|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał? | |||
Tengu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 29.09% |
Fire |
51 | 46.36% |
Rybka mnie to kto wygra |
27 | 24.55% |
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
BWUAHMAUHUAHUWHUHAUWMAUHWUAMUHWA OMFG ROTFL <ROTFL> LOL XD HUAHUAHUHEUAMUWUAHUWHUA!!!!!!! xDDD to zes puscil tekst XD omfg ale nie moge sie jescze przestac smiac BhuahuhUAuhau XD
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi
![]()
#283 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba ![]() Ostatnio edytowany przez spec4rever - 13-02-2006 o 18:57. |
|
![]() |
#284 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Kill Solle~ Kill Tenq!!
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]() ehehh VAikor teraz tez powiesz ze to fire PA i wciaga na sile do wojny ??
|
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahaha ze niby Fire to PA?Lol!To Tengu ma armie noob charów i zabijają all to Tengu zaczeło wojne to Tengu zabija niewinnych!!!Tengu nie Fire!
#288 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ? Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros and by Brede Glenn Halunke /\ ojciec Saweha zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.- _/Fire
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vaikor Morales
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Kleksu. |
|
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#291 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
zapewne jesli byscie go nie zabili nigdzie by nie dolaczyl -.- widac szukacie byle jakiego pretekstu aby kogos zabic moze dlatego ze chcecie zdobyc runki albo dlatego ze chcecie sie na kims wyzyc bo przegrywacie co chwile sa tematy na temat tego Cosantrosy poplarnego PA -.- napewno nie chcialbym zobaczyc Morgany zadzonej przez was zabilalibyscie za nic wystarczyloby ze ktos powiedzialby jedno zle slowo na temat tENQ -.- _/Fire
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
uspokoj sie chlopie bo widac ze powoli nie wyrabiasz ![]() Tych przeklenstw nie musi tu byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#295 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#296 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne PA ze strony Tengu. Kumpel expil w tombie i przylecial kerrash i scorpish zaczeli lac go za nic a jak im sie nie udalo to kerrash napisal:
20:04 Kerrash: hunted. A jaki powod? Oczywiscie go nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda że Viakor bana dostał, teraz nie ma nikogo z tengu z kim możnaby podyskutować (chodź musze przyznać, że jego ostatnie posty miały daleko do dyskusji)
![]() Prosze wszystkich, zachowajmy troche kultury. Nie wyzywajmy się (nawet wrogów), po co obrażać się nawzajem.
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka Ostatnio edytowany przez Glin - 13-02-2006 o 20:57. |
![]() |
![]() |
#300 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Elderosso
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
"Szanuj innych Urzedownikow naszego Forum" mysle ze pan Tirensa zasloguje na Ostrzezenia panie Raul ![]()
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
|
![]() |