![]() |
#3001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sylfer Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 95
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() HeHe nieźle oby tak dalej ci szło. Ja tez chcem mieć takiego loota
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() bez kitu nie wiem po co te fotki
![]() chuj nas twoj dom... twoj komp... twoja okolica...?? i w ogole bezsens <lol2> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fire Knight Miki
Profesja: Knight
Gildia: Undead Family
Poziom: 70
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Panowie, dzięki za obronę ale przynajmniej kolega dostarczył nam trochę tematu do śmiechu pisząc do GM
![]() Co do lurowania gs to prawda, aczkolwiek było to ponad rok temu więc nie widzę powodu do użalania się nad tym tutaj w dodatku bez fotki z gry! ![]() ![]() Jak powiedział nasz ulubiony Tutor ![]() 22:13 Lucas Elvessan [68]: No spam. 22:14 Lucas Elvessan [68]: No spam. ;] 22:15 Lucas Elvessan [68]: No spam! Posłuchajcie jego dobrych rad i dawajcie zdjęcia Z GRY oraz nie spamujcie kłócąc się, możecie założyć osobny temat ![]()
![]() |
#3004 |
Użytkownik Forum
|
![]() ajnsztajn15, poczytaj tibia rules albo pograj tyle co ja i nie wklejaj ssow z wypowiedzia "Fire Knight Miki killing my monsters" bo tak robia newbie brazyle i polacy lv8. Wiedz dziecię neo że każdy potwór jest FFA [free for all (wolne dla wszystkich)].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3005 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Nie komentuje debili.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
Użytkownik Forum
|
![]() Echh..Miki ten twój piękny podpis , naprawde..Nasz ulubiony Tutot hehe
![]() Bromek ja z Tobą już nie nie bede klucil nagle się uspokoiles i juz nie używasz "wulgaryzmów"? Ktos powinnien Cie uciszyć , ale tak btw po co marnowac sobie czas pisania z Toba i słuchania twoich marnych słówek ? ![]() Emon to jak zwyle robi chara wbija dosc wysoki lvl i spzedaje , przynajmniej sobie zarobic nie tak jak niektórzy kupuja chara co miecha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3007 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() Cytuj:
"a sprzedasz charów jest zabroniona i trade charami tez !!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
2.Naucz sie pisac moj nick bo mnie rozwalasz totalnie swoja pisownia 3.Pograc tyle co ty??.To znaczy ile?? 5-6h i nie miec czasu na nic?? 4.I co z tego ze wkleilem??.Nie pasi cos to nara 5.W przeciwienstwie do ciebie dzieci neo i brazole sa o wiele madrzejsze niz ty -.- 6.Lizanie dupy high lvlowi nic Ci nie da czlowieku wiec wez sie ucisz i idz na basen czy co bo widac ze tibia zamula ci twoj "niby" mozg 7.Ma sie rozumiec ze tobie jakby ktos Ci bezszczelnie ubijal monstry to bys stal i mu dziekowal??.Sadze ze nie -.- 8.Kto cie dzieciaku nauczyl slowa dziecko neo??.Po pierwsze na twoim przykladzie widac "podworko ksztalci,podworko wychowuje",nie mam neostrady w przeciwienstwie do ciebie losiu ^.- Nie bede sie znizal do twojego poziomu,poniewaz sam nie wiesz co chcesz powiedziec i probujesz mi tu sugerowac ze resp jest wolny dla wszystkich (bo tak jest),ale z twoich postow do mnie rozumiem ze probujesz mi wmowic ze brak szacunku do gracza to cos super,a ja mam stac i mu dziekowac za to ze monstra ktorego leje dostaje polowe exp bo ktos mi ubil.Pozatym nie rozumiem czemu w twoich postach tyle wyzywania??.Myslisz ze ktos Ci za to brawa bedzie bil??,ze komus zaimponujesz??.Juz nie bede pisal zadnych wyzwisk do ciebie bo szkoda mi slow.Cya ziomus i zycze Tobie zebys kiedys zostal postawiony w tej samej sytuacji -.-
HAIL VERITASERIUM Ostatnio edytowany przez Einstein15 - 13-06-2007 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak sie sklada ze bylem w takiej sytuacji multum razy, i nie plakalem tak jak ty "gm halp he kill my r3sp4wn!!11 ju is banishad for killing my dr4gon!!11"
daj spokoj 4.I co z tego ze wkleilem??.Nie pasi cos to nara - no to jest wlasnie dowod tego ze nie czytales tibia rules. 5.W przeciwienstwie do ciebie dzieci neo i brazole sa o wiele madrzejsze niz ty -.- - bo co? bo ci zwrocilem uwage i powiedzialem jaka jest prawda? 6.Lizanie dupy high lvlowi nic Ci nie da czlowieku wiec wez sie ucisz i idz na basen czy co bo widac ze tibia zamula ci twoj "niby" mozg - masz na mysli mikiego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ludzie nie kluccie sie juz bo beda same problemy
narescie magic level prosze sie nie smiac ze slaby ![]() ![]() 11 % do levelu jak wymysle gdzie dobic i dobije to wkleje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() i znowu jakies kłutnie ;/ z tych klutni nie wyniknie nic nowego
gz all lvl mlvl ![]() ![]() a teraz mój maly advens na sworda 71:/ ![]()
![]() |
#3012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Gildia: Undead Family
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Aha, czyli żeby być dzieckiem neo trzeba mieć neostradę? Fajnie, nie wiedziałem.
![]() |
#3013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Usunięty
Imię: Potomek smoka/Potomus
Profesja: Sorcerer
Gildia: vx team
Świat: Luminera/Titani
Poziom: 100
Poziom mag.: 17
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Imię: Mefi Knightt
Poziom: 100
Skille: **/**
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]()
![]() |
#3016 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sam dalej ciagniesz klotnie w obronie swojego kumpla i zrozum cwoku (juz inaczej do ciebie nie mozna) ze to nie ja kurwa wolam o gma i nie ma mnie na zadnym screenie ktory dalem to tylko koledzy -.-. Jakbys szczegolowo przejrzal screeny to bys wiedzial -.- A co do tego dziecka neostrady to nie wiem dlaczego masz czelnosc nazywac mnie kims takim. Dalem screena z noobostwem fire mikiego a ty jak ostatni kozaczek dowalasz do mnie takie teksty -.-. I nie pal glupa ze jak ktos ci sie wrypie na resp to ty spokojnie reagujesz bo tak napewno nie jest -.-. a co do tego dziecka neostrady to zacytuje ci co to jest i moze przejrzysz na oczy -.- "jest to dziecko, które dostało w prezencie od rodziców usługę dostępu do Internetu Neostrada i które atakuje fora oraz grupy dyskusyjne nie mając najmniejszego pojęcia o podstawowych zasadach poruszania się w Internecie czy netykiecie." I co ty na to??.Moze to cie nauczy ze nie przezywa sie ludzi tylko za ich poglady -.-
HAIL VERITASERIUM Ostatnio edytowany przez Einstein15 - 13-06-2007 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3017 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ![]() no i jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#3018 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi nie zalezy chlopaki na klotni bo sadze ze sprawa sie wyjasnila a nie mam sensu sie klocic z Mefju bo to dziala na szkode innych.Przepraszam tych co urazilem lub zepsulem im humor.Mefju jak chcesz pokoju i zgody to czekam na msg bo to nie ma sensu sie klocic ciagle.Zarowno mnie jak i ciebie ponioslo.nie sugeruj sie wczesniejszym postem co napisalem bo pisalem go pod presja.Liczy sie ten.Czekam na twoj post
HAIL VERITASERIUM Ostatnio edytowany przez Einstein15 - 13-06-2007 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3020 |
Zbanowany
|
![]() lvl:
![]() i szjeld: (z zaskoczenia mnie cham wzioł xd, nie pamietam ktory, a logowac mi sie nie chce xd) ![]() Ostatnio edytowany przez bartellox - 13-06-2007 o 22:10. Powód: img xd |
![]() |
![]() |