|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Aurea
|
![]() Dla was konie świata będzie wtedy kiedy umrzecie
a taki koniec cywilizacji... ludzie sami sie powybijają bomby atomowe itp albo zemszczą sie te wszystkie fabryki i inne zanieczyszczenia... daty raczej nie przewidzi sie
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Jutro będzie koniec świata.
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
A ja slyszalem ze za jakies 4-6 mld lat. Za 2 mld slonce wypali ziemie, a nie wybuchnie. Koniec bedzie wtedy kiedy ja powiem. ;p A tak na serio to polski koniec bedzie w 2012 kiedy zabraknie nam stadionow na mistrzostwa. |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() sruttutu majtki z drutu.
Koniec swiata mial byc w 2000 roku i tesz go nie widzialem ale za to byl koniec swiata dla Goloty jak przegral z tysonem xD |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Tak jak wcześniej mówiłem nie może by końca świata w 2012 roku i pokazałem czemu. Dla mnie Ci którzy wierzą są głupkami.
|
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]() ten temat jest jak ciasto a wy jesteście jak owoce, które go polepszają ale po pierwsze jest was za dużo a po drugie niektórzy sie zepsuli =p
dla mnie to nonsens bo co drugi pisze na temat polski w 2012, inny se jaja robi i gada co moze z tibia skojarzyc malo kto proboje cos normalnego sklecic a wiekszosc osob wypowiadajacych sie to jeszcze dzieci. nie wiem jak wy ale ja jestem za zamkneciem (chociaz to duzy temat) bo tutaj juz nic nowego nie zobaczymy ;| |
![]() |
#288 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() ![]() JAaaaaaaaaaaaaaaak padniesz powstań P ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy będzie koniec świata?
Miejmy nadzieje, ze nie za 50 lat. P.S. Polska "uratowana" kaczory od władzy odsunięci. ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja szczerze mowiac wolalbym zginac w 2012 podczas jakiejs katastrofy niz sam za 50 lat.
|
![]() |
![]() |
#291 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Według dobrze poinformowanych źródeł w rządowym HQ, koniec świata nastąpił 21 października...
|
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
![]() Niedługo ... Tak jak jest na końcu :
,, The only way to win World War III is to prevent it '' Co oznacza ,,Jedyną drogą do wygrania III wojny światowej jest uniknięcie jej '' Sami sie powybijamy i nawet nie zauważymy kiedy ... smutne ale prawdziwe ![]() Konflikt wszystkich nacji z Ameryką zaostrza się ... Wkońcu Bush wpakuje nam atomówke w sam środek Warszamy mimo tego że mu pomagamy na wojnie .. tak już jest na świecie ![]() Ostatnio edytowany przez Xydijo - 01-11-2007 o 18:44. |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy Rosja zaatakuję U.S.A to będzie taka rozpierducha ,że chuj cała Azja (bez Japonii i tych wysoko rozwiniętych krajów) z Afryką zaatakuję Amerykę północną. Możliwe ,że im pomoże Ameryka południowa. Europa nie zdąży powiedzieć "ale" i zniknie z naszego globu. Ciekawi mnie co zrobi z tym wszystkim Australia.
|
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Poganie ; o
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#296 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Tak jak porownalem posty z pierwszej strony i ostatnie to o ile te z pierwszej maja jakis sens to te z ostatniej przypominaja herezje rydzyka...sam staralem sie w tym temacie nie uczestniczyc bo nie mam zbyt wiele do powiedzenia na temat konca swiata,ale sadze ze inni co maja malo do powiedzenia badz lub gadaja bzdury powinni je zachowad dla siebie. jak np.Xydijo czy KrEmAs KAc
|
![]() |