Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-10-2005, 14:24   #281
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Adam/Hoffi
Król

Hmmm Kiroy Polacy potrafia sie zjednoczyc ale to w bardzo trudnej chwili..Znow przetocze Azure tam Polusy byli w roznych gildiach [ nawet w swe ]
Do czasu gdy swe okazalo swe oblicze zabijajac 100 Przemka [ wtedy bylo 3 setnych ] od tamtej pory Polusy sie zaczeli jednoczyc i w wielkim stylu wygrali z tyranem
~~< H a i l >~~

ps,, a ja juz myslalem, ze bede mogl sie lognac na Obsidie by kogos pogonic/zabic ;/
Nazg jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-10-2005, 12:14   #282
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Lokacja: edron

Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suv Dragonslayer
chyba Lorda a nie Loda ;p a kiroy ciagle nie powiedzial mi za co =| to co mialo byc raczej brane jako zart, a nie doslownie przyjal ze go to obrazilo

edit: jesli ktos zostal NIESLUSZNIE obrazony przeze mnie, przepraszam

21:12 Suv Dragonslayer: i nigdy ode mnie nic nie chcesz?
21:12 Kiroy Wind: nie
<zaplacilem 10k>
21:12 Kiroy Wind: lol
21:12 Kiroy Wind: tzn ze nie
21:12 Kiroy Wind: ze bede chcial
21:12 Kiroy Wind: XDXd
21:12 Kiroy Wind: NARAZIE FRAJERZE POLICZMY SIE POTEM

forumowicze swiadkami, mam nadzieje ze tylko se jaja juz robi
no wlasnie powiedzial ci za co masz zaplacic. wiec co moge powiedzie. zycie nie jest bajka.
Sol jest offline  
stary 19-10-2005, 12:43   #283
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nazg
ps,, a ja juz myslalem, ze bede mogl sie lognac na Obsidie by kogos pogonic/zabic ;/
ja ci znajde kogo mozna pogonic wiec jak cos to msg mi
Sol jest offline  
stary 19-10-2005, 14:52   #284
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

kochany kiroyu ,vj tez cie abrdzo szanuje i w ogole w ogole na wojnie pokazales ze nadajesz sie na prezydenta i na wątpie abyśmy keidyś stanęli po przeciwnych stronach na wojnie =] (jezlei jakas keidys bedzie )
^Awolver^ jest offline  
stary 19-10-2005, 19:31   #285
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

no no 30 stron ;]
hardkore
a ja odzyskałem 5 dych ukradzione przez Nazgoola
Slyth jest offline  
stary 19-10-2005, 21:00   #286
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

aha i co zainwestujesz je w wojne? qrde aż się boję co teraz bedzie sie na bosidii dzialo jak dozyskales 5 dych! jaaa... przeicez teraz bezie taka wojna o nie.... troche nie na temat mowisz ale wybaczam
^Awolver^ jest offline  
stary 19-10-2005, 21:02   #287
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Ten post, nie będzie o wojnie, bo jej nie ma. Więc nie mam zamiaru udawać, że coś tam nawiązuje do tematu.
Post jest o ludziach z Next Generation.

Wczoraj wieczorem wraz dwoma sorkami z White Wolf byłem po raz pierwszy na necro na darashi (już kiedyś pisałem, że gram od niedawna i dopiero się uczę , dlatego byliśmy tam w trzech). Po kilkudziesięciu minatach pojawił się Yunichi i kulturalnie zapytał się o której kończymy, poinformowaliśmy go że około 2.00. On na to że ok, idzie na vamp hell. Żadnych marudzeń, żadnego najmniejszego PA. Po chwili wpada Mannow i ta sama sytuacja, kulturalna rozmowa, do której, jaki loot, itp. Świetni goście ogólnie z tych dwóch playerów .

No a teraz druga strona medalu. Dzisiaj około 17.00 stoje przed domkiem, a tu nagle na ekranie pojawia się Skulterpa Ulpaulp <51 royal> i bez żadnego hi czy spier...aj zaczyna do mnie tłuc. Zwiałem do PZta i sie pytam: za co? a on na to: "powiem jak ty mi powiesz na ilu hp zostaleś", no to ja mu grzecznie odpowiadam, a on na to zrobił jakąś głupią minkę (do dziś nie rozumię połowy tych waszych emotek ) i jedyne co ze swojej klawiatury wydusił to "cya, pCe" :/ ??? Nie rozumie kompletnie takiego zachowania. Widocznie im niższy level w NG tym większy kozak.

Opowieść bez głębszych morałów.

Pozdrawiam all ludzi co jeszcze czytają ten temat. Witam spowrotem na serverze Katmai'a i Seintless'a - dobrej gry panowie.

Yours

Borgo

P.S. Może czas założyć inny temat o Obsidii, bo ten o wojnie jest totalnie nieaktualny.
stary 19-10-2005, 22:32   #288
Tass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 05 2005

Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suv Dragonslayer
post usuniety bo mi tak Elixer radzil
A ja mam takie pytanie... Suv Ty nie masz swojego zdania???? Jeśli coś napiszesz, bądz odpowiedzialny za to co zrobiłeś [większość i tak przeczytała i wie jaka była tam treść]. A tak jak dla mnie to nie masz facet odwagi...

Jak będą kazać Ci obciąć sobie palec też to zrobisz?

Pozdrownienia dla wszystkich wypowiadających się w tym temacie.
Tass jest offline  
stary 20-10-2005, 00:07   #289
Kabanosek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Ostatni raz wypowiadalem sie dosc dawno temu(DAWNO) !! Ale teraz na obsidi zrobilo sie za***iscie ! Narazie najlepszy swiat na jakimkolwiek gralem ... Tylko jeden koles mnie wk..wia jest z pol i z NG i jest najwiekszym palantem na tym swicie nie chce mowic publicznie kto to jest ale chyba wiakszosc sie domysla !!!!!!!!!!!!!!! Pzdro dla wszystkich forumowiczow i dla graczy z obsidii !!!!! SEE YOU IN TIBIA!!!!!!!!!!!
Kabanosek jest offline  
stary 20-10-2005, 12:22   #290
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Dumny

Heh mnie nikt z NG nie ruszyl , jednak jakby mnie zabil bez powodu to bym sie mscil nawet za koszt opuszczenia serwa(no chyba ze zaplaci odpowiednio zebym w miare szybko odzyskal stracony lvl i mlev z nawiazka). Ogolnie mam respekt do innych graczy i tego samego respektu od nich oczekuje. Obsidia mi sie podoba , mannow jest ok. Narazie dzieki Bogu nie spotkalem sie z PA. Nikt z Ng czy innej gildi mnie nie wywalal z expowiska jesli bylem tam pierwszy. Jedyne proby przejecia expowiska byly przez slabych osrancow protegowanych przez kogos z NG ale konczylo sie na tym ze pogadalem z protektorem i kazal mu spadac z mojego miejsca ;] .Nie rozumiem tego ataku na borgo. Ten 51 pall powinien sie grzecznie spytac czy moze test hita a nie bije jak chce. Widocznie chce byc huntowany. Pozdro cala moja rodzinka, wszyscy znajomi z obsidi i paczka moich wrogow tez ma pozdrowienia (ciagle nie chca sie wlogowac grrr )

You can loose your lvl's, skill'sor mlev's but remember to never loose your soul.

-=Loyal to my people untill the End.=- sign Andy

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 20-10-2005 o 12:30.
pitt6ull jest offline  
stary 20-10-2005, 12:33   #291
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Powiem wam tak, Skulterpa Ulpaulp i nick podobny to koledzy mannowa i innych dzownych osobek. I to co sie stalo z borgo to nie pierwsza taka sytuacja. mam kolege ktory tez padl z jego reki bo mial juz malo hpekow. a odpowiedz dlaczego go zabil. bo po co ma sie meczyc i tak ledwo zipial. dla niego to zabawa bo uwaza sie za jednego z "bogow". nie ma sensu z nimi gadac bo ich to bawi. widzialam ich zdjecia i powiem jedno: mlodzi cwaniacy.... maja duzo czasy robia szybko lvle i uwazaja sie za nie wiadomo kogo.
zycie nie jest bajaka nawet w tibi. ale ma sie szczescie i sie gra bez problemow albo ma sie pecha.

pozdrawiam was wszystkich
wasza Sol The Wolf
Sol jest offline  
stary 20-10-2005, 12:44   #292
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slyth
no no 30 stron ;]
hardkore
a ja odzyskałem 5 dych ukradzione przez Nazgoola
hmmmm powiedz jakie 50dych a po 2 nie pamietam zebym ci wysylal 50dych co sie w twojej glowie na***alo??
opowiedz w szczegolach...tylko nie tak jak kiedys ...ma byc krutko, zwiezle i na temat !!

Widze, ze rodzinka Wolfs zlozona jest z doroslych osobnikow <szacuka>
a nie jak takie bachory jak Suv czy Slyth omg f
Nazg jest offline  
stary 20-10-2005, 13:14   #293
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

te ich real zdjęcia to uważam ze albo robili na jakieś imprezie ( w co wątpie ) albo po prostu robili tak eby wyjsc stereotypowo "fajnie" to znaczy niby że się non stop bawią , piją alkohol a przy tym grają w tibie i na tym polega ich życie , oj jezeli na prawde wygląda tak ich życie to im współczuję a jeżeli tak nie wygląda to też im współczuje tego ze nie chcha pokazac jacy sa na prawde , a jezeli nie chcha tego poakzac to po co w ogole dali takie zdjecia na homepage?

btw. zdjęli mi gips po miesiącu , niedługo znów zacznę expić porządnie ^^

<<<<TU ZNAJDOWAŁO SIĘ ZDJĘCIE ------------ JEDNAK ZOSTAŁO
USUNIĘTE Z POWODU BRAKU DOWODÓW
POTWEIRDZAJCYCH WYGLĄD TEJŻE OSOBY>>>

Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 20-10-2005 o 17:08.
^Awolver^ jest offline  
stary 20-10-2005, 13:41   #294
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Domyślny

Gz Awolver
Nazg jest offline  
stary 20-10-2005, 14:00   #295
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nazg
hmmmm powiedz jakie 50dych a po 2 nie pamietam zebym ci wysylal 50dych co sie w twojej glowie na***alo??
opowiedz w szczegolach...tylko nie tak jak kiedys ...ma byc krutko, zwiezle i na temat !!

Widze, ze rodzinka Wolfs zlozona jest z doroslych osobnikow <szacuka>
a nie jak takie bachory jak Suv czy Slyth omg f
no to sluchaj wyrosniety dzieciaku
twoj kolega ktory wystawil twoja postac na allegro, okazal sie uczciwym czlowiekiem i dowiedziawszy sie o tym ze niedales mi passow do twojej postaci po dostaniu pieniedzy, przeprosil i wyslal mi 50 złotych

sam go o to zapytaj...
Slyth jest offline  
stary 20-10-2005, 14:23   #296
Tass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 05 2005

Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
[cut]... i paczka moich wrogow tez ma pozdrowienia (ciagle nie chca sie wlogowac grrr )
Pitt wkońcu się zalogują na dłużej (bo narazie zachowują sie jak tchórze) a wtedy sprawiedliwość wymierzymy
Tass jest offline  
stary 20-10-2005, 16:41   #297
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

no witam

kabanosku ciesze sie ze cisie podoba ten swiat ale chyab zbytnio nie ebdziesz barny pod uwage skoro nie piszesz z main chara po drugie jestes tylko jednym z wielu noobkow ktorzydostali po pupci placza chyba ze juz nas odwiedzales tylko zmieniels name na Forum Looser heeheh kolejny dzieciak co trzesie tylkiem sie ukazac a nie stac go na beztronna krytyke tylko placze na Forum z zazdrosci Frajer

Borgo:
hmmm no wiesz bardzo mi przykro z tego powodu wiesz nie amm poejcia dlaczego tak sie stalo ale zwroce mu uwage ze ejstes moim ziomalem i niech sie opanuje no Skulterpa tez moj ziom ale nie powinien cie nigdy ruszac !! a co do necro to gratz fajnie ze sie udal huncik i widzisz Mannow i Yunichi to spoko goscie tylko jak do ludzi trzeba podchodzic bez uprzedzen a nie jak dzieciaki wpierw placza a potem psiza PA mnie nie raz denerwuje pytamsie kiedy konczy to psize albo nie wiem albo ze kolejka ejst a poem kopalnia wolna bo nie umie normalnie powiedziec a jednak dorosly z doroslym sie dogada a co do tej foty to to nie ejst rl skulterpa napewno bo ja skulterpe znamiwidzialem i to nie on w 100 %

a co do Kamai Borgo napisales ze wrocil dla mnie to tam powietrze nie ebde z nim gaadl bo go nie lubie ale nie zamierzam z nim wojwoac bo swoje juz gosc przeszedl chyba ze znowu zacznie te swoje dziecinne najazdy to jak mowia do trzech razy sztuka

Co do wojny to owjny zadnej nie ebdzie z Aurora bo to z reguly spoko kolesie , choc posluchy chodza ze etz wala PA ale za 2-3 osoby calej gildii sie nie ocenia ale wojny nie bedzie wiec spoko

Borgus SOl Pii jak chcecie msn lub gg dajcie znac mzoemy wymienic poglady lub cos takiego hrhrhr pozdrawiam was goraco

p.s sorki za literowki ale klawka mi nawala
Kiroy jest offline  
stary 20-10-2005, 16:55   #298
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny pogaduchy zapoznawcze

moje gg kiroyku 1040343

POZDROWIONKA!!!!!!!!!

zapomnialabym

Slyth ale ja czegos nierozumiem. masz pretensje do nazg ze nie dal ci passow a teraz piszesz ze to jego kolega sprzedawal jegopostac. nie uwazasz ze jest to troszke pokretne??? jak mozna sprzedawac cos co nie jest twoja wlasnoscia tylko kolegi o.O
no teraz to ja sie nie dziwie ze Nazg tak zareagowal.
no ale jak odzyskales kase to sie ciesz..... choc nadal nie rozumiem pretensji do nazg :/

Ostatnio edytowany przez Sol - 20-10-2005 o 16:57.
Sol jest offline  
stary 20-10-2005, 17:05   #299
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny sry , ale jestem tylko człowiekiem :)

@up up
Jeżeli to nie jest jego zdjęcie to sry , a być może to on ale nie poznajesz go bo jak widać trzyma puszkę w prawej ręce i jakąś głypią minę zrobił , jezeli natomiast mylę się ( co ejst bardzo możliwe ) to sry ale ma to zdjęcie z albumu w ktorym byl podzial na tibia , w ktorej znajdowaly sie foty miedzy innymi skulterpy ale bylo tez real life w ktorym byla ta fota podpisana jego nickiem , dałem to tutaj poniewaz skulterpa na pewno nie oglada forum tibia.pl ( przynajmnije polskiego ) . Więc postanawiam usunąć tą fotę a chętnym może dam link do tego albumu
^Awolver^ jest offline  
stary 20-10-2005, 17:21   #300
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sol
moje gg kiroyku 1040343

POZDROWIONKA!!!!!!!!!

zapomnialabym

Slyth ale ja czegos nierozumiem. masz pretensje do nazg ze nie dal ci passow a teraz piszesz ze to jego kolega sprzedawal jegopostac. nie uwazasz ze jest to troszke pokretne??? jak mozna sprzedawac cos co nie jest twoja wlasnoscia tylko kolegi o.O
no teraz to ja sie nie dziwie ze Nazg tak zareagowal.
no ale jak odzyskales kase to sie ciesz..... choc nadal nie rozumiem pretensji do nazg :/
Droga Sol

Długa Historia, chyba na 10 stronie opisałem, a jeśli nieznajdziesz to CI napisze na priv bo niebede znowu tego pisał Pozatym Nazgo gdzieś napisał, że sprzedawał postać na allegro, a jak się okazało pośrednikiem był jego kolega (który ma konto na allegro), dał mi potem maila do nazgoola, no a nazgool już mnie wyc***ał

Ostatnio edytowany przez Slyth - 20-10-2005 o 17:23.
Slyth jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania