![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Biesna/Gorlice
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 88 axe
|
![]() Witam po przerwie
![]() Pora na mały raport z gry ![]() Gorąco zachęcam wszystkich do gry... społeczność polska w GoonZu rozwija się równym tępem ... Mamy już kilku utytułowanych graczy 80 lvl + jak i trzech graczy 90 lvl + Istnieje 3 polskie gildie ( "Husaria" > gildia w której jestem liderem, to tutaj zapisuje się wiekszość wysoko lvl-owych graczy z Polski ![]() GoonZu rozwija się bardzo szybko, cotygodniowe lub codwótygodniowe update sprawiają, że GoonZu staje się coraz bardziej rozbudowane. Zmieniając temat w dalszym ciągu prosze o dodawanie mnie na sponsora, czy też mentora. Ułatwi mi to zakup akcji, jak i zdobycie reco pts. Od dzisiejszego dnia, osoby dodające mnie na sponsora postanowiłem nagradzać sporą ilością gotówki. Wystarczy tylko, przy pierwszym logowaniu do gry w okienku które wam wyskoczy, wpisać nick mojej drugiej postaci (Beliar) <bez nawiasów, jest to mój axe crafter pomoże mi to ogromnie, w zdobyciu reco pts. które są mi niezmiernie potrzebne. W zamian za dodanie wysyłam gotówke na następujących lvl-ach 30 lvl > 500k 40 lvl > 1mln 50 lvl > 1.5 mln Jak i moja pomoc w grze ![]() <OFERTA LIMITOWANA> ![]() Jak się później przekonacie, kwota 3 mln jest nie mała ![]() Z góry dziękuje za doczytanie do końca i za dodawanie mnie na sponsora. Cya in Game Zorti (92 lvl - axeuser) ![]() Ostatnio edytowany przez Zorti - 30-04-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]() No musze przyznac ze robi wrazenie, ale Tibia wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 26
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() A miasto, które chcecie przejąć to nie jest przypadkiem Almasha?
I mam jeszcze pytania natury czysto technicznej i natury czysto newbie: zrobiłam pewnego razu parę bamboo swordów, lecz w ogóle nie urosło mi doświadczenie w tym skillu. Dlaczego? mam postać 34 lvl i zerowy produkcji. Czy to przez brak pierwszego stopnia tej umiejętności? Oraz drugie: jak sprzedać komuś coś od ręki, nie przez market? Jak sie kliknie na postać która coś tam chce kupić, to się rozwija te menu z przyciskiem 'trade', lecz jak je nacisnę to się nic nie dzieje... Ostatnio edytowany przez Elun - 01-05-2007 o 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
|
![]() Ryl2 lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Hmm co do miasta to niejestem pewien xD zapytaj Zortiego (o ile zdradzi to;p) 1 )Musisz mieć przynajmniej 1 skill sworda Manufacturing żeby dostawać doswiadczenie w tym kierunki 2) Idzie sprzedawać itemy ludziem od ręki ale musza być itemy takie jak (armmor, helemty , broń , paski , itp musza być unsealed) czyli nieotpakowane , jeśli zrobisz sealed (odpoakowane) i założysz to niestety niemożesz dać tarde , ale to tylko w przypadku itemów armorów itp czyli jedzienie lekarstwa można tarde bez problemu;] Szczurek >gunman > lvl 70 > guild ~Honor~ ZACHĘNCAM DO GRY ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() Dawno nie gralem moze powroce do tej gierki...
Ps: Musze wbic 50 lvl do 8 maja bo sa jakies nagrody ![]() Zorti jakie sa te nagrody ze mowisz ze dobre?? Moj nick: Krush Ostatnio edytowany przez fedrow - 06-05-2007 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nagrody sa różne ;p zaczynaja się do 15 lvl gdzie dostajesz konia z 300 zyciem później dostajesz na 25 lvl bag na 35 skrzydła (peleryna) póżniej niepamientam ale na 45 chyba dostaje sie status reset ticket a an 50 skill reset ticket (niejestem pewny)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Ja se sciagam to... Screeny jakies takie dziwne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 650mb to troche za dużo nawet na grę z japońskim klimatem
![]()
![]() |
#292 |
Guest
|
![]() ja tez gram w goonzu i jestem bardzo ciekaw czy wypali wam z tym miastem jezeli tak chetnie sie przylacze
![]() PS Moja gildia tez jest polska ![]() Przemi9 Axeman 75lv |
![]() |
![]() |
#293 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() PLOX halp me nie moge konta zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
] Jakiej przeglądarki uzywasz? I jaki ci bład wyskakuja podczas robiena konta , że sie nieudaje Szczurek|Gunman 80 lvl| zapraszam do gry! Podczas tworzenia chara wpisz mnie jako sponsora ![]() Ostatnio edytowany przez Fivapo - 20-05-2007 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() @up
Haha Szczurek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]() Kiedyś grałem w to i to jest do kitu!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam nawet najlepszy potwór w grze cię nie atakuje! ![]() NIE ZATRUWAJCIE SOBIE UMYSŁÓW!!!!NIE GRAJCIE W TO!!!! |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Biesna/Gorlice
Skille: 88 axe
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam- Zorti człowiek którego potworki atakują same ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
haha dobre ![]() gra spoko jak ktoś lubi taki klimat, najbardziej podoba mi sie system sprzedaży lepszego wymyślić sie nie da ![]()
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Tak jest sir!! ale brakuje dwóch żeczy ![]() 1) Brakuje mi pvp^^ 2) I trade miendzy graczami ,(chodzi mi o używane itemy) , leczy gdyby to było możliwe to wtedy by sie craft nieoplacał^^ (ten podpunkt możemy pominąć lecz bez pierwszego smutno , chciał bym latać ze skullem <haha> i mówić "PAY BIATSH PAY OR DIE!" a oni by latali i krzyczeli "IM PROTECT BY MY WEAPON" ![]() Ostatnio edytowany przez Fivapo - 23-05-2007 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik forum
|
![]() Nuda, ciągle te questy i questy. :/
Nawet pomimo megawypasionego systemu sprzedaży i, oczywiście przyciskowi "Info", dzięki któremu nie potrzebne są podczas grania żadne fansity na 35 levelu granie mi się znudziło, jednak polecam to grę każdemu (oprócz tych, którzy zamierzają stać w mieście i wołać o fri itany :|) Hehe ![]() |
![]() |
![]() |