![]() |
#3021 |
Użytkownik Forum
|
![]() W 3 gimnazjum będziesz miał o dziedziczeniu cech na biologii, to się dowiesz skąd.
|
![]() |
#3022 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ale wy psujecie atmosferę w tym temacie, trochę kultury...
![]() |
#3023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3025 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale idiotyzm i owszem.
![]() |
#3026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Możesz ktoś podać o której, jesli będzie w ogóle jakaś transmisja?
Edit: @down Dzięki ^^
I cut yo' face, this ain't no motherfuckin movie! Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Mumin121 - 27-02-2008 o 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3027 |
Użytkownik Forum
|
![]() O 20:15 na TVP1
![]() |
#3028 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Idiotyzmu, tak jak i innych chorob umyslowych, tez sie nie dziedziczy. Znow wychodzi na wierzch tWOJA ignorancja...
edit: swoja droga - zastanawiam sie, jak mozna byc idiota majac IQ 140+... Ostatnio edytowany przez Slay - 27-02-2008 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3029 |
Zbanowany
|
![]() Zastanawiam się, jak można oceniać czy ktoś jest idiotą tylko po IQ
Real znowu przegrał, już tylko 2 pkt dzielą Barce od pozycji lidera_/ @down pomyliłem sie xd Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 27-02-2008 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3030 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() To już w ten weekend ostatnia kolejka? Nie wiedziałem...
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3031 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Flota Świnoujście - najlepszy jesienią zespół we wszystkich czterech grupach III ligi został ukarany 11 walkowerami. Spadnie na ostatnie miejsce w tabeli grupy północno- zachodniej.
Taką decyzję podjął prowadzący rozgrywki kujawsko-pomorski związek piłkarski. Związek przyznając walkowery powołał się na przepis mówiący o ukaraniu walkowerem drużyny, w której wystąpił zawodnik nieuprawniony. Chodzi o Khadiego Kazadi z Konga, który według dokumentów będących do dyspozycji K-P ZPN, nie miał pozwolenia na pracę w Polsce. Bezskutecznie też starał się o status uchodźcy, którego nie otrzymał. Czytaj dalej "Z decyzją K-P ZPN nie zgadza się Zachodniopomorski ZPN. - Flota nie ponosi winy w tej sprawie i nie powinna być ukarana. Jeśli ktokolwiek zawinił, to prowadzony przeze mnie okręgowy związek - mówi Jan Bednarek, przez ZZPN. - Na podstawie dokumentów, jakie przekazał nam klub - nasz pracownik, którego zresztą już zwolniliśmy, zatwierdził Kazadiego do gry. Klub miał prawo świadomie zgłaszać go do meczów, jako piłkarza uprawnionego do gry. Ponadto przepisy mówią, że ukarać klub walkowerem można w przypadku występu gracza nieuprawnionego - jeśli w tej sprawie zostanie przesłany protest w terminie 48 godzin od zakończenia zawodów. Nie można więc wstecz ukarać klubu 11. walkowerami".![]() REKLAMA Działacze Floty zapowiadają odwołanie się od decyzji związku z Bydgoszczy. "Na wynik, jaki uzyskaliśmy pracował sztab ludzi. Na boisku graliśmy fair. Teraz jesteśmy traktowani jak sportowi przestępcy - mówi dyrektor Floty Jarosław Dunejko. - Na razie dostaliśmy tylko lakoniczną informację o przyznanej karze, bez wyjaśnienia. Gdy je otrzymamy zdecydujemy o krokach odwoławczych". Odwołanie Flota i ZZPN złożą do PZPN. "Uważam, że działacze związku z Bydgoszczy pochopnie podjęli najłatwiejszą z możliwych decyzji, właśnie po to, by decyzję zrzucić na centralę związku" - mówi Bednarek. Flota Świnoujście, beniaminek grupy drugiej III ligi, w 16 meczach rozegranych jesienią zdobyła 38 pkt. (bramki 27:8). Ma szanse na awansu do zreformowanej I ligi. Khadi Kazadi rozegrał 11. meczów, w których jego zespół zdobył 27 pkt (8 wygranych, 3 remisy). Po zweryfikowaniu tych meczów jako walkowery, Flota spadłaby na ostanie miejsce w lidze. Miała 11 pkt. i stosunek bramek 7:35. Bosko po prostu bosko... kocham wszystkie zwiazki polskiej pilki noznej.
![]() |
#3032 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Docinki z serii "twoja stara..." - naprawdę pokazujesz klasę...
Którego słowa według ciebie nie rozumiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Kod:
Napastnik Arsenalu Eduardo da Silva, po czterech dniach spędzonych w szpitalu, został wypisany do domu. Reprezentant Chorwacji złamał nogę po brutalnym faulu Martina Taylora w trakcie sobotniego meczu na St. Andrews. Eduardo na pewno nie zagra do końca sezonu, a co za tym idzie, nie wystąpi w mistrzostwach Europy. Według optymistycznych prognoz napastnik powinien wrócić do gry za dziewięć miesięcy. ; ] Dobrze że są w ogóle optymistyczne prognozy, według mnie powinien wrócić. Lecz de Jong w 2005 też załapał kontuzje... Na pewno mniej poważną, miał wrócić do gry po 2 tygodniach i co z tego wyszło? nie wyleczył jakiegoś gównianego urazu kolana przez 3 sezony i zakończył karierę w wieku 30 lat. Piłka bywa okrutna
![]() |
#3034 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Siejecie większy ferment niż Franz Smuda ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. «głęboki stopień niedorozwoju umysłowego» Za SJP. Podasz mi jakis rzetelny argument, w jaki sposob osoba o glebokim stopniu niedorozwoju umyslowego moze posiadac wysokie IQ albo vice versa? Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wyjdź stąd Slay, bo śmierdzi. Szanowałem cię, bo jesteś ekspertem od bukmacherki i uważałem cie za spoko kolesia, myliłem się. Zapewne jesteś dorosły, a siejesz ferment na forum i myslisz, że jest to fajne, ale co tam, ty dalej będziesz pisał to co chcesz, srając na całą rzeczywistość. I widać, że głosowałeś na PiS...
![]() |
#3037 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Zatkać głupie pyski. To jest temat o wydarzeniach sportowych, a nie o takich pierdołach. Jak chcecie sie kłócić to spieprzać na PW, irca, tlena gg czy cokolwiek, ale nie postujcie tu bezsensu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Raaaaadosław Matusiak i mamy 1:0 w 38 minucie.
![]() |
#3039 |
Zbanowany
|
![]() 2:0 ale nie zauważyłem kto strzelił xd
@edit Zahorski w 72. minucie xd @slay za cholere nie chce mi sie z tobą kłócić, daj sobie spokój Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 27-02-2008 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() No to pokaż mi post, w którym wyzywam "twoją starą"
Cytuj:
Cytuj:
|