![]() |
#2981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobra juz dobra, zapomnijcie ze to napisalem, ja zapomne ze to uslyszalem i wszystko jest OK.
Chlopaki, jestescie juz slawni ![]() ![]() ![]() No i powoli zblizamy sie do 300 strony. Niech to bedzie inteligentny post ![]()
|
![]() |
#2982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() U mnie to dopiero 50 strona.
![]()
![]() |
#2983 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Ulrig, Darkness Sixis, Cervik??
Czyzby kolejny nieudany ani ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.
ps. gdzie gratulacje dla pierwszego msa na aurea który solo wbił 150 lvl? ![]() Ostatnio edytowany przez Zevs - 19-03-2007 o 13:02. |
![]() |
![]() |
#2985 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Edit Ahhh bym zapomniał Gz xd Jeszcze jakbys był tak uprzejmy i podał mi powód to by było fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 19-03-2007 o 13:54. |
|
![]() |
![]() |
#2986 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 340
Skille: 100/100
Poziom mag.: 30
|
![]() Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ?
![]() ![]() Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ? Ostatnio edytowany przez esiok23 - 19-03-2007 o 17:14. |
![]() |
![]() |
#2988 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi ![]()
![]() |
![]() |
#2989 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Cytuj:
![]() Co do tego deda, tak jak wyjaśnił wcześniej Kidler "padł, bo padł". Poczytaj sobie wcześniejsze posty, może Ci coś wyjaśnią, dużo jest o PA romu itp.. ![]() @UP: Iron, znowu bezsensowny post... aż tak bardzo zależy Ci, żebys był na 300 stronie??
![]() |
#2990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2991 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
![]() |
![]() Czy ktoś kojarzy dlaczego Mariel Zori, Mastro Scue, Endrox i ktos jeszcze opuścili szeregi FaGu? Założyli tez gildie - jakies Toruyaki czy coś.
@down - To według ciebie głupota i bezsensowne posty na forum są uzasadnione, normalne, dopuszczalne ?? -.- @down - n/c Ostatnio edytowany przez shaiboos - 19-03-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#2993 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@EDIT Co do huntow xd Ludzie to gra, jak padne to nie bede płakał, i na pewno z tego powodu nie przestane pisac na tym forum tego co chce pisać ; d. Wiem pisze głupie posty, Wy macie zabawe, bo sie wyzyjecie na mnie za ded'a, hunta, Bog wie co jeszcze... @UP Skoro nie dostalem za to bana to znaczy ze mozna.
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 19-03-2007 o 19:51. |
|
![]() |
![]() |
#2994 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym.... Ehh.... Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil.... |
|
![]() |
![]() |
#2995 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() a co do irona, nigdzie nie powiedziałem, ani nigdy nie myślałem o tym by jeździć gdzie kolwiek i spuszczać mu jak to ładnie określiłeś "wpierdol" ![]() teraz co do odróżniania RL i gry.. jeśli ktoś jest głupi w rzeczywistości to w tej grze również na forum będzie zachowywał się jak głupiec. (zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś ) Iron jesteś jak natrętna mucha, wkurzasz swoim bzyczeniem ze wszystkich stron a jednocześnie ciężko cię uciszyć.
![]() |
#2996 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Zgadzam sie, ale ja z takiego powodu napewno nie opuszcze servera...
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 19-03-2007 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |
#2997 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dla mnie to trzeba serva zmienic tutaj nie pogra... zawsze sie trafi jakis swir co by se popkowal myslac ze jak ma wyzszy lv np 100+ zabijajac 50 lv w kilku ze jest fajny hmm niestety musze takiego kogos rozaczarowac niejestes fajny to jest totalne noobostwo
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
![]() |
#3000 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale jaka w tym zabawa moze i dla ziomkow jest ale nie dla mnie ;p i tak ogolnie to mowie bye bye aurea
![]() ![]() ![]() |
![]() |