![]() |
#2981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() może i ma, ale w fife i tak ze mną nie wygra!
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() czesc romek
![]() |
#2983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Romek z tej strony wasz ulubieniec :>
Tak wiec krotka odpowiedz na wszystkie wjazdy i wogole ch*j wie co jeszcze. Po pierwsze chcialbym powiedziec ze nawet nie mam na tym forum wlasnego konta, wiec pisze z Magra (gz komenta na ekoxie na tibia.com z tymi napinkami). Za kafara, wenatusa bla bla bla haha, fajnie ze to byl odwet za kilka 150 lvli rooknac 90 ed XDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Mam w was wyjebane kompletnie, jarajcie sie dalej i niech mi taki kura pisze wiadomosci "ROOOOOOOKED IDE NA OSCE POWIEDZIEC" jak dostalem sms, ze char hacked to nawet nie raczylem na niego odpowiedziec, a jak wrocilem do chaty to sie upewnilem na vent kilkuminutowa rozmowa jedynie czy to prawda, trudno. Oczywiscie szkoda, ze postaci nie ma bo zawsze jakis sentyment zostaje jak sie sleczalo nad ta gra kilka lat i z grupka kumpli niszczylo inne pikseliki, duzo bardziej wartosciowe bez wiekszych problemow, juz ten sam fakt satysfakcjonuje w pelni i sprawia ze nie bede ubolewal jak to STRACILEM POSTACCCCCCC. Zreszta jak bedzie trzeba to nawet sobie kupie chara (choc dostalem juz kilka propozycji czy chce jakas postac w zamian, mozliwe ze polowa to bylo tylko z grzecznosci, ale dobre i to)zeby tylko was doorac lamusy, grajcie sobie jeszcze kilka lat a i tak polowa z was to takie nooby ze nawet nie beda potrafily polowy tego co ja teraz (jak juz patrzac z perspektywy pvp, bo chyba nie powiecie ze z czegos innego bylem znany?XDDDDDD). PS. Tak wiem ze jestem szczurem i mam wracac do kanalow. Ale pamietajcie, romek was ogarnie! ;> PS2. Bardol jestes dla mnie najgorszym zjebem tutaj, wiesz ze mi mozesz pale pociagnac?XD Zalozmy ze wpadniesz, dobra dojebiesz mi czy cos tam jeszcze. Ale zalozmy tez ze w obronie wlasnej dostaniesz butelka w leb, no cokolwiek poprostu. Obrona konieczna, przed psychopata z gry XD I tlumaczac tutaj spolecznosci kto sie bronil? (Tak to on wbil skulla w tym wypadku) wogole to by bylo chore, koles jedzie 500 km bo musi sie zemsic przez Tibie XDDDDDDDDDDDDDDDDD BUAHAHAHA smierdzisz. Wiecej mnie tu nie ma, elo.
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO Ostatnio edytowany przez Yanne - 28-07-2009 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o.0 Fajnie to ujales
To czesc...
![]() |
#2985 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no Romek , na TO vent polubiłem Cię , i taki w moich oczach pozostaniesz ;>
Chłopiec żartowniś z umięjetnościami trochę więcej niż przeciętne ;] Jak wrócisz do gry to pójdę na frosty i sharda Ci lootne <33 RIP /Konrad
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
Użytkownik Forum
|
![]() Romek to jednak człowiek z klasą, której niektórym brakuje. Potrafi przyjąć w spokoju utratę czegoś cennego lub też zarazem marnego. Ci którzy tak jeżdżą po Romku wydają setki złotych, aby mieć pieniądze na swojego marnego piksela. CIPSoft wygrał za was wojnę, ponieważ Furora już nie dawała rady. Macie server, ale czy coś więcej?....(Parę sekund, dla niektórych minut lub godzin na przemyślenia) Nic tak naprawdę nie macie. Poświęcacie 8-10 godzin na grę, niektórzy nie mają świetlanej przyszłości, ale co kogo to obchodzi? Przecież są zasiłki dla bezrobotnych. Chyba, że szczytem ambicji niektórych tu obecnych jest praca jako mgr powierzchni płaskich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 150
|
![]() Jak miło czytać te Wasze DOŚWIADCZONE I DOJRZAŁE POSTY
![]() Szkoda że nie zauważyłem ani jednego posta z pojazdem na romka kt.óry się tłumaczy 15 linijkowym postem jak bardzo ma na tą grę wyjebane i jaki to on jest pro wannabe. ![]() Już nie wspomnę o Arencjuszu, kolega który też ma taaaaaaaaaaaaak wyjebane na tą grę. Mogę Was zapewnić, że gdybym przepierdolił serwer i nie mógł botować, na milion % też bym pisał tak jak Wy. ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2988 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() andrzej a mi pozwolisz wjechac do "Twojej" stolicy, bo sie stesknilam za Toba i niedlugo znow nadchodze ;< Robercik i Jacooo, mam nadzieje, ze poprzyjmowali Was na te politechniki ![]() pozdro od Nikolci :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() o nie, <BardolFeelsLikeHeIsOwnedByRomek?> <nieee> haha człowiekuuu ogarnij się, bo tkaim pierdoleniem tylko potwierdzasz że właśnie w chuj cierpisz po zrookowaniu tego śmiesznego ekoxa. co do mojego przyjazdu, szczerze wątpie, że zdążyłbyś użyć tej 'butelki' czy chuj wie czego, ale to już nie moja kwestia.
by the way, 'psychopata z gry'? "EJ CHUDY LURNIJ BARDOLA NA PASSY TO GO ROZJADE XDDDDD' i nasuwa się pytanie, kto jest bardziej psychiczny z tą grą, ja co nie gram już od końca wojny tylko loguje na 10 minut, wylogowuje i nie wbijam na vt nawet, co jakiś typek romek co ma na przedmiesciu domek ktory prawdopodobnie w tej własnie chwili botuje 15 charami, żeby odbić się z postacią, lame. i gdybym chciał te 500km jechać tylko po to żeby ci najebać, to uwierz, że bym to zrobił, ale nie widzi mi sie marnowanie całego dnia na jakiegoś gertycha, pozdro elo poćwicz ~FLAME OFF - BARDOL GOES TO WORK~
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nikola, jasne <3
Mera, mimo że masz ten sam numer to mi nie odpisałeś ostatnio ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisalem Ci smsa
![]() ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak na ten 5....... Nad morzem byłem to się odzywałem. Teraz już nie ważne
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() wszyscy jestescie zwykłymi smieciami pozdro z nad morza nara elo frzejrzy go plaj
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chciales sie popisac ze jestes nad morzem czy zablysnac glupota bo nie kojarze...?
![]() |
#3000 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |