![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
Bo wypomina bot, jego sprawa czy useruje -.- Sprawa z demonem, niestety nie BLOKOWAŁEM ale byłem na nich w roli shotera, 28 lvl- co ty mozesz wiedziec, jak juz chcesz znac moja historie, to zrobilem dwa 50+ lvle. Uwierz mi, lizesz dupe ^^ Topic@ Przykro mi ze offtopicy sie tworza, master@ PW masz jak cos chcesZ: <
![]() |
|
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
|
![]() troszke zaniedbalem wklejanie ss'ow teraz hurtem bedzie ;D
przed wyjazdem mlvl: ![]() a to juz po przyjezdzie (w zakopcu piknie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]() Fajne Screeny ; ) Ja sam też gram na kyrze moze troche później wrzuce pare ss ; )
|
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]() Nieźle ; ) Gz questa mi jeszcze troche lvl brakuje
![]() PS: Wylootowalem przed chwila d shielda i p legi xD Tera Inferno Wand ;] Ostatnio edytowany przez Melchiorek - 08-02-2006 o 11:20. |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]() Szkoda że cie ubili ;/ pare sec przed toba padl mój kumpel tez od nich ;/ ja naszczescie zostalem w ank i nie padlem
|
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]() ![]() 1 raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Guest
|
![]() Test hit z Energy Wave:
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() Ej mam pewne pytanie, mianowicie Watto po co zbierasz poison daggery mozna gdzieś je sprzedać?
![]() @topic super ssy gz 40 lvla dasz ssy z ofa ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]() @up
Nom, mozna daggery po 50gp u Dzinna sprzedac Z Of dam jak ekipa w koncu sie ruszy i pojdzie ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() przy lvl'ach nie zdazylem z ss ;P
![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Jezu, jakie nooby na tym świecie żyją! XDDD (w odnośni do powyższego zdjątka) Czasami nie mogę patrzeć na takie coś - odrazu mam ochotę go zabić ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik forum
|
![]() Ehh to już druga osoba dzisiaj, która twierdziła, że ją protektuje i próbowała mi narobić problemów ale cóż... lepiej sie zawsze zapytac czy mówi prawde, żeby pózniej nie było niepotrzebnych konfliktów.
@Korialstrasz ja z nim nie mam nic wspólnego ani on ze mną, poprostu go ignoruj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Olkusz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xartis
Świat: Kyra
![]() |
![]() Zapraszam do obejrzenia mojego albumu na photobuckecie:
http://photobucket.com/albums/c361/Xartis/ Oczywiscie nie wszystkie adv podane no ale takie wazniejsze (okraglejsze) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
za co cie ubili nieche mi sie zz wrzucac mam troche isch ale nie mam czasu
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |