![]() |
#281 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
ssy z historii Obsidii są na starym compie. Sieć już zrobiłem ale coś tam nie jest udostępniony stary comp w sieci -.-. więc msuze ze starego compa powruzcac na rapidshare i dac na forum , a że jest ich chyba ze 50 + filmy jak chcecie to mi się troszke nie chcę. Kiedyś w najbliższym czasie to zrobie. i taki troszke starszy ss ( sprzed 3 dni) którego zapomniałem wkleić ![]() 40 ms... sorka 39 ![]() Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 19-06-2006 o 19:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Awo kotku - mesydż mi in gejm
![]() ![]() edit: ehh, afkowal idiota, i to bez autologoutu ![]() ![]() niecale 2 bp hmm, jakies ryby ![]() i jeszcze jeden edit ![]() levelik ![]() ![]() sell steel boots ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 20-06-2006 o 08:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zbanowany
![]() |
![]() miales farta, u mnie afkowal z auto logiem. Ale po prostu stanalem na tym samym miejscu co on i tobie chociaz te hmmki wypadly ... a mi ? blanki
@suv chciales zebym zagadal do ciebie to chociaz badz online Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 20-06-2006 o 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
|
![]() mhm...dzieki Kiroy
![]() ![]() ![]() ![]() ehh...jak Cie splace to sie do SCA przymierzam ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Gz wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy kurwde nie ide z Toba na zadne HoTA juz wiecej, chyba ze tez bede wykonywal
![]() pozniej dam edita z awansami~
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zbanowany
![]() |
![]() ![]() ![]() sux ale zawsze coś ![]() stare ss ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla świętej pamięci Fosilsa! (może kiedyś akurat zobaczy tego posta). ![]() 2 ss z dc ![]() ![]() ![]() Nie będe już przynudzał adnvancam... na koniec początek chyba największej wojny na obsidii ![]() Boom vs Ng Boom było źle kierowane, w innym przypadku NG miałoby bardzo trudne zadanie, ażeby utrzymać wtedy rządzenie serverem. ![]() Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 22-06-2006 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jun 18 2006, 13:59:04 CET Died at Level 104 by a behemoth
Jun 16 2006, 22:20:50 CET Died at Level 105 by a dragon Po 2 dedach ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kiroy Wind - 23-06-2006 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeeee, jestem na crus helmie
![]() Kiroy gz, Awo kochaniutki wiecej dawaj tych screenow ![]() ![]() jakas sklejka ![]() te po lewej sa z wczoraj, ten po prawej dzisiejszy. exp wczorajszy ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 23-06-2006 o 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tutaj przekazanie nagrody z mojej loterii pewnemu farciarzowi xD
(nie wiem czemu taka słaba jakość itp. jutro może to poprawie, bo teraz już nie mam siły ![]() ![]() Pozdro all ;* ;* Ostatnio edytowany przez Kiroy Wind - 23-06-2006 o 01:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zbanowany
![]() |
![]() sorry ale wiecej sreenow z kochaniutkim suvem mieć nie będe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() No wiec ja moze tez cos zarzuce wkrotce jakiegos ssa , wkoncu bedzie sie czym pochwalic niedlugo ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shawtek
Świat: Danera
![]() |
![]() gz all :* rosniecie w sile
![]() Kiroy jak mozesz daj wieksze zdjecia ![]() Moze ja zaniedlugo jakies screeny dam ;] Pozrdo all Nirol Ostatnio edytowany przez Nirol - 24-06-2006 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh, wydalo sie! Suv uzywa light hacka
![]() ![]() ![]() tez chcecie taki loot backpack, co ? ![]() a tutaj awanse... piatek... ![]() sobota... ![]() sobota... ![]() w sobote... Date_______XP Change|Rank|Level 25 Jun 2006|+409,340__|_77_|72 ![]() ![]() jeszcze 28... ![]() edit: no taak, jeszcze jeden level, niedziela... ![]() niestety loot zaden, 2 k army ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 26-06-2006 o 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 26-06-2006 o 14:55. |