![]() |
#3041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Świat: Empera
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Imię: Sushi the Almighty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Blackzone
Świat: Empera/Shivera
Poziom: w8
Poziom mag.: w8
|
![]() LOL? Joozek ty tam wypad do Swoich Kochanych Br nie wiem po co ty wogole...sie wypowiadasz na Polskim Forum....
Zabijam hakerow? Kto tak powiedzial? Teraz bedziecie sie wykrecac jak mozecie? Myslisz ze sie boje ? No tak teraz chunci mnie pro gammer nie moge wbic skulla ![]() ![]() ![]() A ty co dzis Wawcio probowales? ze kazales sie Xardasowi zalogowac...i bic? Myslisz ze nie padlbys? I moze myslisz ze Xardas by padl SHAUSHA ? Wogole smieszne to jest zal mi CIE!!! O Jakich ty noobie non-pvp mowisz? Czy ty naprawde widzisz wszedzie Tibie? Ciezki przypadek idz do Lekarza... A ty Milka co Do Barcy i do Kaina boisz sie dosrac? A do Xardasa masz problem ? Pzdr KOZAKI ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Almighty Artur
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 200
Skille: 93/86
Poziom mag.: 9
|
![]() @2up
Stfu plx plx plx! Napisales juz 1 posta takiego, teraz 2... No i na chuj obrazasz Joozka? Nie no sry taki pr0 to moze ![]() I do Syroka, agent niezly :S Ostatnio edytowany przez Artur4 - 08-07-2008 o 09:15. Powód: nie zauwazylem czegos |
![]() |
![]() |
![]() |
#3045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Maly Stas
Gildia: Twin Brothers
Poziom: 123
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 20
|
![]() ta stary team wymiatal, tteraz stworzyly nowe postacie jakies dziwne ludzie, takie jakies bez jakiejs wizji wspolnej gry tylko ciaglych problemow, ehh na mnie starzy dobzi znajomi zawsze moga liczyc...
![]()
20:20 Maly Stas [47]: how long ? 20:20 Scroll of Empera [63]: very time |
![]() |
![]() |
![]() |
#3046 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() Cytuj:
Niee nie boje sie i nie chodzi o to noobku.. Barce lubie w chuj to po co mam sie do neigo przysrać xardim hunted bo wrzucal na ludzi screeny mam i nic wiecej mi nei potrzeba a co do kaina ludzie go lubia i tyle go ratuje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3047 |
Użytkownik Forum
|
![]() expienie z WF ;p
![]() hunt na demcach, skoczyliśmy tylko na hero bo na drana czekaliśmy, w sumie loot to: Golden Legi ;], 2 gsy, 4 dusty i demonka na 60k waste ![]() necro ;] ![]()
![]() |
#3048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Aragorn Champion
Poziom: 85
Skille: 87/68
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Milka moze odrazu powiesz ze sie boisz ich a nie gadasz tu jakies farmazony
-.^? Ja tam tego nie zaczynalem..Mogl...Pomyslec zanim cos powie albo zrobi...Chyba ze ma 10 lat i nie nadaje sie do myslenia...to juz jego problem... @Maly Stasiu no tak ja jestem bardzo nienormalny i zrobilem tylko postac po to zeby sie klocic przeciez po co innego nie? @Weufer a Joozek jest ZYDEM...!!! I Pare osob wie dlaczego ;] Szkoda ze to swiat hakerow i p.a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Proste idzcie na No-Pvp i koniec.... A co do wszystkich knightów zainsteresowanych expieniem na Ice Tower... Msg to Alus Nugarox , Aquin Eteon... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Nottingham
Stan: Niegrający
Imię: Archeox Knight
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 165
Skille: 98/91
|
![]() Witam co do Millki w takie sposoby wypowiedzi wypowiadaja sie 12 letnie dzieci.
Np lubie blasa bo na 50 lev mi dal 400gp na travel i go nie zabije zabije np sushine bo to moj rl i mnie wyzywal -.- takie wypowiedzi maja chude 12 letnie szczeniaki a wienc dopadne jakiegos chara na empera Z 50 MS I 3/4 TAKICH LUDZI JAK MIILKA I HAKEROW POWYBIJAM . Ostatnio edytowany przez oskart - 08-07-2008 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3054 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() Po 2 Nawet jezeli ktos gra to juz jego sprawa...I Oskar naprzyklad gra a i tak...jest wiekszym kozaczkiem od ciebie ;] Tylko spokojnie bo pewno ladnie ci sie tam rece trzesa jak to piszesz...emocje 12 letniego dziecka przed gra nie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3056 |
Użytkownik Forum
|
![]() A pozatym ja go nei chce zabić za to że zabił jakeigoś hakera czy coś bo sram na to ;P mam inny powód xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
Użytkownik Forum
Skille: 93/86
|
![]() Zaczęło się tak ...
![]() A skończyło tak... ![]() I to juz pod koniec =] ![]() Jako który polak to zrobilem? :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
niewypowiadam sie już bo kurwa przyszły jakeiś noobki co grają tutaj z rok czasu i daja wielkie wypowiedzi jak byscie grali tu z 3 lata to dobra ale tak to soryy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Imię: Akkoin / Akoinn
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() @ Weufer chyba jako 3 albo 4 ;P
@Do calmera team : odpierdolcie sie od millki ma powody zzeby ujebac xadrima i sushine... tez widzialem te ss ,a gdyby mial cos do kaina i barcy to wiezcie mi ze by nie patrzyl na lvl tylko ujebal(nie rusza ich bo darzy ich szacunkiem za to ze brali udzial w wojnie)... Pozatym Kain i Barca protected by Aquin ! I chuj ! A tutaj ss wkoncu multimedialne forum ![]() ![]() P.S. Rozwiazujcie swoje problemy gdzie indziej... wiecej na ten teamt sie nie wypowiem
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 |
Użytkownik Forum