstały nowe servery na Mytherze jest coraz mniej kolejek ! Życzę powodzenia na nowych serverach... ja zostaje na Mytherze ![]() Niestety ostatnio shakowali mojego 30lvl sorcerera i zrookowali na 3lvl. Więc zacząłem od nowa Xedrius Percon Lvl: 10 Skille: 27/23 PK: niee Wrogowie niee Gildia: niee Przyjaciele: taak.. i to jacy... |
|
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() No i jak widać, na Thori pierwszym faccem na mainie został Polak! (zaskoczeni?) Na rooku tłumy polaków, mniej br, swe nie widać!
![]() ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]() Jak ja wlazlem o 9:00 na furore i zobaczylem ze podczas 4 godzin nabilem 2 lvl to postanowilem isc spac......i teraz cala nac popykam i jutro caly dzien......trzeba nagonic tych bossow
![]() Ostatnio edytowany przez 5ouL - 15-07-2005 o 22:15. |
![]() |
#284 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() No dobra.. jestem zaskoczony. Pierwsza stopa która stanęła na mainie była stopą polską
![]() Nie przypuszczałbym, ale choć polscy gracze mają swoje wady to nie twierdze że wszyscy tacy są (no w końcu sam jestem polak).. |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]() Gram wlasnie na Furora juz 2 dzien na roku siedze ... ale wyczes jak 9 biegnie by zabic 1 rata.. juz 7 lvl i sam niewiem jak to dokonalem buuahahah.. trzeba znow wstac o 4.30 rano
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Luminera
![]() |
![]() Thoria sux :/ Właśnie wyszłam na maina (Carlin, miałam się przenieść do Ab) z ładnym eq i całkiem sporo kasy... No i jako że jestem sorcem poszłam kupić czary. Nie obejrzałam się, a tu piękny napis: You are dead.
![]() P.S. Wie ktos kiedy będą nowe serwery? ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() dzis po godzinnym biciu 5%do 8 lv wbilem sie na maina do venore i nie widze zadnego polaka ,pustki tu nie widac tez facow heehehcieniasy nie mogom 8 lv nabic
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2004
|
![]() Wbijac do Defenders of Furora jak ktos chce.
Msg Furorek =)) C'ya 19:00: Noob Plague in Rookgard! |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() A ja od pól godziny czekam sobie na 4 miejscu na thorii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#290 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Starachowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Inmortal Maximo
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 10
Skille: 17/19
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() SPOKO JA JUŻ TAM GRAM (na thori)swiat spoko ludzie spoko rzeczy rozdają lol
|
![]() |