|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3002 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() @kogut
Sory nie mam xD Ja mam karabiny(cholera gdzieś na kompie posiałem i nie moge znaleźć a mam wszystkie bronie z Cs-a i z Call of Duty w wersji EQ i addonowej[muszę je znaleźć]),pistolety to była działka Speed'a chyba mam 1 jego jak znajdę to ci dam. Ostatnio edytowany przez Em0 - 01-07-2007 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Guest
|
![]() Wyślij mi też prosze bo mi sa trzeba mi ich do fake
|
![]() |
![]() |
#3004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() A ludzie dajcie mi wszystkie addony pod 8.0 razem z norseman aha i out norseman.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej mam prośbę zrobicie mi:?
Żołnierza armi amerykanskiej i w ogole zolnierzy ( kieys ktos dawal Glavesowi jak robil swoj fejk) Prosze pomozcie!
![]() |
#3007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() Prosze o biale ouftity z nakladkami i addony
Prosze jeszcze o podlogi takie jak w miastach
http://www.youtube.com/watch?v=XIIFCfJ8JHM -Grupa Operacyjna - NIECH NIE BĘDZIE NIECZEGO http://www.youtube.com/watch?v=GRvW2...elated&search= -Grupa Operacyjna - Bądź Sobą Ostatnio edytowany przez Soveelis - 02-07-2007 o 09:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
Zbanowany
|
![]() @up i inni.
Jeszcze jedna taka osoba, a przysięgam będę po prostu walił raporty za nie pisanie na temat.Czy was, za przeproszeniem, jebło, że prosicie w OUTFITACH na zamówienie o podłogi?!... @Bald istnieje opcja szukaj...ja już raz zamawiałem i speed mi zrobił...poszukaj znajdziesz.Jest tam medyk(krzyż na hełmie),piechur zwykły,snajper(długi płaszcz,kapelusz) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() a tak sie zapytam masz temat zeby pisalo w nim cos o podlogach bo ja takiego nie zauwazylem
![]() |
#3010 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pierdziele debilu nie umiesz szukac ? Jest temat Pomoc dla nowych fake'owcow ale po tym jak zobaczylem w "Nasze 1 fake" twoj to nie chcem zebys rozwijal swoj "wielki" talent..Btw. Reported za spam
![]() |
#3011 |
Zbanowany
|
![]() @soveelis...lol okno na 10 piętrze na lewo od seczkarni...schody są tuż za rogiem, ale możesz windą.Jak już tam będziesz to zrób coś dla ludzkości i zrzuć się przez to okno...a jak masz lęk wysokości to przewiąż się wokół szyi marynarskim sznurem.
O ile się nie mylę to istnieje coś takiego jak reebow TSE lub NoxSprite?...chyba,że jesteś zbyt pusty na takie rzeczy, to zostaje ci tylko pomoc dla nowych fake'owców,Fake Graphic Generator3 i OTS ME.... -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3013 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oki mam żołnierzy ale jak wstawic im broń do ręki zawsze korzystam z gotowych outow
![]() Ps Prosze gniazdo ckm oraz drut kolczasty! Da sie zrobic?
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 03-07-2007 o 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3014 |
Zbanowany
|
![]() Taki cwaniaczek to może sam zrobisz?...ja potrafię robić i niektórzy dobrze o tym wiedzą.I to nie ja zamawiam outfity...(może kiedyś).
Ps.: Naucz się pisać... Ostatnio edytowany przez Em0 - 02-07-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3016 |
Zbanowany
|
![]() @Bald
Dobra troszkę się przemusiłem i zrobiłem se od niechcenia żołnierza Airborne'u ![]() Moje prace nie są freeware.Outfit tylko dla bald draha.Nawet nie prosić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3017 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki ziom!
Ale wstawisz mu ta bron do reki ?! Ja nie mam programow ![]() Ps Zamawiam gniazdo ckm!
![]() |
#3018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() @Kogucik
trzymaj ![]() down: skapa ^.- OMG nie napisać że to wzięte z jakiejs strony etc. to odrazu złodziej itp ^.-
![]() Ostatnio edytowany przez SiR_DragO - 04-07-2007 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3019 |
Zbanowany
|
![]() @up fajny...tylko, że wzięty z pomocy dla nowych ... ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Yo. Prosze o outfit Huntera w kolorach od gory: ciemny niebieski, bialy, czarny, ciemny szary. Prosze go z jakims fajnym lukiem. Prosze o jak najszybsze wykonanie go.
Pzdr for all ![]() @edit Prosze zeby outf byl we fszystkich profilach. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 04-07-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |