--> | --> |
![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
No wiesz pewnie się wkur*** jak stracił te 250 k expy bitego na minoskach ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Niektórych może ta wiadomość a niektórych nie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Iridia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() @UP: A spróbuj sie odezwać do niego i niech CI odpowie
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Massior - zabawny jestes, napisz np. do Sir Slaviaxa ciekawe czy jest bociażem..
Jeżeli wychodzisz z założenia, że każdy kto odpisuje nie jest bociażem to jesteś w dużym błędzie i na odwrót. Każdy ma takie chwile w ktorych nie ma ochoty na rozmowe..nie wspominajac juz o czasie expu i huntu. Rozmawiałem sporo na ten temat z Austinem i jestem pewien ze nie citował na tej postaci.
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 19-08-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Mistik Vannesa: co ma Sir Slaviax do Austina? pozatym nie raz go złapano przed updatem na bocie. Otoczyli go parcelkami i nawet sie nie ruszył. To są suche fakty i zdania nie zmienie... Pozatym poczytaj oficjalne forum gdzie leader Zenów (Nolin~) powiedzial kilka mądrych zdań na jego temat. Btw. Wiem że jestem zabawny ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD Ostatnio edytowany przez Massior - 20-08-2006 o 03:48. |
|
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() @up up
Jinikao ![]() Jinikao dlaczego nie grasz juz w tibie :> Brakuje nam Ciebie ![]() ![]() ![]() @up pierwsze slysze ze obtoczyli go parcelami, moze nie był szczery w stosunku do mnie --.-- drapne go na rl i pogadam;p
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 20-08-2006 o 12:38. |
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
bez sensu tyle się męczył raz padł i usuwa, co ma powiedziec EO jak padnie ? wiem ze kolo gral na rooku i tam cięzko expic ale po huj sie poddwać ? |
|
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Tydzień mnie nie było a Wy prawie nic nie napisaliście, mięczaki ;p powodzenia dla Chrisa w dalszej grze
![]()
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Hehe, jak się oburzył
![]()
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktoś musiał
![]()
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Temat zaczał spadac wiec odswiezam. Nic ciekawego na iridi sie nie dzieje?
Nikt nie dostal free hunta albo cos? Moze jakas wojenka? Swoja droga iridia jest chyba jednym z najbardziej Nieprzyjaznych serweró do gry. Mam na mysli : Isare,Valorie,Pandorie,Azure no i naszą Iridie. Pozdro Massior ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Isara fajna jest xD Iridia w porównaniu do Isary, to przyjemny serv.
|
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Paladin
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() 15:20 There is an evil presence at the volcano of Goroma.
15:26 Evil Cultists have called an ancient evil into the volcano on Goroma. Beware of its power mortals. huhu? jakis screeny
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() hello. Nie wiedzialem ze do tego dojdzie... ale wrocilem narazie rekreacyjnie po trochu, ale zawsze to cos. Jak tylko zrobie net moze bede wiecej niz 1h dziennie.
Mam nadzieje ze wszyscy sa happy ![]() |
![]() |