|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @Sir Drago
Tja taki słaby. Chodziło mi o taki do łapy. I za duży. @Spluwa Ja zrobiłem swoją. To 1 jest jak dać do outfitu ,a to 2 żeby leżało. ![]() Freeware Proszę o ocene.
|
![]() |
#3022 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() @ Up
Addonowa ujdzie...ale ta wersja EQ? Rotfl xD @down Down?Czego ty chcesz dziecko...myślisz, że komuś chce się pamiętać o zamówieniu z kilku(nastu?) stron wcześniej?Zamiast płakać to byś odswieżył -.- 2x down: Lol czego ty od nas oczekujesz?Że zrobimy ci outfit bez niczego?Może byś powiedział jak to ,,coś" ma w ogóle wyglądać? Ostatnio edytowany przez Em0 - 04-07-2007 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() proszę o Króla lodu z 4 stron oraz jak atakuje z jakąś bronią i jeszcze o jego 2 poddanych (jacyś lodowi strażnicy czy coś tak samo z 4 stron i jak atakują) nie musi to być nic nadzwyczajnego ale bardzo bym o to prosil jak najszybciej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3025 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pacz_knight
To znowu ja.. hehe ![]() Zrobiłem ci ten out ale nie wiem czy chodziło ci tak bo mówiłeś od góry: ciemno niebieski, i biały więc zrobiłem biały tors.. Zresztą oceń najlepiej sam, nie musisz go wybierać. (Pozwoliłem sobie dać łuk Elfa Scouta, dlaczego? A bo ponieważ jest mały i jak dla mnie to bardzo fajnie wygląda.) Jeśli mam coś poprawić lub zmienić- powiedz. Pozdrawiam. ![]() ![]()
![]() |
#3026 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja nie dostane???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @-Joe-
Jestes boski! Wszyskie twoje outfy sa taki normalne i ladne! No xtra chyba bede cie prosil zawsze o outy ![]() Big TY & pozdro for u! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3028 |
Użytkownik Forum
|
![]() Joe hmm musze przyznać że jesteś artysta w tym fachu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3029 |
Zbanowany
|
![]() Muhhaha on artystą? xD Ja,koper i aress robimy lepsze outfity ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3030 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojojoj.. Wielki MASTAH Em0 sie znalazł..
![]() ![]() ![]() No ale cóż.. To niestety prawda.. Oni robią lepsze outfity od moich... ![]() ![]() Myśle że juz nie długo kończe z forum a wtedy dam wszystkie moje dotychczas zrobione outfity ![]() ![]()
![]() |
#3032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Ładnie uporządkowane ofc. a nie jak były wcześniej ktoś dał same outy i porozrzucane jak h*j.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3034 |
Zbanowany
|
![]() Zrobie 1 zamówienie po tym poście.
@up oprócz tego -.- Geez....naruto....kolejny który będzie robił fake o naruto -.- albo nie będzie robił... @down ehh...pewnie zjechali dzieciaka neo na forum i płacze...weż ty nam tyłka nie zawracaj tylko idź na tibia.org Ostatnio edytowany przez Em0 - 06-07-2007 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() 551jcie paly ci, ktorzy nie umiecie robic outfitow.
![]() |
#3036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Up
Pierdo_ _ie dostałes Neostrade olali ci i juz kazdy jest wedlug ciebie Lach_ciągiem? wal sie dzecko Neo -.-
![]() |
![]() |
#3037 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc. Wiecie jakiego outa używam do rekrutacji itp? Otóż mam prośbę do Em0.
Taki assasin jak twój, ze takimi samymi pozami, tyle ze niebieski płaszcz. Z kapturem i bez, wtedy głowa z outa którego normalnie używam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 |
Zbanowany
|
![]() @up
Odmawiam wykonania zlecenia...podobne dał mi na PW -Joe-...jemu odmówiłem to i tobie odmówię.Więcej Assassin's Creed'o podobnych outfitów na tym forum już nam nie potrzeba -.- @topic Dalej nie otrzymałem dobrego zlecenia, które mógłbym zrobić i od razu mówię nie proście o przeróbki mojego/aressa assassyna -,- Zrobie pierwsze zlecenie(normalne do kurw* nędzy) po tym poście |
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Dzial Fake
|
![]() poproszę o oufit sumonera z włosami barbarzyńcy włosy maja być na przemian jasno i ciemna brązowe a kolory ubrań niebieskie obojętnie jakie tak żeby pasowało w rękach poproszę sztylety a druga wersja żeby sztylety były schowane
z góry thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Tarnów
|
![]() @Em0 Ja poprosze Wizzarda z glowa warriora i z tym toporem:
![]() @Edit Jak zrobisz wyslij mi pw Ostatnio edytowany przez Exor - 07-07-2007 o 13:09. |
![]() |
![]() |