![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmm.
Wg. mnie to jest fake. Przedstawic moje powody? Prosze bardzo. 1. Klient Tibii automatycznie blokuje wejscie na 'wodna' kratke. Wiec watpie, aby istnial akurat taki przedmiot, ktory ta bariere przelamuje... 2. Na Tibianews.net wiele rzeczy jest rzeczami zartobliwymi, mijajacymi sie z tibijska rzeczywistoscia, przyklad: pierwszy screen z PoTD. ps. Nie wiem czy te dowody byly do tej pory przedstawiane, czy tez nie. Przeczytalem tylko pierwsze dwie strony. ![]() Pozdro.
|
![]() |
#282 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Wszyscy mówicie, że nieda sie wejść na kamień. byliście w ghostlandzie? tam też są iluzje. np duch biegajacy naokolo drzewa a jak podejdziesz blizej duch znika. może tak samo jest z tymi kamieniami? podanto może ten spike jest tylko dla szpanu, a gdzieś indziaj sie go zdobywa? krazy tez plotka ze cipy usunely quest a spike zostal. moze tak zaprogramowali serwery zeby spike znikal czasami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() @up
A prubowałeś żucić 1 gp ? @kilka up.. Poh jest odkryty 75% i jeszcze kosmos 5% ale to mało osób widziało. wsumie80% a nie 30%.. zapytaj sie gma jak nie wieżysz |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
No on źle to powiedział jednak moim zdaniem 80% odkrytego POH'u to troche za dużo. GM"owie kiedys mówili, że jest jeszcze dużo nieodkrytych miejsc i tylko połowa lub nawet mniej questów jest znana graczom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Sorki pokrecilem cos ale to mialem na mysli;p. A co do tego screena to wedlug mnie napewno jest to fake. Nie bede sie z dowodami powtarzal z innych postow tutaj. Aczkolwiek sadze ze da sie wykonac ten quest, byc moze ktos go juz wykonal, lecz pewnie jezeli juz wie o nim bardzo ciasny krag wtajemniczonych i oni beda milczec. W tym wszystkim intryguje mnie wlasnie to wazace 100oz. cialo wolfa,podobon da sie go wymienic za kluczyk do pokoju Toma tylko problem jest w tym co powiedziec do tego npc zeby sie wymienil za tego wolfa... Bo wszyscy niby "wtajemniczeni" mowia ze zwykle slowa nie wystarcza. Jednak te pokoje Toma wedlug mnie kryja jakas tajemnice.... Tylko jak to rozwiazac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na Eterni nie ma go już od dawna
![]() Cytuj:
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 27-06-2006 o 15:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam za 2 posty pod rząd ale edytowanie poprzedneiego posta po5 razy jest IMO bez sensu.
No wiec mam jedno pytanie co mogłoby znaczyć upokorzony , upokorzyć się w świecie tibii ??Zostać zrookowanym nie walcząc z potworami i dać im sie zabijać a może być rookstajerem który wszystko co ma oddaje newbie albo nie wiem co bo irytuje mnie napis na tabliczce koło wysepki "only the humble may touch the sword of furry " ![]()
![]() |
#288 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 27-06-2006 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() W moim słowniku jest skromny, uniżony, upokożony.ale jaki to ma sens wogule ??
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Nawet, jeśli w Twoim słowniku jest takie znaczenie jak 'upokorzony', ja jednak obstawiam, że tutaj bardziej chodzi o skromnego ;-). Tak mi się to jakoś kojarzy, że taki wypasiony miecz chciałby mieć każdy, ale nie każdy na to zasługuje - tylko ktoś skromny. Ale w jakim sensie - tego nie wiem :-). To oczywiście moja teoria, właściwie nic nowego nie wnosząca do tematu. ;-)
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Guest
|
![]() ja już wszystko rozumie dzięki tem zdjęciowi:
http://www.flogao.com.br/skyknight/foto/03/10533715 to jest miejsce jak się przejdzie kolo mino maga, tam jest teleport który przenosi nas do tego oto pomieszcze nia w którym są nagrody aż 3!!!! to rzaden fake A ten spike sword na kamieniach to bajka, to jest prawdziwe!!! tylko z kad wziąć klucz do pokoju z mino??? Jestem juz blisko rozwiązania zagdaki dotyczącej spike sworda, a zarazem dowiaduje się nowych rzeczy, że jest dwarven shield i iron helmet ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Imię: Paladyn on rook
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez kuba1324 - 27-06-2006 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Steel
Świat: Elysia
Poziom: 30
Skille: 19/21
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Cytuj:
niedawno byl na forum taki filmik, jak gosciu chodzil po rooku z kolegami i pili slime. Ten gosciu mial iron helmet, spike sworda i dwarven shield ![]() Ostatnio edytowany przez Gejko - 27-06-2006 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dowiedziałem się jeszcze od kolegi, który słyszał od kogoś, że ten pokuj był otwarty 2 lata temu więc może Cipsoft to otwiera. A teraz posłuchajecie moich teorii: 1) Idziemy na katane piętro nad nagrądą kopiemy kilofem i okrywamy dziure, którą schodzimy na dół do ghoula, tam są ciała martwych ludzi w którym jest klucz do mino maga. Idziemy do niego, przechodzimy koło niego z bandą 20 kumpli, kilku przerzywa, idą dalej, wchodzą w teleport i przeposzą się do tego pokoju gdzie są buty na wode, wtedy możemy się przenieśc na wysepke na której jest spike. Oraz drugia teoria którą stworzyłem po obejrzeniu obrazka z poprzedniego posta. 2) Zdobywamy klucz do mino maga tak jak w teorii 1) przechodzimy kolo mino maga wchodzimy w teleport i jesteśmy w pokoju 3 skrzynie 3 nagrody i jesteśmy szczęśliwi. Myśli mam wiele prowadzę już tą sprawe od miesiąca, kiedyś ją odgadne i Wam wszytskim pomoge, zaraz pójde sprawdzić czy się da dostać do ghoula, jeżeli się uda to... sami wiecie i jeżeli tam bedzie klucz... sami wiecie Teraz was wszytskich bardzo prosze bierzcie kilofy i kocie wszędzie, wszytskie loginy osób które pierniczą że to mają piszcie na forum, proście żeby wam pokazali te rzeczy. PLX musze odnaleź tam droge!!! |
|
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]() tak jeszcze czytałem te wszytskie wasze posty, ktos mi nareszcie przetłumaczył co znaczy ten napis na tablice, jutro kolega pomorze mi wyjsc na 1 lvl i doisc tam wtedy wezme wszytsko przeszukam, pojdziemy poszukac wejscie na ghoula, sproboje 1 lvlem otworzyć mino maga nie podam sie!!!
|
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]() http://www.flogao.com.br/skyknight/foto/03/10533715
ta fotka przedstawia jak kolo ma spike sworda , helm oraz tarcze. Ale jest to nie mozliwe do zdobycie jezeli chodzi o przejscie przez pokuj mino maga, na 15 lvl czy jaki ten kolo ma lvl, mino mial by go na 2 strzaly, a co jesli by bylo gdyby mino byl npc i nie strzelal, ale to tez odpada bo z mino maga wypada brass armor ktorego mozna sprzedac w miescie, wiec ta fotak z tym rycerzem to wielka sciema. |
![]() |
![]() |
#297 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Kiedy się nauczycie, że filmik też może być fejkiem
![]() Co do tego ss'a wyżej to tak jak ktoś mówił ss ten jest w dziale zdjęcia i sam koleś, który robił to zdjęcie mówi o tym, że to fejk i wymienia jego błędy. Dajcie już spokój i nie piszcie na forum skoro nie piszecie nic nowego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]() 2x@up
jakby ten mino mag byl npc to by sie niepoakazywaly miecze jak sie przy nim stoi. no nie?? moze sie myle to mnie poprawcie Ostatnio edytowany przez RookMasterNR1 - 28-06-2006 o 11:48. |
![]() |
![]() |
#299 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]() kurde kopałem łaziłem gdzie się tylko dało9 i nic nie znalazłem jeszcze 1 lvl spróboje lub 7 lvlem, może skromny znaczy: że bez zbroi bez ni czego może tam doiść, teraz informacja dla wszytskich noobów którzy mówią żę jak by mieli BoW to by poszli na maina, a prawda jest taka że tymi butami można się poruszać tylko 1 kratke od brzegu, do Spike sworda jest tak:
ZIEMIA WODA WODA ZIEMIA czyli BOWami dało by się tam doiść, lecz razcej ten QS jest zamknięty ponieważ wszyscy mieli najlepsze miecze, i tylko na rotach by ekspili. Ale kto wie może kiedyś zdobęde ten mieczyk. |
![]() |