Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-06-2007, 17:45   #3041
Mefjuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabic Pokaż post
i wkoncu 34 lvl:d jeszcze tylko lvl a dokaldnie 99% i jest 35 i questy an mnie czekaja a teraz ss
(zdjecie)W koncu cos pieknego i cennego na moich stopach (/zdjecie)
i pieknie wygladajace steel bootsy
Ale fajne no mega

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-06-2007, 19:32   #3042
RobertoIchi
Zbanowany

Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
Domyślny

Jak ktoś ma do mnie jakieś wąty to ja zapraszam ja się nie pękam bić.

A i mam gdzieś jakiś fajny film jak się bije....
RobertoIchi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 22:25   #3043
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefjuu Pokaż post
Ale fajne no mega
mefjuu (lepiej brzmi z małej) dalem ss ze steel bootsami i nie wstydze sie swojej tka zawnej radosci na ze mam steel bootsy to ze ty jestes tak zwanym pasozytem tibijski jezeli niewiesz co to jest to jushci tlumacze. Społecznosć osób grajacych w tibi dzieli sie na 2 stany radujacych sie ta gra i pasozytów (pasozyt to chyba wiesz kt ot ojest) niestety ty ejstes ty mpasozytme co che miec corez lepsze eq i zgnebic mniejsze lvl albo wywrzecna nich presje aby cei respektowaly . Ja natomiast jestem stanem radujacym sie z tej gry wiec jezeli masz komentowac moje postyw jakis glupi sposób to ich wogule nie komentuj. Bo najlepsze co jest u czlowieka to ze niewidzi nigdy zadnych bedłędów u siebie tylko u drugiej osoby. Zastanów lub przypomnie se ja kty sie cieszyles ze swojego pierwsze go g armora mpa bohów demonki. A dopier puzniej komentuj takich jak ja czuli radujacych sie ta gra.
Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 22:56   #3044
Michau_Druid
Użytkownik Forum

Michau_Druid's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
mefjuu (lepiej brzmi z małej) dalem ss ze steel bootsami i nie wstydze sie swojej tka zawnej radosci na ze mam steel bootsy to ze ty jestes tak zwanym pasozytem tibijski jezeli niewiesz co to jest to jushci tlumacze. Społecznosć osób grajacych w tibi dzieli sie na 2 stany radujacych sie ta gra i pasozytów (pasozyt to chyba wiesz kt ot ojest) niestety ty ejstes ty mpasozytme co che miec corez lepsze eq i zgnebic mniejsze lvl albo wywrzecna nich presje aby cei respektowaly . Ja natomiast jestem stanem radujacym sie z tej gry wiec jezeli masz komentowac moje postyw jakis glupi sposób to ich wogule nie komentuj. Bo najlepsze co jest u czlowieka to ze niewidzi nigdy zadnych bedłędów u siebie tylko u drugiej osoby. Zastanów lub przypomnie se ja kty sie cieszyles ze swojego pierwsze go g armora mpa bohów demonki. A dopier puzniej komentuj takich jak ja czuli radujacych sie ta gra.
Szkoda, że jak dostałeś pierwszy słownik to się nie cieszyłeś z niego.
Michau_Druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 23:01   #3045
bartellox
Zbanowany

bartellox's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Keflavik

Stan: Zbanowany
Imię: Ipn
Gildia: Vx Team
Poziom: 11
Poziom mag.: 10
Strzałka

lvl xd we wtorek broda!!!!

bartellox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 23:06   #3046
Arfyd
Użytkownik Forum

Arfyd's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RobertoIchi Pokaż post
Jak ktoś ma do mnie jakieś wąty to ja zapraszam ja się nie pękam bić.

A i mam gdzieś jakiś fajny film jak się bije....
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Koleś dasz mi autograf?

Piękne zdjęcia panowie i panie(?). Tak trzymać.

Signed,
Arfyd.
stary 16-06-2007, 23:17   #3047
Stolec
Guest

Domyślny

Witam! ;P

Pewno zapytacie kim jestem?? No dobra, to ja najbardziej KONTROWERSYJNY, NIEOBLICZALNY i NIENORMALNY gracz Luminery. Inaczej Galf de'jaw ^^, zapomnialem passy do mojego poprzedniego konta na forum. Dlatego założyłem to...

Chcialbym zdementowac kilka plotek które podobno krążą :

- "Nie umie grac i sie poddał" - popatrz jak ty grasz
- "Sprzedał konto" - nie sprzedałem konta to nadal ja ^^
- "Nie gra bo za dużo kasy poszlo na addony" - Nie wiem chodziło tu chyba o to że wydałem cała kase na to tak? Dla sprostowania mialem jeszcze jakies 400k które rozdałem kolega. Min. Sektorkowi,Magilowi i Smykowi.
- "Wymieka z presi wynikajacej cos tam cos chodziło to że nie radze sobie z lvlowaniem" - na Faccu tak, to akurat prawda cieżko mi sie wtedy expi. Ale przestałem grać w "piksele" jeszcze na paccu.

No wiec to na tyle z plotek i mam nadzieje ze zaden idiota nie bedzie juz podobnych puszczac. Teraz sprawa rezygnacji z gry. Każdy tibijczyk broni komputera krzesłem (taki co gra ponad 5 godzin dziennie ^^). Dlaczego bronicie tego? Bo jestescie uzaleznieni! Maniaki zasrane, zastanowcie sie w co wy wogole odpier...lacie. Kilka pikseli rzadzi wami. Marnujecie czas, psujecie oczy i ryjecie banie. Wiem wiem znam te przypadki gdy na korytarzu szkolnym szarpiesz sie z kolesiem z klasy i myslisz ze masz w lapie gsa i bp of uh -.- Lepiej skończcie z ta gra która ogólnie nie ma przyszłości. Mam w klasie takiego kolege, ciagle mówił mi żebym przestał grać w ta tibie bo to syf. A ja NIEE! uparty ciagle tibia rox etc. Tak bardzo wciagła mnie tibia ze kolesia dosłownie unikałem, puszczałem nieziemskie ściemy że mam za słaby komputer itp. Wkońcu mówie sobie a zrobie taka mała przerwe w tibi bo starzy sie ostro dra ze tyle gram. Bałem sie że internet odłączą. Ustawiłem w tym czasie za dnia ściaganie Lineage 2, tak tylko miałem to sprawdzić. Zainstalowałem .... Włączyłem ... JAK ZOBACZYŁEM TA GRE ... Wbiłem kilka lvli powiedziałem sobie że juz chyba nigdy nie włącze tibi. Gra jest świetna, wogole inny klimat. Podam wam kilka zalet tej gry oraz kilka wad:

- Jak padniesz to tracisz jakies 5-10% lvla
- Ustawiasz sobie sklep na sprzedawanie jak i kupowanie
- Gra posiada swietna grafike co jest wada jak i zaleta, zalezy jakiego sie ma kompa.
- Jest 6 Klas eq, kazda klasa ma jakies 100 itemkow, ktore mozna ulepszac etc.
- Jest podział na rasy i klasy (ludzie,elfy,dark elfy,orkowie,krasnoludy)
- Jest masa expisk dla kazdego lvla, zadnych tlumow, ale nie oznacza to ze mało osob gra na serwerze tylko mapa jest tak wielka
- Zadnego płatnego konta zeby byc koxem (mam na mysli prywatne serwy bo tylko na takich sie gra)
- Kultuta.... Nie wolna klnac na ogolnym bo bedzie czat ban. Oprócz tego w grze tej o dziwo nie ma noobow ani tekstow "BR?, PL?, Fri itamz?, Mój kolega jest knajtem..."
- Możliwość grania w party (Chodzi tu o to ze zbiera sie tak okolo 5 osob, bija potworki gdzie kazdy ma jakies zadanie)
- Najwieksza wada tej gry jest to że potrzeba wykonywac glupie i meczace questy na kolejne profesje (przedewszystkim na 20 i 40 lvlu)
- No i system rozmow nie jest taki fajny jak w tibi )

Gra ogólnie jest bardzo fajna i warta spróbowania sił. Przedewszystkim nie jest tak strasznie uzalezniajaca jak tibia! Przykladem tego moze byc to ze dzisiaj od 12-20 byłem na działce a wczoraj tak z 4 godzinki na podworku a potem jeszcze wybralem sie na 2 godziny na basen.

Mam nadzieje ze ktoś pojdzie za mojimi słowami, mowie szczerze, nie jestem pijany ani zjarany ^^. Spytacie czemu tutaj to pisze? Bo polubiłem wielu ludzi z Luminery i chce ich od tibi odciagnać, bo wiem co sie wtedy z człowiekiem dzieje ^^.
Dla zaintersowanych moge wrzucic tutaj troche fotek z gry. Gram na serverze EPI (exp x4) 95% Polaków. Mój nick to "Upierz"

Pozdro etc xD

P.S Jeśli ktoś uwaza ze to nie ja prosze pisać na gg albo do gry.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 23:39   #3048
Nabuchodonozzer
Użytkownik Forum

Nabuchodonozzer's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2007

Domyślny

@Galf, to ze tobia to syf wiem nei od dzis xD
Gralem sporo w Ragnarok Online, tez imo o wiele lepsza gra ale wiesz.. nie ma za bardzo z kim grac bo wszyscy w tibie graja... pozatym tez ma pare wad np. okno do rozmow naprawde zniechęca ;/

@ Roberto
wez czlowieku zastanow sie co ty piszesz.

@ Zolnierz Fortuny
NOM FAJNIE ZE SIE CIESZYSZ
Nabuchodonozzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 23:41   #3049
Michau_Druid
Użytkownik Forum

Michau_Druid's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2006

Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stolec Pokaż post
Witam! ;P

Pewno zapytacie kim jestem?? No dobra, to ja najbardziej KONTROWERSYJNY, NIEOBLICZALNY i NIENORMALNY gracz Luminery. Inaczej Galf de'jaw ^^, zapomnialem passy do mojego poprzedniego konta na forum. Dlatego założyłem to...

Chcialbym zdementowac kilka plotek które podobno krążą :

- "Nie umie grac i sie poddał" - popatrz jak ty grasz
- "Sprzedał konto" - nie sprzedałem konta to nadal ja ^^
- "Nie gra bo za dużo kasy poszlo na addony" - Nie wiem chodziło tu chyba o to że wydałem cała kase na to tak? Dla sprostowania mialem jeszcze jakies 400k które rozdałem kolega. Min. Sektorkowi,Magilowi i Smykowi.
- "Wymieka z presi wynikajacej cos tam cos chodziło to że nie radze sobie z lvlowaniem" - na Faccu tak, to akurat prawda cieżko mi sie wtedy expi. Ale przestałem grać w "piksele" jeszcze na paccu.

No wiec to na tyle z plotek i mam nadzieje ze zaden idiota nie bedzie juz podobnych puszczac. Teraz sprawa rezygnacji z gry. Każdy tibijczyk broni komputera krzesłem (taki co gra ponad 5 godzin dziennie ^^). Dlaczego bronicie tego? Bo jestescie uzaleznieni! Maniaki zasrane, zastanowcie sie w co wy wogole odpier...lacie. Kilka pikseli rzadzi wami. Marnujecie czas, psujecie oczy i ryjecie banie. Wiem wiem znam te przypadki gdy na korytarzu szkolnym szarpiesz sie z kolesiem z klasy i myslisz ze masz w lapie gsa i bp of uh -.- Lepiej skończcie z ta gra która ogólnie nie ma przyszłości. Mam w klasie takiego kolege, ciagle mówił mi żebym przestał grać w ta tibie bo to syf. A ja NIEE! uparty ciagle tibia rox etc. Tak bardzo wciagła mnie tibia ze kolesia dosłownie unikałem, puszczałem nieziemskie ściemy że mam za słaby komputer itp. Wkońcu mówie sobie a zrobie taka mała przerwe w tibi bo starzy sie ostro dra ze tyle gram. Bałem sie że internet odłączą. Ustawiłem w tym czasie za dnia ściaganie Lineage 2, tak tylko miałem to sprawdzić. Zainstalowałem .... Włączyłem ... JAK ZOBACZYŁEM TA GRE ... Wbiłem kilka lvli powiedziałem sobie że juz chyba nigdy nie włącze tibi. Gra jest świetna, wogole inny klimat. Podam wam kilka zalet tej gry oraz kilka wad:

- Jak padniesz to tracisz jakies 5-10% lvla
- Ustawiasz sobie sklep na sprzedawanie jak i kupowanie
- Gra posiada swietna grafike co jest wada jak i zaleta, zalezy jakiego sie ma kompa.
- Jest 6 Klas eq, kazda klasa ma jakies 100 itemkow, ktore mozna ulepszac etc.
- Jest podział na rasy i klasy (ludzie,elfy,dark elfy,orkowie,krasnoludy)
- Jest masa expisk dla kazdego lvla, zadnych tlumow, ale nie oznacza to ze mało osob gra na serwerze tylko mapa jest tak wielka
- Zadnego płatnego konta zeby byc koxem (mam na mysli prywatne serwy bo tylko na takich sie gra)
- Kultuta.... Nie wolna klnac na ogolnym bo bedzie czat ban. Oprócz tego w grze tej o dziwo nie ma noobow ani tekstow "BR?, PL?, Fri itamz?, Mój kolega jest knajtem..."
- Możliwość grania w party (Chodzi tu o to ze zbiera sie tak okolo 5 osob, bija potworki gdzie kazdy ma jakies zadanie)
- Najwieksza wada tej gry jest to że potrzeba wykonywac glupie i meczace questy na kolejne profesje (przedewszystkim na 20 i 40 lvlu)
- No i system rozmow nie jest taki fajny jak w tibi )

Gra ogólnie jest bardzo fajna i warta spróbowania sił. Przedewszystkim nie jest tak strasznie uzalezniajaca jak tibia! Przykladem tego moze byc to ze dzisiaj od 12-20 byłem na działce a wczoraj tak z 4 godzinki na podworku a potem jeszcze wybralem sie na 2 godziny na basen.

Mam nadzieje ze ktoś pojdzie za mojimi słowami, mowie szczerze, nie jestem pijany ani zjarany ^^. Spytacie czemu tutaj to pisze? Bo polubiłem wielu ludzi z Luminery i chce ich od tibi odciagnać, bo wiem co sie wtedy z człowiekiem dzieje ^^.
Dla zaintersowanych moge wrzucic tutaj troche fotek z gry. Gram na serverze EPI (exp x4) 95% Polaków. Mój nick to "Upierz"

Pozdro etc xD

P.S Jeśli ktoś uwaza ze to nie ja prosze pisać na gg albo do gry.
Dawaj wrzuc cos ;p
Michau_Druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 23:52   #3050
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michau_Druid Pokaż post
Szkoda, że jak dostałeś pierwszy słownik to się nie cieszyłeś z niego.
mój pierwszy słownik hmm co ja z nim zrobilem wiem oddalem kuzynowi a mój kuzyn dał tobie zebys sie nauczył czytać z niego
Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 00:09   #3051
Stolec
Guest

Domyślny

Chcial ktos fotki no to prosze ...

To moja malutka krasnalka ;P 52 lvl

A tutaj liczebnosc jednego z miast, tylko nie wszystcy sie wgrali, bo nie miałem czasu ^^

Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 01:11   #3052
Bromeek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2007

Domyślny

@galf
nie wiem co chciales ta wypowiedzia osiagnac,ja osobiscie nie spotkalem sie z przypadkiem zeby ktos kogos bil w szkole albo cos takiego...
gadasz ze my jestesmy maniakami a jak sam grales caly dzien to ty nie byles maniakiem nie ?Chcial bym takiego widziec co broni komputera krzeslem...

@edit
to jest temat ze zdjeciami z Tibii z Luminery...nie wiem czy pamietasz

Ostatnio edytowany przez Bromeek - 17-06-2007 o 01:12.
Bromeek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 10:06   #3053
Miszi
Użytkownik Forum

Miszi's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2006

Miszi ma numer GG 4933119
Domyślny

Juz dawno nie wrzucałem fotek to teraz zaczne kolejną seryjkę

Tutaj adv na 47 lvl + dzien w którym zostałem tutorem ;D
Miszi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 11:13   #3054
Revers Odysej
Guest

Domyślny Khirsten

Postanowiłem wrócić na Luminere, więc zrobiłem sobie Knighta, oto aktualny stan mojej postaci :

Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 11:49   #3055
Stolec
Guest

Domyślny

Wiem że byłem maniakiem i nie chce juz nim być. Ty najwyraznien nie grasz jeszcze tak długo. A jeśli naprawde nie bronisz tibi tzn krzesłem ^^ to wylacz kabel od neta na miesiac ... albo odinstaluj tibie.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 12:09   #3056
Mefjuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 09 2006

Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
dalem ss ze steel bootsami i nie wstydze sie swojej tka zawnej radosci na ze mam steel boots
Ekhem.. czy ja mówię, że źle, że masz sb? Ale nie musisz się tak jarać.
Cytuj:
to jushci tlumacze.
t() yooSh tłómach.
Cytuj:
niestety ty ejstes ty mpasozytme co che miec corez lepsze eq i zgnebic mniejsze lvl albo wywrzecna nich presje aby cei respektowaly .
Lol. Szkoda, że już nie gram. Pozatym nazywasz to gnębieniem?
Cytuj:
Ja natomiast jestem stanem radujacym sie z tej gry (...)
Zastanów lub przypomnie se ja kty sie cieszyles ze swojego pierwsze go g armora mpa bohów demonk(...)
(..) takich jak ja czuli radujacych sie ta gra.
Hmm.. jak zloocisz k-legsy to od tego radowania się cały dzień potem chodzisz z bananem na mordzie? Patrząc na twoje maniactwo, to może dobrze że już nie gram.
i kup sobie słownik bo to pszydatna żecz w rzyció codziennym
stary 17-06-2007, 12:18   #3057
Revers Odysej
Guest

Domyślny

A propo słownika, to po co kupować >>KLIK<<
Internetowy Słownik Języka Polskiego
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 14:20   #3058
Emon'druu
Użytkownik Forum

Emon'druu's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS

Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
Emon'druu ma numer GG 6605679
Domyślny Wbilem sobie 29, wracam a tu 0.o

Dybus Pieczaro, lognij sie czasem Pozdro
Emon'druu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 14:50   #3059
Ragadath
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2007

Imię: Ragadath
Poziom: 52
Poziom mag.: 51
Domyślny

Małe zaległości:

A tu w oczekiwaniu na resp gsa nam sie nudziło.

i na koniec

stary 17-06-2007, 16:12   #3060
snaq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Jelenia Góra

snaq ma numer GG 1392155
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RobertoIchi Pokaż post
@sang

Nie napisałem tego na forum bo po co?Mam tu ujawniać niecenzuralne słowa?
Zapraszam już na ciebie czekam tu. Tylko weź ze sobą lekarzy bo jak wpadniesz to już nie wyjedziesz cało leszczu.

@Stefan Wichura

Ty też jakieś wąty masz?Mam do niego przyjechać? To niech da adres.

Ja nie załatwiam spraw słowami ,ale czynami.

Już mi się nie chce z wami pisać więc dajecie se siana i papa

A na ciebie sang już czekam....
omg... nawet nie potrafisz myslec... chlopie gdzie ty na mnie czekasz? adres podaj kozaku nie potrzebuje nikogo aby obic takiego dzieciaka jak ty...
snaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania