![]() |
#3041 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Undead Family
Świat: Luminera
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#3042 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Jak ktoś ma do mnie jakieś wąty to ja zapraszam ja się nie pękam bić.
![]() A i mam gdzieś jakiś fajny film jak się bije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() mefjuu (lepiej brzmi z małej) dalem ss
![]() ![]()
![]() |
#3044 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W domu
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3046 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Koleś dasz mi autograf? ![]() Piękne zdjęcia panowie i panie(?). Tak trzymać. ![]()
![]() |
![]() |
#3047 |
Guest
|
![]() Witam! ;P
Pewno zapytacie kim jestem?? No dobra, to ja najbardziej KONTROWERSYJNY, NIEOBLICZALNY i NIENORMALNY gracz Luminery. Inaczej Galf de'jaw ^^, zapomnialem passy do mojego poprzedniego konta na forum. Dlatego założyłem to... Chcialbym zdementowac kilka plotek które podobno krążą : - "Nie umie grac i sie poddał" - popatrz jak ty grasz ![]() - "Sprzedał konto" - nie sprzedałem konta to nadal ja ^^ - "Nie gra bo za dużo kasy poszlo na addony" - Nie wiem chodziło tu chyba o to że wydałem cała kase na to tak? Dla sprostowania mialem jeszcze jakies 400k które rozdałem kolega. Min. Sektorkowi,Magilowi i Smykowi. - "Wymieka z presi wynikajacej cos tam cos chodziło to że nie radze sobie z lvlowaniem" - na Faccu tak, to akurat prawda cieżko mi sie wtedy expi. Ale przestałem grać w "piksele" jeszcze na paccu. No wiec to na tyle z plotek i mam nadzieje ze zaden idiota nie bedzie juz podobnych puszczac. Teraz sprawa rezygnacji z gry. Każdy tibijczyk broni komputera krzesłem (taki co gra ponad 5 godzin dziennie ^^). Dlaczego bronicie tego? Bo jestescie uzaleznieni! Maniaki zasrane, zastanowcie sie w co wy wogole odpier...lacie. Kilka pikseli rzadzi wami. Marnujecie czas, psujecie oczy i ryjecie banie. Wiem wiem znam te przypadki gdy na korytarzu szkolnym szarpiesz sie z kolesiem z klasy i myslisz ze masz w lapie gsa i bp of uh -.- Lepiej skończcie z ta gra która ogólnie nie ma przyszłości. Mam w klasie takiego kolege, ciagle mówił mi żebym przestał grać w ta tibie bo to syf. A ja NIEE! uparty ciagle tibia rox etc. Tak bardzo wciagła mnie tibia ze kolesia dosłownie unikałem, puszczałem nieziemskie ściemy że mam za słaby komputer itp. Wkońcu mówie sobie a zrobie taka mała przerwe w tibi bo starzy sie ostro dra ze tyle gram. Bałem sie że internet odłączą. Ustawiłem w tym czasie za dnia ściaganie Lineage 2, tak tylko miałem to sprawdzić. Zainstalowałem .... Włączyłem ... JAK ZOBACZYŁEM TA GRE ... Wbiłem kilka lvli powiedziałem sobie że juz chyba nigdy nie włącze tibi. Gra jest świetna, wogole inny klimat. Podam wam kilka zalet tej gry oraz kilka wad: - Jak padniesz to tracisz jakies 5-10% lvla - Ustawiasz sobie sklep na sprzedawanie jak i kupowanie - Gra posiada swietna grafike co jest wada jak i zaleta, zalezy jakiego sie ma kompa. - Jest 6 Klas eq, kazda klasa ma jakies 100 itemkow, ktore mozna ulepszac etc. - Jest podział na rasy i klasy (ludzie,elfy,dark elfy,orkowie,krasnoludy) - Jest masa expisk dla kazdego lvla, zadnych tlumow, ale nie oznacza to ze mało osob gra na serwerze tylko mapa jest tak wielka - Zadnego płatnego konta zeby byc koxem (mam na mysli prywatne serwy bo tylko na takich sie gra) - Kultuta.... Nie wolna klnac na ogolnym bo bedzie czat ban. Oprócz tego w grze tej o dziwo nie ma noobow ani tekstow "BR?, PL?, Fri itamz?, Mój kolega jest knajtem..." - Możliwość grania w party (Chodzi tu o to ze zbiera sie tak okolo 5 osob, bija potworki gdzie kazdy ma jakies zadanie) - Najwieksza wada tej gry jest to że potrzeba wykonywac glupie i meczace questy na kolejne profesje (przedewszystkim na 20 i 40 lvlu) - No i system rozmow nie jest taki fajny jak w tibi ![]() Gra ogólnie jest bardzo fajna i warta spróbowania sił. Przedewszystkim nie jest tak strasznie uzalezniajaca jak tibia! Przykladem tego moze byc to ze dzisiaj od 12-20 byłem na działce a wczoraj tak z 4 godzinki na podworku a potem jeszcze wybralem sie na 2 godziny na basen. Mam nadzieje ze ktoś pojdzie za mojimi słowami, mowie szczerze, nie jestem pijany ani zjarany ^^. Spytacie czemu tutaj to pisze? Bo polubiłem wielu ludzi z Luminery i chce ich od tibi odciagnać, bo wiem co sie wtedy z człowiekiem dzieje ^^. Dla zaintersowanych moge wrzucic tutaj troche fotek z gry. Gram na serverze EPI (exp x4) 95% Polaków. Mój nick to "Upierz" Pozdro etc xD P.S Jeśli ktoś uwaza ze to nie ja prosze pisać na gg albo do gry. |
![]() |
![]() |
#3048 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Galf, to ze tobia to syf wiem nei od dzis xD
Gralem sporo w Ragnarok Online, tez imo o wiele lepsza gra ale wiesz.. nie ma za bardzo z kim grac bo wszyscy w tibie graja... pozatym tez ma pare wad np. okno do rozmow naprawde zniechęca ;/ @ Roberto wez czlowieku zastanow sie co ty piszesz. @ Zolnierz Fortuny NOM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3051 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() @galf
nie wiem co chciales ta wypowiedzia osiagnac,ja osobiscie nie spotkalem sie z przypadkiem zeby ktos kogos bil w szkole albo cos takiego... gadasz ze my jestesmy maniakami a jak sam grales caly dzien to ty nie byles maniakiem nie ?Chcial bym takiego widziec co broni komputera krzeslem... @edit to jest temat ze zdjeciami z Tibii z Luminery...nie wiem czy pamietasz Ostatnio edytowany przez Bromeek - 17-06-2007 o 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3054 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 |
Guest
|
![]() Wiem że byłem maniakiem i nie chce juz nim być. Ty najwyraznien nie grasz jeszcze tak długo. A jeśli naprawde nie bronisz tibi tzn krzesłem ^^ to wylacz kabel od neta na miesiac ... albo odinstaluj tibie.
|
![]() |
![]() |
#3056 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Undead Family
Poziom: -
Poziom mag.: -