![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm Kiroy Polacy potrafia sie zjednoczyc ale to w bardzo trudnej chwili..Znow przetocze Azure tam Polusy byli w roznych gildiach [ nawet w swe
![]() Do czasu gdy swe okazalo swe oblicze zabijajac 100 Przemka ![]() ![]() ~~< H a i l >~~ ![]() ![]() ![]() ps,, a ja juz myslalem, ze bede mogl sie lognac na Obsidie by kogos pogonic/zabic ;/ |
![]() |
|
![]() |
#282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#284 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() kochany kiroyu ,vj tez cie abrdzo szanuje i w ogole w ogole na wojnie pokazales ze nadajesz sie na prezydenta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() no no 30 stron ;]
hardkore a ja odzyskałem 5 dych ukradzione przez Nazgoola ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zbanowany
![]() |
![]() aha i co zainwestujesz je w wojne? qrde aż się boję co teraz bedzie sie na bosidii dzialo jak dozyskales 5 dych! jaaa... przeicez teraz bezie taka wojna o nie.... troche nie na temat mowisz ale wybaczam
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Ten post, nie będzie o wojnie, bo jej nie ma. Więc nie mam zamiaru udawać, że coś tam nawiązuje do tematu.
Post jest o ludziach z Next Generation. Wczoraj wieczorem wraz dwoma sorkami z White Wolf byłem po raz pierwszy na necro na darashi (już kiedyś pisałem, że gram od niedawna i dopiero się uczę ![]() ![]() No a teraz druga strona medalu. Dzisiaj około 17.00 stoje przed domkiem, a tu nagle na ekranie pojawia się Skulterpa Ulpaulp <51 royal> i bez żadnego hi czy spier...aj zaczyna do mnie tłuc. Zwiałem do PZta i sie pytam: za co? a on na to: "powiem jak ty mi powiesz na ilu hp zostaleś", no to ja mu grzecznie odpowiadam, a on na to zrobił jakąś głupią minkę (do dziś nie rozumię połowy tych waszych emotek ![]() Opowieść bez głębszych morałów. Pozdrawiam all ludzi co jeszcze czytają ten temat. Witam spowrotem na serverze Katmai'a i Seintless'a - dobrej gry panowie. Yours Borgo P.S. Może czas założyć inny temat o Obsidii, bo ten o wojnie jest totalnie nieaktualny.
#288 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Jak będą kazać Ci obciąć sobie palec też to zrobisz? Pozdrownienia dla wszystkich wypowiadających się w tym temacie. |
|
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Ostatni raz wypowiadalem sie dosc dawno temu(DAWNO) !! Ale teraz na obsidi zrobilo sie za***iscie ! Narazie najlepszy swiat na jakimkolwiek gralem ... Tylko jeden koles mnie wk..wia jest z pol i z NG i jest najwiekszym palantem na tym swicie nie chce mowic publicznie kto to jest ale chyba wiakszosc sie domysla !!!!!!!!!!!!!!! Pzdro dla wszystkich forumowiczow i dla graczy z obsidii !!!!! SEE YOU IN TIBIA!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Heh mnie nikt z NG nie ruszyl , jednak jakby mnie zabil bez powodu to bym sie mscil nawet za koszt opuszczenia serwa(no chyba ze zaplaci odpowiednio zebym w miare szybko odzyskal stracony lvl i mlev z nawiazka). Ogolnie mam respekt do innych graczy i tego samego respektu od nich oczekuje. Obsidia mi sie podoba , mannow jest ok. Narazie dzieki Bogu nie spotkalem sie z PA. Nikt z Ng czy innej gildi mnie nie wywalal z expowiska jesli bylem tam pierwszy. Jedyne proby przejecia expowiska byly przez slabych osrancow protegowanych przez kogos z NG ale konczylo sie na tym ze pogadalem z protektorem i kazal mu spadac z mojego miejsca ;] .Nie rozumiem tego ataku na borgo. Ten 51 pall powinien sie grzecznie spytac czy moze test hita a nie bije jak chce. Widocznie chce byc huntowany. Pozdro cala moja rodzinka, wszyscy znajomi z obsidi i paczka moich wrogow tez ma pozdrowienia (ciagle nie chca sie wlogowac grrr
![]() You can loose your lvl's, skill'sor mlev's but remember to never loose your soul. -=Loyal to my people untill the End.=- sign Andy
"Pamiętajcie, żaden głupi bękart nie wygrał żadnej wojny umierając za swój kraj, wojny można wygrać tylko zabijając innego głupiego bękarta za jego kraj." George Smith Patton Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 20-10-2005 o 12:30. |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem wam tak, Skulterpa Ulpaulp i nick podobny to koledzy mannowa i innych dzownych osobek. I to co sie stalo z borgo to nie pierwsza taka sytuacja. mam kolege ktory tez padl z jego reki bo mial juz malo hpekow. a odpowiedz dlaczego go zabil. bo po co ma sie meczyc i tak ledwo zipial. dla niego to zabawa bo uwaza sie za jednego z "bogow". nie ma sensu z nimi gadac bo ich to bawi. widzialam ich zdjecia i powiem jedno: mlodzi cwaniacy.... maja duzo czasy robia szybko lvle i uwazaja sie za nie wiadomo kogo.
zycie nie jest bajaka nawet w tibi. ale ma sie szczescie i sie gra bez problemow albo ma sie pecha. pozdrawiam was wszystkich wasza Sol The Wolf |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
opowiedz w szczegolach...tylko nie tak jak kiedys ...ma byc krutko, zwiezle i na temat !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widze, ze rodzinka Wolfs zlozona jest z doroslych osobnikow <szacuka> a nie jak takie bachory jak Suv czy Slyth omg f ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#293 |
Zbanowany
![]() |
![]() te ich real zdjęcia to uważam ze albo robili na jakieś imprezie ( w co wątpie ) albo po prostu robili tak eby wyjsc stereotypowo "fajnie" to znaczy niby że się non stop bawią , piją alkohol a przy tym grają w tibie i na tym polega ich życie , oj jezeli na prawde wygląda tak ich życie to im współczuję a jeżeli tak nie wygląda to też im współczuje tego ze nie chcha pokazac jacy sa na prawde , a jezeli nie chcha tego poakzac to po co w ogole dali takie zdjecia na homepage?
btw. zdjęli mi gips po miesiącu , niedługo znów zacznę expić porządnie ^^ <<<<TU ZNAJDOWAŁO SIĘ ZDJĘCIE ------------ JEDNAK ZOSTAŁO USUNIĘTE Z POWODU BRAKU DOWODÓW POTWEIRDZAJCYCH WYGLĄD TEJŻE OSOBY>>> Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 20-10-2005 o 17:08. |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Awolver
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
twoj kolega ktory wystawil twoja postac na allegro, okazal sie uczciwym czlowiekiem i dowiedziawszy sie o tym ze niedales mi passow do twojej postaci po dostaniu pieniedzy, przeprosil i wyslal mi 50 złotych sam go o to zapytaj... |
|
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() no witam
![]() kabanosku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Borgo: hmmm no wiesz bardzo mi przykro z tego powodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do Kamai Borgo napisales ze wrocil ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wojny to owjny zadnej nie ebdzie z Aurora bo to z reguly spoko kolesie , choc posluchy chodza ze etz wala PA ![]() ![]() ![]() Borgus SOl Pii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s sorki za literowki ale klawka mi nawala ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
|
![]() moje gg kiroyku
![]() POZDROWIONKA!!!!!!!!! zapomnialabym ![]() Slyth ale ja czegos nierozumiem. masz pretensje do nazg ze nie dal ci passow a teraz piszesz ze to jego kolega sprzedawal jegopostac. nie uwazasz ze jest to troszke pokretne??? jak mozna sprzedawac cos co nie jest twoja wlasnoscia tylko kolegi o.O no teraz to ja sie nie dziwie ze Nazg tak zareagowal. no ale jak odzyskales kase to sie ciesz..... choc nadal nie rozumiem pretensji do nazg :/ Ostatnio edytowany przez Sol - 20-10-2005 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#299 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up up
Jeżeli to nie jest jego zdjęcie to sry , a być może to on ale nie poznajesz go bo jak widać trzyma puszkę w prawej ręce i jakąś głypią minę zrobił , jezeli natomiast mylę się ( co ejst bardzo możliwe ) to sry ale ma to zdjęcie z albumu w ktorym byl podzial na tibia , w ktorej znajdowaly sie foty miedzy innymi skulterpy ale bylo tez real life w ktorym byla ta fota podpisana jego nickiem , dałem to tutaj poniewaz skulterpa na pewno nie oglada forum tibia.pl ( przynajmnije polskiego ) . Więc postanawiam usunąć tą fotę a chętnym może dam link do tego albumu |
![]() |
![]() |
#300 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Długa Historia, chyba na 10 stronie opisałem, a jeśli nieznajdziesz to CI napisze na priv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slyth - 20-10-2005 o 17:23. |
|
![]() |