![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal'Bram
Świat: Zanera
Poziom: 5
|
![]() Ja nie dawno stlem tam gdzie amber jakis noob idzie do amber hi sleep amber nic ja do niego ze trzeba miec pacca on gdzie sie kupuje pacca ja na to sprzedam mu 30 gp on ok.Dalem mu vial ja poszlem on na messnge nie moge spac ja do nie go lol i ignore
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Włocławek
|
![]() Mi mowil ze sprzedaje mpa ;d ja do inego ide zeby looknac a on chain armor dal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Lokacja: Grudziądz
Imię: Mieciu Wiertara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Benqu
Świat: Zanera
Poziom: 36
Skille: x/x
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() 1.Kupilem Carlin sword za 1gp na roku
2.Zrobilem goscia na trick ctrl+q a mial 12lvl na roku |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Na emeryturze
Imię: Smile Ziom
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ----Brak----
Świat: Titania
Poziom: 5
Skille: Duze:)
Poziom mag.: 00
![]() |
![]() to tak na titani bylo
Your last visit in Tibia: 23. Aug 2006 09:39:02 CEST. Hellerek: JAk sie zamienia prezent na chel You see Hellerek (Level 2). He has no vocation. Lucia Valkia: cho Hellerek: OK Lucia Valkia: hi Hellerek: HI Lucia Valkia: prezent box Yobo the master: buy carling sword Yobo the master: buy carling sword Yobo the master: buy carling sword Yobo the master: buy carling sword Hellerek: yee Yokozuki: idz do seymour Yobo the master: buy carling sword Yobo the master: buy carling sword Hellerek: i co Lucia Valkia: -----> Hellerek: hi Seymour: Hello, Hellerek. What do you need? Yokozuki: box Yokozuki: yes Hellerek: box Seymour: Do you have a suitable present box for me? Hellerek: yes Seymour: THANK YOU! Here is a helmet that will serve you well. Hellerek: txs Yobo the master: buy carling sword Yokozuki: i juz Yobo the master: buy carling sword Yokozuki: np Hellerek: txs Seymour: Good bye! And remember: No running up and down in the academy! Yobo the master: buy carling sword Lucia Valkia: ![]() Yokozuki: ![]() You advanced in sword fighting. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!LOL!![/list]LOL??????
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() moja najsmieszniejsza sytuacja na rooku byla taka ze padlem na mino quescie bo nie umialem wejsc po drabince xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]() Stałem w trade room i i obok mnie stanoł kolo położył kase, stanoł ktoś za nim i mu powiedział, że jak wpisze clone trzymając ctrl to mu się kasa sklonuje.Wylogowało go a gościu kase zabrał.
|
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() HAHA mi utkwił w pamięci (juz po letnim ss to sie zdazylo) ze powiedziałęm gośiowi jakiemus ze piórko to najlepszy sword w tibi i ze ma 250 ataku i ze tylko ja to mam i sprzedalem mu to piórko za 700gp....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Taa a mi dzisiaj na Xerenie jakiś gośc prubował za 20 GP wcisnąć zwykła książke że niby jak włoże ją w mjejsce tarczy to atak mi wzrośnuie o 20 xD
@down No i sie czepia głupiej literówki...
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 29-08-2006 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
@UP Czepaim się całokształtu. Cytuj:
You have the strongest armour, because you are the weakest. ![]() Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 29-08-2006 o 21:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() 1. Jakiś gościu kupił o de mne Plate Shield za 300gp
2. Jakiś gościu chciał sprzedać Katane za 1K 3. Ktoś się pytał gdzie pokazuje ile masz kasy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Guest
|
![]() mi jakis ziomek chcial sprzedac AXE i mowi ze to kosi trawe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() To teraz o samym sobie:
Rook: -Podszedlem do NPC ktory sprzedaje eq i napisalem "trade carlin sword" bo chcialem go nabyc -.- -Zabijalem szczury, ale nie wiedzialem, ze po zabiciu potwora trzeba go otworzyc i do 6 lvl dopuki kolega mi tego nie powiedzial chodzilem glodny -.- -Gdy juz mnie nauczyli nabywac rzeczy za pomoca trade po zakupie carlin sworda koles powiedzial do mnie "ty" a ja do niego "co ?" nie wiedzialem co to znaczy -.- -Tarcze trzymalem w miejscu na strzaly i tak, az do maina .....o ile pamietam to do 11 lvl tak chodzilem, i dopiero jak powiedzialem koledze, ze mam juz skille 55/10 to sie zdziwil, ze taka roznica, i dopiero zobaczylem, ze tarcza powinna byc w drugiej rece a nie w strzalce ![]() ![]() O innych: -Koles podszedl do The Oracle i napisal "buy mace" ROTFL ! -Jeden pan meczyl sie przez 15 minut zeby przejsc do pacc area, ale nie dal sobie wytlumaczyc, ze nie ma pacca i nie przejdzie. -Robilismy carlin sword quest z ekipa i pomagal nam 18 lvl, zmienilem sobie outfit na paccowski, i 18 lvl do mnie z tekstem "ee skad mozna zdobyc taki stroj ?" zaczelismy go wkrecac, ze GM taki sprzedaje, oczywiscie nie wiedzial kto to taki ten GM i prosil mnie zebym mu taki u niego zalatwil. Podejrzewam, ze koles nie wiedział co to main i myslal, ze rook to cala tibia ![]() -Stoje na rynku (miasto ![]() On: Hi ! Ja: hi ![]() On: where are the demons ? Ja: yyy main, edron .... On: do you can show me this place ? (pewnie chodzilo mu o rotwormy ![]() ......
![]() |
#294 |
Guest
|
![]() moja najdziwniejsza rzecz na rooku to ze jakis koles przemnienił sie w ducha przez zaklecie convision kreature i taz zabijał trole ale nie dawna spotkałem kolesia na rooku z czerwona czacho a gram na guardi wiec nie mozna sie zabijac co dopiero na rooku :/
|
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Imię: Knill... wtf?
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Legion
Świat: Pacera
Poziom: ;*
Skille: 67/51
Poziom mag.: ;<
|
![]() Raz grałem se w Tibie no i pisze:
ja: buy mace jakiś nick: sell ja: offer jakiś nick: 15 gp ![]() ja: ok no i ciesze sie z mace za 15 gp ![]() po chwili ide na gore do dixi a tam...ten sam od którego kupiłem mace ![]() zapisałem całą rozmowe: jakiś nick: hi dixi: coś tam juz nie pamietam ![]() jakiś nick: buy helm ja (mu na priv): helmet glabie (no bo to polak był) jakiś nick: bey wybiegł szybko chyba zawstydzony więcej go już nie widziałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Smieszni zazwyczaj sa newbie np. na rookstyerq mowie do gostka bo bylismy na mino hell: Ja: Go down and run On: No. Ja: Go or hunted On: No plz dont hunt me plx plx plax Ja: If u go down I dont hunt you On: Ok I go down Ja: Then go Zszedl na dol wrocil z ~10hp ja do niego Ja: Go down or ill kill your mother On: No, no dont kill my mother ill do everythning but dont kill my mother plax plax plax Ja: Go!!!!!!!!!!! Zszedl pobiegl troche padl i tyle ![]() Wiem, wiem ja jako rookstyer pownieniem pomagac newbie... Ale mialem pozniej polewe ![]()
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Pearl Agata
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
lol ... to Halloween Hare zamienił tego "kolesia" w ducha, a że ten nie był online 48h to nie stracił nowego wyglądu ;p i to nie było "konwice kreature"
Mój Photobucket Ostatnio edytowany przez Pearl Agata - 02-09-2006 o 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Jak on mógł używać czarów na rooku ??A ten PK z red skullem jak na Guardii zarobił redskulla jak tam jest non-pvp o ile się dobrze orjentuje ?
![]() |
#299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|