Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał?
Tengu 32 29.09%
Fire 51 46.36%
Rybka mnie to kto wygra 27 24.55%
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-02-2006, 18:40   #281
Gothican
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
Gothican ma numer GG 8498037 Gothican ma login Tlenu onil100@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonymouse
Ja to widzę w taki sposób:

-Mistrz Latco - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Ahazina na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze...

-Mistrz Latco kazał wam też oznajmić, panie, iż jeśli skąpo wam pola do bitwy, to się wam z wojskami ustąpi, abyście nie gnuśnieli w pz.

...
BWUAHMAUHUAHUWHUHAUWMAUHWUAMUHWA
OMFG
ROTFL <ROTFL> LOL XD HUAHUAHUHEUAMUWUAHUWHUA!!!!!!!
xDDD
to zes puscil tekst XD omfg ale nie moge sie jescze przestac smiac BhuahuhUAuhau XD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-02-2006, 18:44   #282
Tirensa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Tirensa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fire
Poziom: 65
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
Domyślny

Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi.
stary 13-02-2006, 18:52   #283
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
Heh tirensa już jest w wojnie solle pedal mnie 2x u***al.Najpierw z calym tengu z dwóch stron na edron mnie osaczyli byłem juz po statkiem jak zerwalem z 5sd naraz;p.A 2 raz szłem ze świątyni do dp i cosanostra zaczol mnie bic ja na utamo vita ide dalej i nagle skonczyl sie mana shield i *** wie skąd solle sie pojawił i double ue.Teraz już nie gram na tir znudził mi sie drut i dziś rano all eq przesłałem na knighta ale dostałem od nizahe zaproszenie do fire i nie zamierzam go odrzucić.A solle jeszcze za to ucierpi.
Aale jak mowie niebyles w wojnie w momencie kiedy cie zabili to bylo poprostu PA i PK a vaikor zaraz napsize ze i tak chciales dojsc do fire jak zawsze xD
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba

Ostatnio edytowany przez spec4rever - 13-02-2006 o 18:57.

stary 13-02-2006, 18:53   #284
Gothican
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Good Luck in the revenge !!!
Kill Solle~ Kill Tenq!!
stary 13-02-2006, 18:55   #285
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Tengu robi sobie coraz wiecej wrogów. Fajna ta wasza taktyka vaikor!!
Torpedo jest offline  
stary 13-02-2006, 19:02   #286
spec4rever
Guest

Domyślny

ehehh VAikor teraz tez powiesz ze to fire PA i wciaga na sile do wojny ??

stary 13-02-2006, 19:11   #287
Tirensa
Użytkownik Forum

Domyślny

Hahahaha ze niby Fire to PA?Lol!To Tengu ma armie noob charów i zabijają all to Tengu zaczeło wojne to Tengu zabija niewinnych!!!Tengu nie Fire!
stary 13-02-2006, 19:14   #288
Gothican
Użytkownik Forum

Domyślny

@Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ?
Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros
and by Brede Glenn

Halunke /\ ojciec Saweha
zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu
jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.-
_/Fire
stary 13-02-2006, 19:15   #289
Vaikor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spec4rever
Aale jak mowie niebyles w wojnie w momencie kiedy cie zabili to bylo poprostu PA i PK a vaikor zaraz napsize ze i tak chciales dojsc do fire jak zawsze xD
Vaikor wes wogle idz do swe im w dupe wlazic bo czasu niema a nie marnujesz go na posty jescze latco sie znudzi toba
Po c*** mnie wciągasz do tego co robi Solle? S*******aj. Na msn masz bloka za w****ianie mnie, teraz przynajmniej wiadomo jakim jesteś kumplem ciągle sie do mnie przy*******ając jak NIC Ci flecie nie zrobiłem.

Kleksu.
Vaikor jest offline  
stary 13-02-2006, 19:19   #290
Vaikor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gothican
@Vaikor -.-
mowisz ze Tengu przestalo zabijac qmpli Fire ?
Feb 13 2006, 18:59:24 CET Killed at Level 53 by Cosanostra Pyros
and by Brede Glenn

Halunke /\ ojciec Saweha
zabiliscie go na Edron za nic -.-grats for U hail Tengu
jak gralem na Titanii i byla wojna Unit ktorego powodem bylo przyjsciena Morgane gildii Hurricane i kilku czlonkow Fire robilo tak samo zabijali kogo szlo za to ze im pomaga gada z nimi lub ich zna -.-
_/Fire
Steph rozmawiał z Halunke bo ten nagle do niego napisał czy chcemy go zabić bo tak słyszał. My go pierwszy raz na prv zauwazylismy nawet nie wiedzielismy kto to jest, w rozmowie ze Stephem (albo to był Serioz nie pamiętam) napisał że NARAZIE nie jest w wojnie... Napewno nie pozwolimy mu expic żeby wstąpić na silniejszym lv -.-
Vaikor jest offline  
stary 13-02-2006, 19:22   #291
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaikor
Po c*** mnie wciągasz do tego co robi Solle? S*******aj. Na msn masz bloka za w****ianie mnie, teraz przynajmniej wiadomo jakim jesteś kumplem ciągle sie do mnie przy*******ając jak NIC Ci flecie nie zrobiłem.

Kleksu.
To ****a na c*** mowisz ze fire to PA ???? jak tam tylko niz i ahazin niby zabijaj za nic..???? to solle jest w tengu cosa i reszta bandy co pkuja kumpli fire i to ejst OK np to nie tengu BO oni sa TYLKO u was w gildi ?? wes ja niewim jak ty myslisz i czym;p

stary 13-02-2006, 19:26   #292
Gothican
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Steph rozmawiał z Halunke bo ten nagle do niego napisał czy chcemy go zabić bo tak słyszał. My go pierwszy raz na prv zauwazylismy nawet nie wiedzielismy kto to jest, w rozmowie ze Stephem (albo to był Serioz nie pamiętam) napisał że NARAZIE nie jest w wojnie... Napewno nie pozwolimy mu expic żeby wstąpić na silniejszym lv -.-
rotfl -.-
zapewne jesli byscie go nie zabili nigdzie by nie dolaczyl -.-
widac szukacie byle jakiego pretekstu aby kogos zabic moze dlatego ze chcecie zdobyc runki albo dlatego ze chcecie sie na kims wyzyc bo przegrywacie
co chwile sa tematy na temat tego Cosantrosy poplarnego PA -.-
napewno nie chcialbym zobaczyc Morgany zadzonej przez was zabilalibyscie za nic wystarczyloby ze ktos powiedzialby jedno zle slowo na temat tENQ -.-
_/Fire
stary 13-02-2006, 19:27   #293
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Kleksu.

uspokoj sie chlopie bo widac ze powoli nie wyrabiasz Do reszty tez mowie wrzuccie na luz!!!
Tych przeklenstw nie musi tu byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Torpedo jest offline  
stary 13-02-2006, 19:27   #294
Vaikor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spec4rever
To ****a na c*** mowisz ze fire to PA ???? jak tam tylko niz i ahazin niby zabijaj za nic..???? to solle jest w tengu cosa i reszta bandy co pkuja kumpli fire i to ejst OK np to nie tengu BO oni sa TYLKO u was w gildi ?? wes ja niewim jak ty myslisz i czym;p
Ej koleś, ja mówie że Fire jest pa czy raczej napisałem że pa DLA MNIE OD POCZĄTKU SERVA? Tu jest troche różnicy. Tengu pa dla Ciebie i innych, Fire pa dla mnie i innych, zrozum to wkońcu i daj innym pisać, podyskutować troche na forum a nie przy*******asz sie do mnie gamoniu.
Vaikor jest offline  
stary 13-02-2006, 19:49   #295
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Ej koleś, ja mówie że Fire jest pa czy raczej napisałem że pa DLA MNIE OD POCZĄTKU SERVA? Tu jest troche różnicy. Tengu pa dla Ciebie i innych, Fire pa dla mnie i innych, zrozum to wkońcu i daj innym pisać, podyskutować troche na forum a nie przy*******asz sie do mnie gamoniu.
EE SRY przeczytaj swoje poprzednie POSTY WYRAZNIE NAPISALES SAM ZE FIRE SILA LUDZI DO WOJNY BIERZE ALBO HUNTED TYMCZASEM PRAWDA JEST TAKA ZEE WY ZABIJACIE/ATTAKUJECIE ZA NIC I IDA LUDZIE DO FIRE -.-

stary 13-02-2006, 19:51   #296
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 13-02-2006, 19:59   #297
Tirensa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Panowie, proszę o zachowanie kultury i nie łamanie innych punktów regulaminu forum. Vaikor niestety już dostał bana za nagminne pisanie kilku postów pod rząd i wyzywanie innych użytkowników. Mam nadzieję, że przynajmniej reszta zachowa jako taki poziom rozmowy. ;]
No i ty mi sie podobasz kibicujesz odpowiednieumu klubowi i pozbawileś forum jednego nooba;].A apropo tematu tengu sie ewidentnie nudzi na moich oczach zabili 12 knighta za to ze stał po depo xP.Fajne zasady macie.
stary 13-02-2006, 20:10   #298
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Domyślny

Kolejne PA ze strony Tengu. Kumpel expil w tombie i przylecial kerrash i scorpish zaczeli lac go za nic a jak im sie nie udalo to kerrash napisal:
20:04 Kerrash: hunted.
A jaki powod? Oczywiscie go nie ma
Torpedo jest offline  
stary 13-02-2006, 20:55   #299
Glin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2006

Domyślny

Szkoda że Viakor bana dostał, teraz nie ma nikogo z tengu z kim możnaby podyskutować (chodź musze przyznać, że jego ostatnie posty miały daleko do dyskusji) .

Prosze wszystkich, zachowajmy troche kultury. Nie wyzywajmy się (nawet wrogów), po co obrażać się nawzajem.
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka

Ostatnio edytowany przez Glin - 13-02-2006 o 20:57.
Glin jest offline  
stary 13-02-2006, 21:09   #300
Storiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa

Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
No i ty mi sie podobasz kibicujesz odpowiednieumu klubowi i pozbawileś forum jednego nooba;].A apropo tematu tengu sie ewidentnie nudzi na moich oczach zabili 12 knighta za to ze stał po depo xP.Fajne zasady macie.
czytalem se ostatnio Zasady forum i widzialem tam mianowicie:
"Szanuj innych Urzedownikow naszego Forum" mysle ze pan Tirensa zasloguje na Ostrzezenia panie Raul
14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela
14:01 Smoczq: nie watpie
14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty
14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla>
-----------------------------------------------------------
00:12 Shay Utini: just bapupa
00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto
Storiel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania