![]() |
#2981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niestety o tym że taka trylogia istnieje dowiedziałem się dopiero jak zacząłem oglądać 3 cześć:/ No nić lecą dwie pozostałe części trzeba obejrzeć ale i tak Tranformers the best.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
Świat: Aurea
![]() |
![]() @Raga~
Ja nie jade po Endroxie, więc nie masz powodu, żeby się tak bulwersować ;] Po prostu wyrażam swoją opinie, że kradzież to kradzież i nie powinno się tego tolerować - oczywiście w przypadku Endroxa może to być jakiś tam ważniejszy powód, bo jak sam powiedział mało o tym wiem. Więc, żeby jakoś to wyglądało mógłby wyjaśnic to i owo. Oczywiscie nie musi bo moze mieć na to wyjebane, ale jedno jest pewne - adwokat raczej mu niepotrzebny ![]() a co do lojalnosci to tu nie chodzi o to zeby lojalni dostawali piekne rozowe kapelusze dla wyroznienia tylko chodzi o szacunek u przyjaciol - mozesz mowic co chcesz ale w grach tyego typu swiadomosc ze jest szanowany przez swoich przyjaciol, ze wiedza ze moga ci zaufac zdecydowanie poprawia samopoczucie i zwieksza przyjemnosc z gry ![]()
![]() |
#2983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() @ Sesef
Jak mogłeś nie widzieć dwóch poprzednich części czyli Tożsamości i Krucjaty to nie wiem ![]() ![]() Tłumaczyć Ciebie może fakt, że gdy te filmy powstawały siedziałeś przed Tibią i tłukłeś panem Cromką potwory ![]()
![]() |
#2984 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Do trylogii to ja zawsze mam pecha Matrixa zaczynałem od 2 części Lord Of The Rings też od 2 części
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 09-09-2007 o 16:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2985 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
Użytkownik Forum
|
![]() lepszy taki niż siedzenie po 10h dziennie przed tibia.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Juz tu nie opowiadaj bo 130 lvl zeby zrobic trzeba troche poslowikowac
![]() MOJ KOCHANY GKS GRA ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2988 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Hanys
Wiesz, jak ja wbijałem skille, to polegało to na tym że odpalałem Tibie, ustawka na trening i ja do książki i nauka do egzaminów bo sesje ciężkawe były ![]() ![]() @ Sesef Poważnie pan Cromka powstał po 2005 roku ? Jeśli tak to ładnie dotyrałeś ten lvl. Dla mnie zrobienie postaci z 169 lvl jak Pikapo przed updatem to jakaś abstrakcja była. Teraz to może już bardzie jestem w stanie w to uwierzyć. A Bourne'a ściągnij sobie z osiolek.com. Masz tam obie wersje z lektorem i w bardzo dobrej kopii.
![]() |
#2989 | |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.tibia.com/community/?subt...rs&name=Cromak
Created: May 10 2005, 15:41:51 CEST ![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Sesef
Myślałem że oryginalne płyty DVD z Tożsamością Bourne'a i z Krucjatą Bourne'a masz na półce z płytami i dlatego zaproponowałem osiołka ![]()
![]() |
#2991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() o to widzę że Cromak jest nie wiele starszy od mojego knighta tylko 4 miechy
@ Hanys a co do skillowania to wcale nie trzeba w sumie to zależy jak kto preferuje bo do 60/60 jakoś szybko poleci a dalej to już wcale nie trzeba skillować @ Neez a czy ładnie lvl dotyrał na pewno by miał o dużo większy jakby nie te wojny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2992 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Futurity
No bo ty tak tyrałeś na Elfach a potem na OFie ![]()
![]() |
#2993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 106
Skille: 99/86
Poziom mag.: 21
|
![]() Futurity tez na d lair veno siedział ;] na 90+. Kojak bij lvl dopóki nikt nie wie od kogo z rl jestes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Panowie chyba nie doczytaliscie mojego postu ja nie napisalem poskilowac tylko "poslowikowac"( czyli pona*******ac
![]()
![]() |
#2995 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Chyba muszę iść na kurs czytania ![]()
![]() |
![]() |
#2996 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: Dynów
|
![]() Cytuj:
![]()
02:11 Dynoviak [31]: armor 02:11 Dynoviak [31]: or you'll die 02:11 Lazard Ulan [20]: i m not armor JcB? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 106
Skille: 99/86
Poziom mag.: 21
|
![]() No widac nie skoro dalej expi ;] ale Kojak juz nie dlugo. Twoje dni sa policzone. 109 lvl to pechowy, spójrz na Eloma źle skończył ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() @Lorentino
ty jestes taki tepy czy tylko udajesz ? przeciez kazdy wie ze to moj rl no i ? Jego dni sa policzone ohohoh zabijesz go >?
16:11 Zorro Brutal [13]: ej 16:11 Zorro Brutal [13]: a moge byc twoim kolegom a ty moim 16:12 Endrox [170]: znamy sie ? 16:12 Zorro Brutal [13]: nie kiedys cie dalem na vip 15:07 Endrox [192]: co tam 15:08 Endrox [192]: skoskon ? 15:08 Arieswar sumo [153]: a nic 15:08 Arieswar sumo [153]: obrobil bym Ci pale 15:08 Arieswar sumo [153]: ;d _____________________ Yours NaTa cs master haha ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Zagan
Imię: Fast'molt
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 175
Poziom mag.: 75
|
![]() ty jestes taki tepy czy tylko udajesz ? przeciez kazdy wie ze to moj rl no i ? Jego dni sa policzone ohohoh zabijesz go
mam nadzieje Ostatnio edytowany przez Sodoniasty - 10-09-2007 o 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() @Sodoniasty
Wez skoncz, z mojego info [tj. od twoich rl] wiem ze wcale sodonem nie jestes, a jak ostatni noob sie pod niego podszywasz...:| |
![]() |
![]() |