|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() @Vansider
Nie no normalnie nowy Chuck Norris nam rośnie. Mwashahahaha ![]() Człowieku, ty pomyśl co piszesz! Co innego na treningach kiedy nikt ci prawdziwej krzywdy nie chce zrobić a co innego dy walczysz ze zdeterminowanym i wkurzonym prawdziwym przeciwnikiem ![]()
![]() |
#282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
@2x UP Taaa. Najlepiej pojechac i zabic ? Po co? Szkoda czasu na takich gowniarzy -.- |
|
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2006
|
![]() <gleba> Weźdzcie sie uspokujcie bo zaraz ja sie powiesze ;x (trza skombinowac skakanke) i co bedziecie o mnie wtedy pisac ? sciana <gleba>
|
![]() |
![]() |
#284 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Karate na ulicy gowno daje. Idz na lekcje street fightingu. Leja Cie wszystkim co maja do nieprzytomnosci...zostawisz typa normalnie jak na karate na ziemi - mozesz dostac jeszcze w leb "bo to ulica, a nie dojo."
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]() To wszystko nie sprawiedliwe, za mało kary. Ona nie żyje a oni się podniecają tylko teraz bo czytałem że nie maja wyżutów sumienia wielkich !!
![]() Chrzanić głupie polskie prawa ! |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Poprostu nie moge sobie uswiadomic jak mozna wpasc na taki glupi pomysl! Przecie3z w tym wieku to juz chyba chlopcy dorastac zaczynaja ale to nie znaczy ze w czasie dorastania sie robia glupsi , chyba?
Buraki jedne :< Zamkanąc wpierdlu. I zadnego poprawczaka. Dla takich gnojów tylko wiezenie :<. A i... Co do kary smierc... dobrze ze jej nie ma! Niektorzy robia wszystko bo im na zyciu nie zalezy i njawet CHCĄ tego zeby ich zabic. a pomnyslcie, taki morderca dostanie dozywocie i gnije! musi ! musi sie meczyc! A smierc? minutka na krzeselku elektrycznym - prawie nic nie czuje , chwile poboli i juz go nie ma a tak - męczy sie!
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() @up
jesli 12-latkowie mysla tak jak ty to nie ma sie co dziwic ze w wieku 14 lat gwalca ludzi. |
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Poza tym karate jest naprawde malo skuteczne ;]
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 28-10-2006 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
#290 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Knight
|
![]() http://video.google.pl/videoplay?doc...42580187088819
Prosze wszystkich o Obejrzenie tego Filmiku... Filmik rzecz jasna jest do tematu Ostatnio edytowany przez PUPISEM - 28-10-2006 o 22:34. |
![]() |
![]() |
#291 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
Nie wiedzialem, ze mozna odzyskac usuniety film.
Ostatnio edytowany przez Keel - 28-10-2006 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh.
Niech mnie nikt za to nie skarci, ze chce to obejrzec, ale: Czy ma ktos ten film, co oni jej dokladnie zrobili? @Co do tego filmu. Hmmm. Daje wiele do myslenia ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zbanowany
|
![]() Dużo z was by ich zabiło... i co ? Co byscie osiagneli tym? Mi najbardziej żal jej PRAWDZIWYCH kolegow i kolezanek, nigdy jej nie zobaczą juz, a jej rodzina? Do wigili nie usiadzie z nimi, do matury nie dostąpi, rodzice załamani caly czas będą, jedyna córka(chyba) nie zasiadzie z nimi do Wigili, dobra uczennica, uczciwa, bez problemów. Wyszła z domu wiedząc ze kolejny dzien w szkolem lekcje, kolezanki koledzy, a wróciła z płaczem, załamana psychicznie, zawiodła sie na osobach bliskich dla ktorych jeszcze rano była koleżanką, a na drugi dzien nie poszła juz do koleżanek...
![]() Reakcja Nauczyciela: Co opisać mam ? To że nauczyciel zostawił klase na jakies 20minut? Poszedł na apel, ale to go nie usprawiedliwia, dlaczego akurat TEN nauczyciel musiał isc? DLACZEGO Reakcja Klasy: 20 osób Patrzy i widzi płacz KOLEŻANKI z która codziennie sie widzieli, niejedni zapewne przyjaciele, ale dlaczego stoją i patrzą. Co jest ważniejsza wartoscia w życiu? Czy Przyjazn, czy Obicie Twarzy? Dla mnie sa to poprostu tchórze, chciałbym z każdym z nich porozmawiac(nie bić ich) Zapytac sie dlaczego nie zrobiles nic ? DLACZEGO Tyle Pytań, Tyle niewyjasnionych spraw ;/ @UP: Film został skasowany przez tą "piątke", KIEDY sie dowiedzieli ze sie powiesiła, ale może kiedys zobaczymy straszną prawde ![]() Ostatnio edytowany przez PUPISEM - 28-10-2006 o 22:59. |
![]() |
![]() |
#294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z filmu do ktorego podales link, wynika ze policyjni technicy go odzyskuja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#295 |
Zbanowany
|
![]() Pewna Osoba Napisała wierszyk o tym, mnie ten wierszyk wzruszył niewiem jak was. Przeczytajcie
Historia dwóch łez. Zrodziłam się w świetle dnia ze wstydu i przerażenia, gdy siłą z NIEJ zdzierali szacunek własnego istnienia. Spadłam na szkolną ławkę między książkę a zeszyt, starli mnie ze swych sumień gąbką bladą od kredy. Spłynęłam w złej nocy mrok po tężejącej twarzy, ostatnia z tysiąca łez, już żadna JEJ się nie zdarzy. Błysnęłam tylko na chwilę mdłym światłem nocnej lampki i zgasłam na martwej szyi wsiąkając w sploty skakanki. |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Niro Nightmare
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 7
|
![]() Takie głupie zachowanie to poprostu oznaka głupoty :/
14-latkowie i gwałt na koncie. Będzie bardzo dobre pokolenie w Polsce. Poprostu "nic dodać nic ująć" |
![]() |
![]() |
#297 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ja Szczur
Świat: Honera
|
![]() Kompletnie żałosne... Nagle cała Polska zrobiła się niezwykle uczuciowa... Szczerze to wydaje mi się to wręcz obrzydliwe.
![]() Ostatnio edytowany przez Rattus - 28-10-2006 o 23:31. |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Imię: Conan Barbarzyncaa
Gildia: Ember of Inferno
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Chlopie nie wiem czy wiesz ale cos takiego nie zdaza sie na codzien
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() A ja juz wiem jak to zalszlo:
1.Nie chciala z nim chodzic. 2.jakiegos dnia anie rozebrali (chore) 3.powiesila sie. I z tego, i jak DEB|LNEGO powodu starcila zycie... Nie wiem do czego prowadzi ta demokracja polska juz bo z tego wynika, ze je*ana g0wnarzeria robi co im sie zywnie podoba i przewyzsza swe prawa nad inne lol.. -.-. (przynajmniej tak mi sie wydaje) Tu nie chodzi o to, ze umarla.(ale i tak wspolczuje tak hamskiej smierci) Ale o ta jakze DZIWNA afere, ktora rozdmuchaly media ;p(chyba jeszcze nigdy sie to nie zdarzylo w polsce). Nikomu jeszcze nie wpadlo by do glowy takie chore zachowanie 14 latkow. Dla mie moga sie napierdzielac kijami , ale zeby tak przegieli to juz jest szczyt szczytow i xkm drabiny. @oftop Karate sie tylko wtedy przyda kiedy bedziesz cwiczyl z prawdziwymi przeciwnikami, ktorzy cie nawalaja. Troche ruchow zastosujesz(po treningu up) troche ciekawych ciosow(jak sa) to masz gwarantowane, ze wygrasz z gostkiem, ktory sie nie bil jeszcze nigdy. Ale gorzej jak walczysz z kolesiem, ktory walczyl i to duzo razy. Poprostu to zalezy od treningu. Jezeli cwiczysz z manekinami to masz przesr0ne na ulicy, a jezeli cwiczyles z ludzmi prawdziwymi, ktorzy nawalaja czym popadnie wtedy bys sie nauczyl naprawde bic i: troche stuczek+dosw. z walki ulicznej=sukces P.S. Oczywiscie nigdy nie symuluj w walce(styl geparda, labedzia i przedziwne postawy ciala).. Bo wtedy sie to zle skonczy. Krotko mowiac to zalezy od treningu. |
![]() |