Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-10-2006, 16:42   #281
maddie
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Kato Vice

Imię: M&M
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fidelity
Domyślny

panowie, chcialbym tylko zauwazyc ze nieco odbiegamy od tematu przewodniego i znowu ktos to skasuje ;s

@Danth
wporzo jest na Iridii xD
btw nie mamy pewnosci ze Ty to Ty, zwlaszcza po incydencie z Viffarnem / Dexusah'em
maddie jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-10-2006, 18:23   #282
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Danth to istotnie Danthorr. Chyba, że to niewiarygodny zbieg okoliczności i ew. kłamca mówi to samo, co mówił mi Danthorr we własnej osobie.
ripper jest offline  
stary 25-10-2006, 19:49   #283
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Prawdziwy Viffarn to ofc Dexusah, a co do Danth'a to nie wiem x)
stary 25-10-2006, 23:38   #284
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Arthas The Keeper's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
Arthas The Keeper ma numer GG 6458945
Domyślny ...

Jeśli viffarn to Dexusah to chłopie uważaj kogo pkujesz razem z Cypanem
Bo jak jeszcze raz któryś z moich kumpli od was oberwie to nie będę w tak dobrym humorze jak dziś

signed: Usar
Arthas The Keeper jest offline  
stary 26-10-2006, 15:41   #285
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Arthas The Keeper's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~

Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
Arthas The Keeper ma numer GG 6458945
Domyślny ^^

Hehe nie wiem po co to było "usar husar qwa guwnousar"...
Teraz przynajmniej wiem że masz bardzo ograniczony słownik
a twoja reakcja na to jest dziwna, bo ja ci nie groże tylko ostrzegam
no ale jak widać umiejętność czytania ze zrozumieniem jest dla ciebie za trudna
ps. taka mała rada na przyszłość nie będź zbyt pewny siebie bo kiedyś (prędzej czy później) cię to zgubi.

signed: Usar
Arthas The Keeper jest offline  
stary 26-10-2006, 17:25   #286
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Forumowy Viffarn, to nie Irydyjski Viffarn, panie "usar"...
stary 27-10-2006, 16:10   #287
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Bump... no nie moze tak byc ze 2ga strona xD
berger jest offline  
stary 27-10-2006, 20:50   #288
matias88
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 10 2006

Domyślny

Nie gram długo na iridi to moj pierwszy PVP serwer przeniosłem sie z Non-Pvp ze wzgledy na looterow , problemy ze spokojnym expieniem i graniem bez zbędnych nerwów. Ale ku memu zdziweniu serwery pvp sa o wiele gorsze. Gralem tu niedlugo charem ktorego mam od kolegi, zaczolem nim robic PG i niestety nie udalo mi sie osiagnac tutaj nic... Na poczatku zostalem wyrzucony z gildi poniewaz wg niektorych jej czlownkow szpiegowalem ich gildie dla MM o czym mi powiedzieli , kilka dni pozniej wpadl po mnie jeden z hlvli Arc (Chealino) i zabroil mi expic powniewaz powiedzial ze mam zakaz robienia PG i ze jestem polakiem ("Chealini : We dont wang polisg PG here"). Zdenerwowalo mnie to bardzo pozniej jednak dolaczylem do innej gildi i jej lider zalatwil mi wolnosc , moglem znowu grac pelnia gry. Jednak dzis zostalem zabity przez Chealino i jego RLow. Powodem prawdopodobnie bylo to ze nadmiernie expilem, a kiedy go sie zapytalem o powod powiedzial mi ze jednym z powodow jest to ze PGuje a drugiego powodu nie moze mi powiedziec teraz a powie mi po wojnie. Ludzie czy tu na iridi kazdy PGer jest potencjalnym wrogiem i ma cos wspolnego z wojna?? Nie! . Ja tu sobie chcialem tylko spokojnie pograc i miło spędzic czas. Nie weim co teraz zrobic ale dzieki kilku osoba stracilem mase czasu.... wielkie thx

P.S. Śledze to forum bo lubie byc w temacie i wiedziec co sie dzieje... Wydaje mi sie ze wojne wywolali Szwedzi przeciwko tym polakom co wtedy expili najwiecej (kash bezok itp). Zastanawiam sie teraz jesli oni przegraja war ktorzy polacy beda nastepni.....?? choc wystarczy popartzec po erigu hlvlowych polakow co nie uczestnicza w war i wszystko bedzie jasne. Ja sie nie znam na war ale jesli sie nie zjednoczycie wasza kolej niedlugo nadejdzie...

Ostatnio edytowany przez matias88 - 27-10-2006 o 21:13.
matias88 jest offline  
stary 27-10-2006, 21:40   #289
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matias88 Pokaż post
Nie gram długo na iridi to moj pierwszy PVP serwer przeniosłem sie z Non-Pvp ze wzgledy na looterow , problemy ze spokojnym expieniem i graniem bez zbędnych nerwów. Ale ku memu zdziweniu serwery pvp sa o wiele gorsze. Gralem tu niedlugo charem ktorego mam od kolegi, zaczolem nim robic PG i niestety nie udalo mi sie osiagnac tutaj nic... Na poczatku zostalem wyrzucony z gildi poniewaz wg niektorych jej czlownkow szpiegowalem ich gildie dla MM o czym mi powiedzieli , kilka dni pozniej wpadl po mnie jeden z hlvli Arc (Chealino) i zabroil mi expic powniewaz powiedzial ze mam zakaz robienia PG i ze jestem polakiem ("Chealini : We dont wang polisg PG here"). Zdenerwowalo mnie to bardzo pozniej jednak dolaczylem do innej gildi i jej lider zalatwil mi wolnosc , moglem znowu grac pelnia gry. Jednak dzis zostalem zabity przez Chealino i jego RLow. Powodem prawdopodobnie bylo to ze nadmiernie expilem, a kiedy go sie zapytalem o powod powiedzial mi ze jednym z powodow jest to ze PGuje a drugiego powodu nie moze mi powiedziec teraz a powie mi po wojnie. Ludzie czy tu na iridi kazdy PGer jest potencjalnym wrogiem i ma cos wspolnego z wojna?? Nie! . Ja tu sobie chcialem tylko spokojnie pograc i miło spędzic czas. Nie weim co teraz zrobic ale dzieki kilku osoba stracilem mase czasu.... wielkie thx

P.S. Śledze to forum bo lubie byc w temacie i wiedziec co sie dzieje... Wydaje mi sie ze wojne wywolali Szwedzi przeciwko tym polakom co wtedy expili najwiecej (kash bezok itp). Zastanawiam sie teraz jesli oni przegraja war ktorzy polacy beda nastepni.....?? choc wystarczy popartzec po erigu hlvlowych polakow co nie uczestnicza w war i wszystko bedzie jasne. Ja sie nie znam na war ale jesli sie nie zjednoczycie wasza kolej niedlugo nadejdzie...
Robią tak, bo nie chcą mieć powtórki z MM i wcale im się nie dziwie, bo jakby stworzyła się ekipa 30 Polaków z lvlami 80+ to nawet słabe zgranie mogłoby zostać przyćmione ogromną siłą rażenia.
stary 28-10-2006, 00:27   #290
Bandzioch
Użytkownik Forum

Bandzioch's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah Pokaż post
Robią tak, bo nie chcą mieć powtórki z MM i wcale im się nie dziwie, bo jakby stworzyła się ekipa 30 Polaków z lvlami 80+ to nawet słabe zgranie mogłoby zostać przyćmione ogromną siłą rażenia.
Tylko powiedz polakom zeby sie zjednoczyli i po patrz co sie bedzie działo...
Ja szczerze sie nie dziwie, ze polscy gracze sa tak traktowani jak sa... Bo jak mozna traktowac zdrajców. Widzial ktos kiedyś zeby swe zdradził swe?? Ja sobie nie przypominam... I wlasnie przez takich ludzi nasz kraj jest postrzegany tak jak jest. Sad but true...

Mimo tego wszystkiego go go go MM!!

ps.
Łyyyychaaaaa dla Bergera
Kliknij, to cie nic nie kosztuje
------------------------------------------------------
Mazur
Bandzioch jest offline  
stary 28-10-2006, 00:38   #291
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bandzioch Pokaż post
Tylko powiedz polakom zeby sie zjednoczyli i po patrz co sie bedzie działo...
Ja szczerze sie nie dziwie, ze polscy gracze sa tak traktowani jak sa... Bo jak mozna traktowac zdrajców. Widzial ktos kiedyś zeby swe zdradził swe?? Ja sobie nie przypominam... I wlasnie przez takich ludzi nasz kraj jest postrzegany tak jak jest. Sad but true...

Mimo tego wszystkiego go go go MM!!

ps.
Łyyyychaaaaa dla Bergera
Przykłady serverów na których polskie bunty uczynily server polskim (nie zawsze wyszlo to na dobre, no ale to pominmy):
~ Nebula
~ Azura
~ Aldora
~ Danubia
etc. etc.

Jak widać - da się.
stary 28-10-2006, 01:33   #292
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matias88 Pokaż post

Skontaktuj sie ze mna, chetnie bym sie dowiedzial dokladnie co i jak. Ale z tego co slyszalem nie jestes jedyny dzis pojawil sie poza toba jakis inny polski soc na erigu i tez padl od tych samych osob ;/.

Masz troche racji, skoro jzu teraz tepia polakow co lubia sobie expic ciekawe co ebdzie po war jesli wygraja te wojne.... Skoro kasuja kazdego kto tylko sobie expi... Nie chce atakowac innych, ale mysle ze do Chrisa, Slaviaxa i do reszty tez sie doczepia....
berger jest offline  
stary 28-10-2006, 01:45   #293
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Skontaktuj sie ze mna, chetnie bym sie dowiedzial dokladnie co i jak. Ale z tego co slyszalem nie jestes jedyny dzis pojawil sie poza toba jakis inny polski soc na erigu i tez padl od tych samych osob ;/.

Masz troche racji, skoro jzu teraz tepia polakow co lubia sobie expic ciekawe co ebdzie po war jesli wygraja te wojne.... Skoro kasuja kazdego kto tylko sobie expi... Nie chce atakowac innych, ale mysle ze do Chrisa, Slaviaxa i do reszty tez sie doczepia....
Sorry berger, ale wojne juz przegraliscie. Frytki - po wojnie, a najlepsze przespaliscie =P
stary 28-10-2006, 02:10   #294
Dexusah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2006

Imię: Ixandu
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

@Patrikoz
wojna to sie zacznie dopiero zaniedlugo , o calkowita wladze na servie
Dexusah jest offline  
stary 28-10-2006, 12:50   #295
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dexusah Pokaż post
@Patrikoz
wojna to sie zacznie dopiero zaniedlugo , o calkowita wladze na servie
Ciekawe miedzy kim, skoro MM juz pokazalo ze jest zbyt słabe i za mało zorganizowane zeby dzialac?
stary 28-10-2006, 12:58   #296
maddie
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Kato Vice

Imię: M&M
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fidelity
Domyślny

Cytuj:
Ciekawe miedzy kim, skoro MM juz pokazalo ze jest zbyt słabe i za mało zorganizowane zeby dzialac?
a te 10 fragow to co to bylo ?
wypadek przy pracy ?

ktos tam pisal ze chce tylko spokojnie expic, nie brac udzialu w wojnach etc
otoz, jest to niemozliwe, zwlaszcza na Iridii, wiem z autopsji ;s
w tym serwery non-pvp sa o niebo lepsze...
maddie jest offline  
stary 28-10-2006, 12:58   #297
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@Lovah - Lolek jestes Tak przegralismy wojne masz racje przegralismy ty ze:
- Arc nie expi juz tak jak kiedys a my juz zaczynamy
- Jak expia to na goromie lub wyspach gdzie trzeba miec porobione specyficzne questy(ostatnio huncili na serpent spawnah lol)
- Ostatnie 4ry fragi zdobylismy my a nie oni
- Oni nie wylaza z PZa podobnie jak my
- Przestali expic na pohu
- Bali sie juz 4 razy przyjsc po nas na hunta(nie bede mowic szczegolow bo mam ku temu powody)
- Nie podjeli walki kiedy to przedwczoraj zrobilismy na nich PZta
- Ubijaja kazdego polaka co expi jest polakiem i wskakuje na erig i I NIE UBIJAJA ICH MAIN CHARAMI!!

Nie wiesz nic nie odzywaj sie a co do matiasa wczoraj jeszcze ubili innego kolesia Laciazor Duros reason? pojawil sie na erigu... Wiec zastanocie sie jesli macie lvle 50-60 co sie z wami bedzie dzialo jak wskoczycie na erig jesli kibicujecie ARc.
berger jest offline  
stary 28-10-2006, 14:07   #298
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
a te 10 fragow to co to bylo ?
wypadek przy pracy ?
Nie, zaden tam wypadek, po prostu sneaki. Jednak to Arc~ expi i ma 15 fragów.

Cytuj:
- Arc nie expi juz tak jak kiedys a my juz zaczynamy
Zrobią z 2-3 sneaki i sie wam odechce, znajac was.

Cytuj:
Jak expia to na goromie lub wyspach gdzie trzeba miec porobione specyficzne questy(ostatnio huncili na serpent spawnah lol)
Tak, tak, ale expią - Chea juz prawie Kasha dogonil.

Cytuj:
- Oni nie wylaza z PZa podobnie jak my
PWN3DDDDDDDDDDD

Cytuj:
- Przestali expic - na pohu
Bo na PoHu wbrew pozorom latwo jest zrobic snejka - wystarczy wylogowac tam 3 sorców, ktorzy potrafia UE.

Cytuj:
- Bali sie juz 4 razy przyjsc po nas na hunta(nie bede mowic szczegolow bo mam ku temu powody)
Bo sie bali pułapki, takiej jak z Chealino...

Cytuj:
- Nie podjeli walki kiedy to przedwczoraj zrobilismy na nich PZta
Ile razy wyście nie podjeli walki, tylko czekali w jakims waskim korytarzu zeby loga dac?

Cytuj:
Ubijaja kazdego polaka co expi jest polakiem i wskakuje na erig i I NIE UBIJAJA ICH MAIN CHARAMI!!
Waste unjustów - dlatego bija noobcharami, a dlaczego bija? Bo nie chca zeby bylo wiecej polskich h-lv (czyli ludzi ktorzy chetnie sie zbuntuja)
stary 28-10-2006, 14:11   #299
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005

Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
Domyślny

Cytuj:
Nie, zaden tam wypadek, po prostu sneaki. Jednak to Arc~ expi i ma 15 fragów.

Zrobią z 2-3 sneaki i sie wam odechce, znajac was.

Tak, tak, ale expią - Chea juz prawie Kasha dogonil.

PWN3DDDDDDDDDDD

Bo na PoHu wbrew pozorom latwo jest zrobic snejka - wystarczy wylogowac tam 3 sorców, ktorzy potrafia UE.

Bo sie bali pułapki, takiej jak z Chealino...

Ile razy wyście nie podjeli walki, tylko czekali w jakims waskim korytarzu zeby loga dac?

Waste unjustów - dlatego bija noobcharami, a dlaczego bija? Bo nie chca zeby bylo wiecej polskich h-lv (czyli ludzi ktorzy chetnie sie zbuntuja)
naab no plx
chealino:
28 Oct 2006 +1,507 2 151 55,253,147
kash:
28 Oct 2006 +200,208 1 153 58,487,770 Gratz lvl kash

"Kto Nie potrafi podniesc sie po porazce nie jest w stanie uniesc ciezaru Zwyciestwa!"

Ostatnio edytowany przez Banditos - 28-10-2006 o 14:18.
Banditos jest offline  
stary 28-10-2006, 14:24   #300
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@Lovah Wiesz co to jest Elokwencja, i umiejetnosc prowadzenia dyskusji z przyjmowaniem argumentow? nie! jej brak u ciebie nakazuje mi brak quotowania twoich postow. Jak jestes taki madry walcz! A nie tu mi farmazony na forum piszesz...
berger jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania