![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Aha. I po trzecie . Perspektyw do zmiany tej sytuacji nie widać bo nie ma takiej siły która wygrała by z zenho ... (bynajmniej na dzien dzisiejszy)
To by było na tyle ... Ale sie rozpisałem ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @kilver
nie przejmuj sie...pogadasz z krystalanem albo kims i bedzie looz... jezeli bedzie naprawde zle jestem w stanie zaplacic te 10k zeby nie stracic kumpla ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() ja jestem tylko ciekawy jak powstali ci wszyscy zenho?? czemu akurat większość zenho mają najwieksze lvl na silverze?? zaczeli grac jak tylko sie pojawila silvera ale dlaczego nazywają się zenho?? kto to wymyślil?? a ja niemoge z tych n00bków ktorzy zakladają postacia z koncowką zenho i myslą ze bedą przez duffa albo aiku chronieni i wogule nikt im nie podskoczy
![]() P.S thx narkomanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() Dostali mass hacka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @up
A dlaczego ty wybrales silvere? @kilver Mojim zdaniem co do gildi nie masz wcale racji. To nie jest wazne czy huntuja nas pojedynczo czy razem, wazne ze nas huntuja. A gildia zaradzimy np nizszym levelom 40-50, do Zenho nie ma sie co dobierac jak narazie, i jeszcze jest bardzo dobra wiadomoscia ze znowu pojawiaja sie ich haki (!!!).... Pipao Silverheart (90 Master Sorcerer), Plooczenho (100+ Elite Knight), Vladzenho, (120 Elite Knight)... @Markizek Ja mam knajta nie na 15 levelu tylko na 17 i mam skille nie 70/70 tylko 61/61 ale robie 70/70, wiec wiecie ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
|
![]() @filipex
nie wiem czy duff byl pierwszy(wejdz na tibia.com i sprawdz date created) ale wiem,ze pipaozenho mial 100lvl,kiedy duff i inni mieli po 80lvl
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego co pamietam to pipaozenho mial 115 lvl a chyba 2 na liscie mial wtedy 83 nie pamietam za bardzo, ale byo cos w tym stylu. i przypomnialo mi sie cos. taka fajna historyjka
jestem se w kopalni i wraca z lootbagiem nagle wyskakuje mi jakis nOObek kolo 20 lvl ( gralem yogim wtedy kolo 15 lvl) i on bi baga zakosil to ja do niego hunted. I'm eal friend of pipaozenho. i frajer mi baga oddal i jeszcze napisal sry i dal 20 gp ![]() ![]() a co do przejscia to mozna wymieniac ( potus, moradin, carpathia, navus ![]() ![]() ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie! Pomyliles sie w tym wymienianiu! A wiec, Potus, Neoxer, Navus, Leo, Rekin, Neoxer, Navus, Carpathia, Neoxer, Navus, Lady Dram, Neoxer, Moradin
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kilver - 18-02-2006 o 10:40. |
|
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Markizek dobrze przedstawił pochodzenie Zenho (WIld On z Julery
![]() ![]() i tak jak powiedział to oznacza 'mały' - bardzo dużo od samego początku z nimi tematów było na forum tibii.com pipao raczej nie należy liczyć jako pierwszych - gdyżon w niecałe 2 miesiące zrobił swój 100 lvl' by pobić rekord czasowy, wkrótce po tym - wszak miał 101 lvl posypały się bany ![]() duff zdaje się, że był tym pierwszym jednak ![]() to było nawet w jednym topiku opisane, przez jednego gracza z Julery, gdyż tam ów zenho też miał jakąś postać ze swoim 'duff', wiec był łatwy do rozpoznania ![]() edit: ci z dopiskiem zenho, którzy zenho nie są, są hunceni z założenia ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 18-02-2006 o 10:45. |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() P.S Edzio Szczesliwy odszedł na Lunare ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol
@poreda nom moze byctylko czemu ja jestem 1 wymieniony mniej niz ja? lol ***** **** (te gwiazdki to nie przeklenstwa tylko napis dobra beka ![]() @ filip ty jestes z gdanska. mam tam takjakby kuzyna na jakiej dzielnicy mieszkasz. ja z gdyni trojmiasto rulez ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I z tego co slyszalem to dobrze mu idzie na tej Lunarce, a padl bodajrze dlatego bo mial Hunta od Artzenho... A co do Rimi Brin, to najpierw bodajze byl Mati Bestia, ale nie pamietam ;] Ostatnio edytowany przez poreda - 18-02-2006 o 12:41. |
|
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
|
![]() niema to jak Chełm
![]() ![]() OD ARTZENHO ?? ehh jak chodzi o przykrosci to zawsze pojawiają sie zenho ![]() Ostatnio edytowany przez Filpex - 18-02-2006 o 12:42. |
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ozeszzz ty! Troj miasto sux, inne miejsca Rlz! Poisalem jak szlo wiec nie patrzylem ile razy ciebie ile mnie.... xD @up filipex Wracajac do edzia, to nie oddal mi calego eq, zostawil duzo kasy w dp, i jeszcze jakies itemki bodajze... |
|
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
|
![]() co wy mi tu za brednie opowiadacie?WLKP the best
![]() eee srry za off topic
#298 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra skonczmy z tymi woj. bo znowu war bedzie...
A wiec chcialem powiedziec ze to MoonChildren nie ma sensu... Nie chca mnie przyjac bo powiedzieli ze mam za maly lv, a gdy rozmawialem z Michaelem to z rozmwoy wyniklo ze oni nawet nie suzkaja polakow h lev do gildi... (a podobno chca zrobic mocna poslka gildie), mojim zdaniem lipa z niej wyniknie i tyle... Przykro mi, Cya ;* Pozdro all Ostatnio edytowany przez poreda - 18-02-2006 o 15:00. |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Poreda Łoódz jest najlepsza :>(i Widzew
![]() ![]() ![]() wiesz trudno zeby do gildi braz 15 lev bo to jest absurd ![]() Trudno zeby zrobic silna gildie z 15 czy 20 lev weź się w głowe puknij ![]() My tutaj gadu,gadu u tutaj nam zaraz 300 post wkoczy :> Pozdro
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 18-02-2006 o 16:17. |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Czytaj ze zrozumieniem. Nie wyrazilem zadnego zalu w zwiazku z nieprzyjeciem mnie do gildi, do raz, dwa to to ze napisalalem ze nie robia nic zeby wogole ktos przyszedl, tylko czekaja az h lev sami przyjda i ich poprosza o invita, a 3 to ŁkS Rlzz! |
![]() |