![]() |
#281 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
|
![]() mam pytanie czemu pisze jak sie loguje w "grze disconnected to the server" "Cannot connect due to server traffic" ? za duzo osob czy co ?i czy ta gra jest juz oficjalnie wlaczona czy nadal sa testy xD
Ostatnio edytowany przez PeressS - 10-02-2006 o 20:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Huhh, ciezko było... Na poczatku dead przy Hyugno costam~, ale pozniej znalazlem kolege ktory wszystko czyscil i dotarłem... Zysk ok. 55k Tylko jak ja teraz wróce ![]() Najgorsze sa te male s****ielki Earth Ghosty, do kostek siegaja, a rypia po 500, a ja w nie po 10 ;D
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Dobra wracam do silka.
Gildia rekrutuje. PolishThiefs. Xian. lvl 2 gildi. 1 osoba bo długo nie grałem i podochodzili Rekrutacja tylko thiefów albo ludzi którzy maja zamiar nimi zostać.
![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 11-02-2006 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik forum
|
![]() ej mam pytanie czy jest jakis NPC w miescie dla ktorego moge sprzedac wszystkie gowienka typu buty armory shieldy luki ktore wypadaja z potworkow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
|
![]() Chyba można sprzedać u każdego NPC wszystko co znajdziesz a mój nick to Norbello (Spear+lighting) jakby co gram na xanie.
PS. Szukam gildi. Mam zamiar być traderem a od 30 lvla zmienić na thiefa |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik forum
|
![]() OMG dopiero 12 a juz serv full ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() qurde strasznie trudne sa te questy !!!
na 11 lvl jest quest zeby zabić ileś tam bandit acherów które mają mnie na 3-5 strzaly :/ i jeszcze sa tam takie duże monstery potrzebuje pomocy healp GG: 7044026
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radze grać na Xian bende przyjmował ludzi do gildi(thiefów ale na początku mozna byc trader dla kasy) albo zmienie na trader+hunter guild jeszcze nie wiem pozatym moge pomuc w questach itd.
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() qurde nie moge się zalogowac !!! co jest klikam na ikone !!! i nic !!
co trzeba zrobić żeby muc puszczać taki czar na odległaść bo jak mialem maga to dalo sie tylko mieczem tak specjalnie uderzać !!
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
|
![]() jako ze nie chce zakladac nowego tematu zadam to pytanie tutaj bo jestem troche zielony w tej grze a tibia mi sie znudzila(jak wszystkim) wiec zamierzam uzywac spear'ow ale nie wiem w co isc w fire-cold czy blyskawice(nie wiem jak to sie pisze)
Gra sie dopiero sciogam,przeczytalem pare tutoriali ale nadal nie jestem pewny doradzcie mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idz w thunder wymiata ja mam 32lvl i mi sie znudziło spear+lighting na xian pure int może ktos chce kupić?
![]() |
#293 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Dobrynin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Chrupek Drut
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 9
Skille: 16
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Witam wszystkich
![]() ![]() 44 ready ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() xian jak się nie myle to najstarszy serwer
![]() |
#295 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ja sobie chyba jednak nie pogram !!!!!!! Qrde. Ściagnelo mi 250 kilka mb i skonczylo sproboje jeszcze raz zapuscic i kolo 15 moze dam edita co i jak.
Kurcze, teraz zapuscilem sciagnanie flash getem odrazu patch i silka, patch idzie ladnie a plik silkroad caly czas nie chce sie opobierac bo krzyzyk jest daje start, start,start i nic. Help me plx ! - Omg juz 3 raz edytuje :F Ok pobiera mi Ostatnio edytowany przez Chrupek Drut - 08-05-2006 o 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Miałem tak samo...poprostu instalka staje:/ Ściągam normalnie, przez przeglądarke...spróbuje jeszcze raz.
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Pobralem instaluje instaluje dochodzi mi do media.pk2 czy jakos tak i pokazuje sie blad :| Instaluje jeszcze raz :| dam edita jezeli taki sam blad wyskoczy.
Edit 1: Instalnelo mi sie, tera sie updajtuje. Troche to trwa... dopiero 40 % :/ Mozecie mi napisac jakie sa atrybuty profesji???? I na czym expic na poczatku i jak rozkladac skille, bo to dla mnie troche niezrozumiale ![]() Ostatnio edytowany przez Chrupek Drut - 08-05-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powie mi ktoś przez co to ściągnąć aby cały czas nie stawało?
![]() |
#299 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Najlepiej by bylo flashgetem mozna go sciagnac z www.instalki.pl w zakladce internetowe - pobieranie chyba. W kazdym razie cos takiego. Co do silkroada sciagnalem, zainstalowalem, wypatchowalo mi sie ale mam zaq slabego kompa bo mi z srednia szybkoscia dochodzi do wybrania listy serwow jak wybieram chce zebym sie lognal wpisuje id i password i jak klikam connect to nic sie nie dzieje a przycisk "connect" jest wcisniety. Po prostu zaslaby komp
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Ja silka ściągałem przez DAP i przy pierwszym ściągnięciu miałem błąd i plik ni działał, ale ściągnąłem jeszcze raz i wszystko działało