![]() |
#281 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
On sie nie podnieca poziomem, tylko uswiadamia ludziom nieuzywajacym botow, ze mozna w krotkim czasie nabic 40lvl, bedac przy komputerze 2h. Expienie manualne to juz przezytek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() piszecie tu kto czego uzywa a gdyby ktoś podal link do tego forum cipsom to wszystkie chary na waszych statach byłyby skasowane.
![]() |
#284 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Znaczy się jak sobie dam w profilu Eternal Obliviona, i napiszę że mam 666 ownerów i 1337 botów, to go usuną? Rotfl. Cytuj:
Ludzie, pomyślcie - na takim 40-50lvlu można już pomyśleć o jakiejś grze przynoszącej jakąś tam przyjemność. Naprawdę chce się Wam siedzieć po 6h+ dziennie przy kompie, żeby wbić taki lvl w dwa tygodnie? Czy może chcecie go wbijać miesiąc, siedząc przy kompie tyle, żeby się Wam gra nie znudziła? Przecież to idiotyzm. Możesz mieć to samo, a czasem nawet więcej, w krótszym czasie i mniejszym nakładem własnych kosztów. @Down: Szanowny Pan wybaczy, jak się ma administrowanie/moderowanie forum wielotematycznego do gry mmorpg Tibia w której łamię zasady, bo zapewne o to Panu szanownemu chodzi, hm ? Ostatnio edytowany przez Gallar - 30-11-2006 o 20:17. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
A pomyśleć że ty jesteś modem/adminem na www.pokolenie.eu...
![]() |
#286 |
Guest
|
![]() hehe dolaczam sie do Waszego oporu
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ban zostal zdjety. Cytuj:
Over and out. Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
1. koles zapewne ma karte graf nvidi wiec ma problemy z odpaleniem 2. 80% minimum uzywa/uzywalo botow 3. nabicie w 6dni 39lv zaden wyczyn <zip> 4. te walke z TBI tibiaauto ect. przyrownac mozna do walki z wiatrakami ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Ale czemu sluzy ta rozmowa? Przeciez i tak skoro ktos uzywa TBI czy innego bota to musial sie upewnic czy nie ma w nim robakow. A moze ktos nagle sie nawroci? Bozy cud? "Wiem ze zle czynilem, ale zaprawde usune bota, i postaram sie naprawic swoje grzechy" -,-.
Skoro nie pasuje wam gra z botami to poprostu z nimi nie grajcie. Cieszcie sie ze macie extra lvl bez botow i ze skillowaliscie 8 godzin, zamiast sie uczyc do szkoly czy robic cos innego. Swoja droga, wszyscy tacy swieci, wszyscy nazekaja na TBI a ilu z was wykonalo Desert questa bez strony konkurencji, tibiawiki lub innej strony z opisem questow? A moze powiedzial wam kolega? No coz. W kazdym razie i tak kozystales z tego wielce nagannego QS. I ktos tam mowil jak sie czuje osoba ktora nabila xx skill bez bota patrzac jak ktos trenuje na bocie. Ja bym sie poczul mniejwiecej tak jak osoba facc patrzaca na kogos kto nabil xx lvl na bdb expowiskach dla pacc. No ale skoro Cipsoft mowi ze jest to legalne to jest to dobre wiec nikt nie widzi w tym nic zlego. Bot to taki ubogi, tani, i nielegalny pacc.
![]() |
#290 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Next, skąd niby mam wiedzieć za którym drzewem jest dziura, albo który fire field mam zniszczyć (o ile w ogóle się dowiem, lub dowiem się tylko o jednym) ? To jest błąd Cipsoftu, powinni jakoś ułatwić odkrywanie questów i zdobywanie informacji (przechodzenie quest mogli by już sobie darować. Wystarczyła by np. podpowiedź typu: "Władca krasnoludów jest wyjątkowym głodomorem. Podobno schował gdzieś spory zapas ciasteczek") Boty to co innego. Boty nie mówią Ci "zabij orca". One to robią. Zero własnego wkładu w granie. Dodatkowo jak Cie stać to możesz sobie zostawić bot na noc, i trzymać kompa 24/7. QS nie pozwala Ci zdobywać w nieskończoność nagród. Nie, żebym bronił QS. Używam, ale nie popieram. "Nie chce ale muszę", BO W TAKIEJ TIBII PO PROSTU NIE DA SIĘ BEZ ŻADNEJ POMOCY (choćby minimalnej)ZROBIĆ QUESTA! (no chyba że czytasz wszystkie książki, masz odkrytą całą mape, i pytasz NPC o wszystkie słowa ze słownika) Co innego bot, bez którego expić można. Dziękuje Bye
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 01-12-2006 o 00:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
< destructive behaviour (Faliure to respond to red text message from a Gamemaster. Logging out to avoid an investigation.) > Ostatnio edytowany przez Gallar - 01-12-2006 o 08:21. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: exiva "Vampir ~
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() A ja mam pytanie: Jak SKUTECZNIE usunąć bota? Uzywalem TBI ale teraz uwazam ze macro jest mi niepotrzebne i po prostu chcę grać fair. Więc prosze o pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up uruchamiaj Tibie oryginalna ikona.
Cytuj:
I tak jak powiedzial Gallar. Jest mniejsze i wieksze zlo. Ale zawsze jednak pozostaje zlem. Nie wykonales tego questu sam. Wiele prostych zadan mozna wykonac wrecz niechacy, wpadajac do jaskinki i znajdujac skrzyneczki z zbednymi rzeczami. Ale takie 10k to juz nie jest tak malo jak na poczatkujacych i Ci ktorzy go wykonywali pierwszy raz musieli zwiedzic baaardzo wiele i wiele podokrywac. Jaka jest roznica ze za mnie expi bot a za ciebie tibia.org.pl wykonuje questy? No fakt, musisz dojsc i zgarnac nagrody, ale pamietaj ze ja bota tez musze ustawic zeby sam expil -,-. Powoli wychodze z zalozenia ze ludzie tutaj uznaja tylko "swoje zlo". BTW. TBI nie expi za ciebie. Jest tylko wspomagaczem ktory ulatwia expienie, trenowanie itd. @edit @XIII To jest generowane losowo. Oni nie maja na to zadnego wplywu. Zdazalo sie to nawet na tibia.com ![]()
Jak uzywac forum. Lekcja 2. Ostatnio edytowany przez Mr.Ofca - 01-12-2006 o 08:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Imię: Brudinho
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 45
Skille: 78/62
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ok żeby nie było, oczywiście używam botów, ale nie próbuje zgonić na każdego że ejst zły tak samo jak ja?.Jak niby wyobrażacie sobie trening pala ? trening mlvla :> Zamiast siedzieć przed kompem wole sobie gdzieś wyjść pograć w gałe badz por***ć (zawsze przyjemniejsze to niż siedzenie przed monitorem, w końcu nosi to za sobą różne niebezpieczeństwa ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
![]() |
![]() Od raka mózgu zaczynając, cóż, prawdopodobieństwo że załapiesz się do grona niewielu osób, które doznały tej choroby wyności 0,0000001%, no chyba że siedzisz przed komputerem 24/h (Tak jak to robią poniektórzy).
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#298 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ale usprawiedliwienia żebym szukał? Ta gra jest skonstruowana w taki sposób że albo bocisz, albo tracisz masę czasu w rl - albo Twoja przyjemność płynąca z gry jest wątpliwa, i tyle. Nie kryje tego co robie, jestem botterem, łamię tibia rules, wiem że mogę za to zostać ukarany - coś jeszcze;? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Ja to nie wiem Tbi nie używam kiedyś tylko używałem light hacka ,3 lata temu i bardzo tego żałuję bo przyczyniłem się do stworzenia tibi z wbudowanymi botami i to mnie dręczy jest moim koszmarem.Jest to najgorszy wybór Cip softu bo teraz nie ma graczy o umiejętnościach są teraz gracze z lepszą klawiaturą czy myszką ,gracze z dłużej wytrzymującymi komputerami ,ci którym lepiej działa cave bot?
I to ma być gra? Ludzie teraz nazywają grą patrzenie jak rośnie im lvl ? Skille? I łazi 100 lvl oczywiście nabity na macro i chwali się wszystkim jaki to on świetny a czego używał ?tibia bot ng?TBA? to niedługo zaczniemy się pytać?Jak ustawiłeś swojego bota by tak szybko expił? A może jak głośno ustawiasz głośniki aby usłyszeć alert że ktoś wszedł do twojej skrytki? TO jest kompletny bezsens...Pamiętam kiedyś się cieszyłem jak grałem w tibię pierwsze kroki ,1 nabity 40 lvl i potem wciąż rosnę w siłę skille ,mlvl poznanie każdej profesji.powoli a teraz po co ci to?przecież możesz nie tracić czasu zrobi wszystko za ciebie bot. Nie wiem co powiedzieć może Cip soft powinien robić co 6 godzin aktualkę jakoś żeby nawet blackd nie nadanżał ,nie wiem jakąś zmianę portu albo coś?Litości chcemy normalnej gry bez bezsensownych botów... Cya Matkow21
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |