Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-09-2006, 17:48   #3041
Mioduch
Użytkownik Forum

Mioduch's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Zbanowany
Poziom: 2
Skille: 10
Mioduch ma numer GG 400623 Send a message via Skype™ to Mioduch
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post
Jeszcze jedno...
Ja rownierz nie stoje po niczyjej stronie bo chcem byc Neutral ;]

17:44 Zembol: ej
17:44 Zembol: drazharm cos pisal ze jestem hunted
17:44 Zembol: ja mu powiedzialem ze zaplacilem
17:44 Zembol: mozesz mu napisac ze ja free ?

to widac na filmie
Mioduch jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-09-2006, 18:32   #3042
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

To totalna poraszka lecz mam wytlumaczenie na to co sie stalo to poprostu bylo spartolenie sprawy tlumaczylem, mowilem godzinami ze biega sie w kupie ja ich wrecz prosilem o to zebysmy biegali razem i nie ma czegos takiego BOHATERSTWO pffff solo mozna laske poniosly ludzi emocje i panika spowodowala ze po dedzie horriga z niewiadomych mi przyczyn wybiegli oni na pustynie w malych grupach co bylo pewna klenska tak ja w thais gdy sie rozproszyli teoreycznie powinnismy wygrac to sama sila i iloscia praktycznie kazdy wie lepiej i nie potrafia sluchac jednego czlowieka przekzykuja sie i kieruje to do ludzi z ktorymy wspolpracuje licze na to ze wezniecie 11 wrzesnia jako lekcje i mysle ze chociasz mala grasc zrozumie o co tak naprawde chodzi Ps Wanted nie czujcie sie pewnie to wcale nie koniec to dopiero poczatek mysle ze czeba bendze przybrac nowa strategie mam wiele nowych pomyslow ktore wtocze w wojne wraz z Dofem. Ps. Sorry za bledy!

Wasz Kochany Sathan
stary 12-09-2006, 18:39   #3043
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
Zembol91 ma numer GG 4063325 Send a message via Skype™ to Zembol91
Domyślny

nie wiem co w tym smiesznego... ty juz tu nie pograsz a ja jestem neutral i dlatego moge grac. ale poprostu mi sie za bardzo nie chce
21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 12-09-2006, 18:48   #3044
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Domyślny

satan. nice. jestes ich guru i oby cie sluchali nastepnym razem
fakt to racja. rozeszli sie. a was bylo 2x tyle ;p

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 12-09-2006, 20:03   #3045
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Domyślny

Ne jestem zadnym guru jestem taki jak kazdy inny
stary 12-09-2006, 20:05   #3046
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

Cytuj:
nie wiem co w tym smiesznego... ty juz tu nie pograsz a ja jestem neutral i dlatego moge grac. ale poprostu mi sie za bardzo nie chce
To czy Ty sobie tutaj pograsz to nie,Ty decydujesz. Jesteś duży Noob bo płaciłeś siano. Dajesz siano Wanted i mówisz,że jestes neutral?.
stary 12-09-2006, 20:13   #3047
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxe Pokaż post
@DoF
Chcialem sie ogolnie wypowiedziec na tym forum lecz stwierdzilem wpierw iz obczaje filmik od Urba zanim sie wypowiem. Ale mialem nadzieje ze az tak zle nie bylo... Post moj nie jest po to aby was obrazac badz cos podobnego gdyz jako osoba neutralna (powiedzmy) wyrazam moje subiektywne zdanie.
Jak zapewne wiecie chcialem do was dolaczyc po pewnym zdarzeniu ktore mialo miejsce okolo miesiac temu mimo iz postanowilem zostac retired lecz zdarzenie to wzbudzilo we mnie chec zemsty. Podjecie decyzji o przyjecie mnie zabieralo wam strasznie duzo czasu. Ale po tym co widzialem na tym filmiku moge wam powiedziec najwyzej "je*cie sie" tak noobowskiej akcji jeszcze nie widzialem chyba w calej historii Tibii, zal mi was a takze ludzi ktorzy was znaja, wasze rodziny i ludzi ktorzy was spotykaja na ulicy. Naprawde w moim poscie nie mam na celu obrazanie was ale najwidoczniej wbijanie mlotem do tepego lba "moge zrobic cos dobrego dla Azury zanim skoncze z Tibia i poswiecic sie na kilku akcjach jako przyneta bo KLADE LACHE NA TIBIE" niema w waszym przypadku zadnego sensu.
Tak samo jak sensu nie mialo by stracic 500k expa jako przyneta tylko po to aby po mnie padlo 10 noobow ktorzy nawet w biegu sie uhac nie potrafia. Widac to zreszta bardzo dobrze a najlepszym tego przykladem jest Horrigan Macduff ktory nawet nie umie naraz chodzic i WCISKAC BINDA!!! Nastepny Jameha ktory mysli ze jego mana nigdy sie nie wyczerpie i nie musi pic manasow. Macie wbudowanego bota w Tibie a nawet nie umiecie z niego korzystac. Mimo mojego skromnego lvlu 69 utrzymal bym sie dluzej niz polowa z tych co padla bo gralem wuchte na otsach pvp i uhanie sie czy picie manasow w biegu a jednoczesne przekladanie amuletow nie sprawia mi problemu. Jak widac level to nie wszystko. No i dodam jeszcze kilka przyjemnych cytatow pojawiajacych sie na filmie.

"14:41 Urbexx [178]: its like ots server"

"14:34 Last Varior [113]: exiva "sandra magnus
14:34 Last Varior [113]: zblizyla sie"

14:48 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: pierodle nie moge z tych noobow18:59 Tegax [97]: mowic im qwa nie panikowac za mna18:59 Tegax [97]: to pajace dostaja sd i panikuja
14:49 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: i sie rozbieguja18:59 Tegax [97]: jak nooby-.-"

"14:53 Minavand [136]: Sandra is always helping her members, in ANY situation!
14:54 Minavand [136]: She even logged out"

Ogolnie takim charem jak Sandra Magnus mozna rozje*ac gore Kazordoon na pol a jak do tego dorzucic all sorcki i najsilnieszych palli i jakies 2 knighty z DoF to tylko zrobic taka akcje jak Wanted i totalna zaglada. Wezcie sie lepiej nastepnym razem sluchajcie Tegaxa, Shanoza albo Sathana bo ci panowie widzieli wiecej wojen na zywo niz wy na all tibia cam'ach i maja pewne doswiadczenie w tej sprawie.
Jezeli chodzi o mnie to juz definitywnie wbijam w Azure. Szkoda nerwow na zdolniachy co tu graja. No i chcialbym jedynie wyjasnic jedna ostatnia sprawe. Myliliscie sie co do mnie ze jestem typowym Draz-defenderem czy cokolwiek, na forum zawsze wyrazam swoje zdanie a nie niczyje inne a na DoF pisalem to co pisalem bo mnie w*ur*ia jak zapatrzone w siebie blazny wypominaja jakies glupoty wszystkim innym a nie patrza na to co sami robia. I mimo wszystko nawet jak chcialem inva do DoF to wciaz wolalem powiedziec "Gz Draz on Your birthday" niz "Gz Sandra on Your lvl/mlvl advance" wogole nie wiem co w niej all lizo*upy widza. Stara 40 letnia baba co sharuje z wuchta wiary konto i wastuje fortune na gre. Wali mnie to czy sharuje czy kupuje platyny za real cash ale jedynie mowie jaka jest prawda. "Sweetest GIRL on Azura" LMAO
Na koniec zycze wszystkim powodzienia i polamania nog. Kocham was i wogole nara.

@Drago
Ty sam jestes As, lepiej idz se ubij jakiegos 40+ sorcka, moze nim Anim gra lbie...

Wanted gratulujemy Exminda!
Zgadzam sie z Toba we wszystkim oprocz tego co mowisz o Sandrze. Nie znasz dziewczyny wiec zamilcz i sie nie wypowiadaj na jej temat ok? Nazywajac ja 40 letnia baba wastujaca fortune na gre i sharujaca wuchta wiary mysle, ze mowisz o Sandrze Mab, ktora ma ponad 40 lat daje w tibii swoje zdjecie jak miala z 25~ klamie, ze ma raka i lezy w szpitalu w Nowym Yorku.

Jeszcze jedno nie widzialem jeszcze otsa z wbudowanym tibiabotem, a bynajmniej jak grales dawniej to tym bardziej nie bylo, wiec jak sie uhales i jednoczesnie wrzucales amulety na siebie? Operujesz 2 myszkami? Zreszta ots to nie tibia.
stary 12-09-2006, 20:14   #3048
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Domyślny

ty wolisz byc hunted do konca zycia.... i nie expic nigdy.
i huj ci do tego ze zaplacilem. ja sie nei ukrywam pod jakimis nedznymi nickami jak ty wiec lepiej powiedz kto jestes dokladnie
a nie tu sie udzielasz......

a watpie czy mioduch se pogra....

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 12-09-2006, 20:37   #3049
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qual Pokaż post
Zgadzam sie z Toba we wszystkim oprocz tego co mowisz o Sandrze. Nie znasz dziewczyny wiec zamilcz i sie nie wypowiadaj na jej temat ok? Nazywajac ja 40 letnia baba wastujaca fortune na gre i sharujaca wuchta wiary mysle, ze mowisz o Sandrze Mab, ktora ma ponad 40 lat daje w tibii swoje zdjecie jak miala z 25~ klamie, ze ma raka i lezy w szpitalu w Nowym Yorku.

Jeszcze jedno nie widzialem jeszcze otsa z wbudowanym tibiabotem, a bynajmniej jak grales dawniej to tym bardziej nie bylo, wiec jak sie uhales i jednoczesnie wrzucales amulety na siebie? Operujesz 2 myszkami? Zreszta ots to nie tibia.
Fakt, moze i nie znam jej za dobrze (Sandry Mab tym bardziej) ale pewne rzeczy wiem. To ze kupowala pacci jest pewne - sam od niej pacca mialem. Ale mam to gdzies, ma prawo przeznaczac pieniadze na gre. To ze sharuje tez wiem, swego czasu bylo o tym glosno i nawet ludzie z innych swiatow potrafia znalezc roznice w 2 postach.

"Im so sorry XYZ that Youve died
talk to my sweet Heg about payment or You can join us
Kisses~ Sandra"

A np.

"UhaSaHuAsaHuehesEhuAhe
Stupid noob, u died
mwahahahahahahahahah"

1 post - Sandra
2 post - Saggati

Wiadomym jest takze ze Heg ma do niej passy. Share'owanie mimo iz jest nie zgodne z zasadami Tibii to uwazam iz nie jest to nic takiego zlego (no chyba ze ktos je*ie share na 4 osoby po 20h zeby wybic lvl na servie i miec "wladze") sam share'owalem SORCA z Lady~ bo robilem to dla niej by jej pomoc na poczatku i aby mogla sobie spokojnie dziewczyna grac. Saxe wbilem kazdy pojedynczy punkt xp sam.

Jezeli chodzi o jej wiek tu sprawa nie jest wyjasniona tak do konca. Chodzily rozne ploty itp ze Sandra to jest nastolatka ale i tak wiekszosc na jej postaci gra jej matka ktora jest dentystka. Slyszalem wiele wersji a takze propagandowe zdjecia jakies ohydne. Widzialem takze 2 prawdziwe zdjecia Sandry z MSNa. Normalna, zwykla kobieta o ciemniejszym zabarwieniu skory charakterystycznym dla krajow ameryki poludniowej typu Brazylia, Argentyna itd. Ale niech mi ludzie na boga nie wmawiaja ze to mala niewinna dziewczynka -.-'

Co do otsa... Uh (1.5 sek przerwy na wrzucenie amuletu) Uh... n/c

EDIT: Poprawilem 1 orta i 2 style co mi sie w oczy rzucily To jest jak sie w pospiechu pisze.
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku

Ostatnio edytowany przez Saxe - 12-09-2006 o 20:40.
Saxe jest offline  
stary 12-09-2006, 20:51   #3050
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Domyślny

Cytuj:
i huj ci do tego ze zaplacilem. ja sie nei ukrywam pod jakimis nedznymi nickami jak ty wiec lepiej powiedz kto jestes dokladnie

Radze przyhamowac
stary 12-09-2006, 20:54   #3051
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxe Pokaż post
Fakt, moze i nie znam jej za dobrze (Sandry Mab tym bardziej) ale pewne rzeczy wiem. To ze kupowala pacci jest pewne - sam od niej pacca mialem. Ale mam to gdzies, ma prawo przeznaczac pieniadze na gre. To ze sharuje tez wiem, swego czasu bylo o tym glosno i nawet ludzie z innych swiatow potrafia znalezc roznice w 2 postach.

"Im so sorry XYZ that Youve died
talk to my sweet Heg about payment or You can join us
Kisses~ Sandra"

A np.

"UhaSaHuAsaHuehesEhuAhe
Stupid noob, u died
mwahahahahahahahahah"

1 post - Sandra
2 post - Saggati

Wiadomym jest takze ze Heg ma do niej passy. Share'owanie mimo iz jest nie zgodne z zasadami Tibii to uwazam iz nie jest to nic takiego zlego (no chyba ze ktos je*ie share na 4 osoby po 20h zeby wybic lvl na servie i miec "wladze") sam share'owalem SORCA z Lady~ bo robilem to dla niej by jej pomoc na poczatku i aby mogla sobie spokojnie dziewczyna grac. Saxe wbilem kazdy pojedynczy punkt xp sam.

Jezeli chodzi o jej wiek tu sprawa nie jest wyjasniona tak do konca. Chodzily rozne ploty itp ze Sandra to jest nastolatka ale i tak wiekszosc na jej postaci gra jej matka ktora jest dentystka. Slyszalem wiele wersji a takze propagandowe zdjecia jakies ohydne. Widzialem takze 2 prawdziwe zdjecia Sandry z MSNa. Normalna, zwykla kobieta o ciemniejszym zabarwieniu skory charakterystycznym dla krajow ameryki poludniowej typu Brazylia, Argentyna itd. Ale niech mi ludzie na boga nie wmawiaja ze to mala niewinna dziewczynka -.-'

Co do otsa... Uh (1.5 sek przerwy na wrzucenie amuletu) Uh... n/c

EDIT: Poprawilem 1 orta i 2 style co mi sie w oczy rzucily To jest jak sie w pospiechu pisze.

Czyli malo wiesz o Sandrze Duzo ludzi wymysla sobie o niej stek bzdur bo sa poprostu zazdrosni o pare rzeczy, a najbardziej ta Sandra Mab, ktora ja nonstop probuje oczernic i kilka razy jej sie juz udalo i ludzie wzieli sobie to do serca i teraz pieprza bzdury.
To 1.5 sek na wrzucenia amuletu i uha to nie jednoczensie zreszta dostac kombo i tez nic nie poradzisz.
stary 12-09-2006, 21:23   #3052
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qual Pokaż post
Czyli malo wiesz o Sandrze Duzo ludzi wymysla sobie o niej stek bzdur bo sa poprostu zazdrosni o pare rzeczy, a najbardziej ta Sandra Mab, ktora ja nonstop probuje oczernic i kilka razy jej sie juz udalo i ludzie wzieli sobie to do serca i teraz pieprza bzdury.
To 1.5 sek na wrzucenia amuletu i uha to nie jednoczensie zreszta dostac kombo i tez nic nie poradzisz.
Wiem o niej to co powinienem wiedziec. Tego ze sharuje sobie nie wymyslilem bo to fakt. Jak juz wspomnialem to nic wstydliwego.
Moglbym sie powtorzyc ze sam od niej pacc kupilem ale wole cie odeslac do mojego wczesniejszego posta bo najwidoczniej nie czytasz ich zbyt uwaznie.

No chyba ze nie chodzi ci o Tibie tylko o real life. Tu przyznaje nie wiem o niej zbyt duzo ale wiem ze jest normalna dojrzala kobieta. I nie wiem tego od zadnej Sandry Mab ktorej nie znam ale bylem w roznych srodowiskach w Tibii, w Dofie, w Wanted, w kilku innych gildiach, slyszalem to i owo a to ze juz sie w zeznaniach gubicie to nie moj problem sorry.

Naprawde nie musicie jej az tak bardzo bronic. Slyszalem o Mab ze jakies sciemy wali o tym i owym ale to nie jest zaden wyscig zbrojen w stylu "kto wiecej sciemni na forach" czy cos ten tego.
Saxe jest offline  
stary 12-09-2006, 21:32   #3053
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Gildia: Duskiness
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell Pokaż post
Radze przyhamowac

a ja radze CI żebyś zajrzał od czasu do czasu do książek od J.polskiego bo z tego co widze Twoja ortografia jest na poziomie równym z ortografią dziecka uczącego sie pisać i nie mówie tu tylko o tym poście......Pisze Ci to bo poprostu rażą mnie Twoje błędy....

Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 12-09-2006 o 21:42.
Przemo2 jest offline  
stary 12-09-2006, 21:53   #3054
Clas Seren
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2006

Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
Domyślny

@DoF

Krzyczeliscie na forum i nagle przestaliscie po wielkiej przegranej...chlopaki no co jest przeciez na forum drzecie sie najlepiej?Czyzby nie macie nic do powiedzenia?ale szkoda...wezcie sie lepiej do roboty, bo narazie to was wszystkich zabijaja 3 osoby z wanted...i jak cors powiedzial:jeden minavand nic nie zrobi...oj chyba jendak zrobil i to tyle co u was niegdys sandra...
Clas Seren jest offline  
stary 12-09-2006, 22:06   #3055
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Clas Seren Pokaż post
@DoF

Krzyczeliscie na forum i nagle przestaliscie po wielkiej przegranej...chlopaki no co jest przeciez na forum drzecie sie najlepiej?Czyzby nie macie nic do powiedzenia?ale szkoda...wezcie sie lepiej do roboty, bo narazie to was wszystkich zabijaja 3 osoby z wanted...i jak cors powiedzial:jeden minavand nic nie zrobi...oj chyba jendak zrobil i to tyle co u was niegdys sandra...

To ze przegrali jedna walke to nie znaczy ze przegrali wojne noobi'e.
pozyjemy zobaczymy jak to bedzie.
stary 12-09-2006, 22:40   #3056
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przemo2 Pokaż post
a ja radze CI żebyś zajrzał od czasu do czasu do książek od J.polskiego bo z tego co widze Twoja ortografia jest na poziomie równym z ortografią dziecka uczącego sie pisać i nie mówie tu tylko o tym poście......Pisze Ci to bo poprostu rażą mnie Twoje błędy....
Durniu to ty naucz sie czytac zreszta zjezdzasz tutaj niewiadomo skad i sfoje sugestje walisz bo co z braniewa jestes koledzy ci opowiadali co sie tu dzieje... jak bys byl taki madry czytal bys forum od poczatku i doszedl bys do tego ze za kazdym razem przepraszam za sfoja ortografie... Wiec buraku z furory leje na ciebie nawet cie nie pamietam z tego servera najwyrazniej byles nikim jak tam gralem gupim 30 lvl co dupe lizal chcesz to moge ci huta zalatwic jak tak bardzo sie prosisz...
stary 12-09-2006, 22:41   #3057
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Co sie dzieje z tymi br najlepiej oni sami wiedza, z tego co wiem to 1 osoba gra sandra nie wiem czy babka 40 lat czy kto inny, ale na ventrilo zawsze ten sam glos ktory brzmi mlodo.

Wojna to sprawa DoF'u i Wanted reszta moze sobie pierdolic do woli, my i tak to olewamy.
stary 12-09-2006, 22:42   #3058
Mioduch
Użytkownik Forum

Mioduch's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Zbanowany
Poziom: 2
Skille: 10
Mioduch ma numer GG 400623 Send a message via Skype™ to Mioduch
Domyślny

Cytuj:
Zobaczymy jak tu bedziesz grał ja niegram w tibie wiec mi to rybka...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok Pokaż post
To czy Ty sobie tutaj pograsz to nie,Ty decydujesz. Jesteś duży Noob bo płaciłeś siano. Dajesz siano Wanted i mówisz,że jestes neutral?.
świete slowa Zembol dobrze wiesz ze jak placiles wanted to nie jestes neutral...

Cytuj:

1) Wole byc hunted niz placic... znalazlem sie w Dofa bo mialem hunta od wanted bo nie chcialem zaplacic ^^

Edit:
2)Na twoim miejscu bardziej martwil sie o siebie niz o innych....

Ostatnio edytowany przez Mioduch - 12-09-2006 o 22:49.
Mioduch jest offline  
stary 12-09-2006, 23:00   #3059
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell Pokaż post
Durniu to ty naucz sie czytac zreszta zjezdzasz tutaj niewiadomo skad i sfoje sugestje walisz bo co z braniewa jestes koledzy ci opowiadali co sie tu dzieje... jak bys byl taki madry czytal bys forum od poczatku i doszedl bys do tego ze za kazdym razem przepraszam za sfoja ortografie... Wiec buraku z furory leje na ciebie nawet cie nie pamietam z tego servera najwyrazniej byles nikim jak tam gralem gupim 30 lvl co dupe lizal chcesz to moge ci huta zalatwic jak tak bardzo sie prosisz...

ty glupi krecie ja tu gralem zanim Ciebie tutaj nie bylo wiec sie nie udzielaj pozatym piszesz jak down ktory zamiast chodzic do szkoly siedzi przed kompem. wiem ze grales na furorze podasz tylko nick i nigdy wiecej nie wyjdziesz z pz smieciu...
Zostaniesz wykopany z serwera tak jak laaco i shanoz. Aha jeszcze jedno zalatw mi tego hunta plx. ;]

Ps. oczywiscie tamtych 2 sadzi ze nie zostalo wykopanych tylko sami zrezygnowali z gry tam...Tylko dziwne ze non stop po zalogowaniu albo musieli placic albo padali...

Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 12-09-2006 o 23:07.
Przemo2 jest offline  
stary 12-09-2006, 23:06   #3060
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
Co sie dzieje z tymi br najlepiej oni sami wiedza, z tego co wiem to 1 osoba gra sandra nie wiem czy babka 40 lat czy kto inny, ale na ventrilo zawsze ten sam glos ktory brzmi mlodo.

Wojna to sprawa DoF'u i Wanted reszta moze sobie pierdolic do woli, my i tak to olewamy.
Wiesz, ja moge sobie siedziec 20h na ventrillo z nickiem Saxe a w tym czasie przez moje konto moze sie przewinac 50 roznych osob a glos bede miec ten sam. Kiedys slyszalem Sandre na Ventrilo, dawno temu to bylo. To ze czyjs glos brzmi mlodo to nie znaczy ze ktos jest mlody, moja starsza ma 55 lat i ma glos jak 30 latka a moj znajomy ma 18 lat a glos ma jak stary pijaczyna.

Jezeli wojna to sprawa DoF i Won-ted do dlaczego zabierasz glos w tej sprawie i wypowiadasz sie w osobie "my" przeciez nie jestes w zadnej z tych gildii. A no zapomnialem ze ty jestes neutral i dzialasz w obie strony...
Jakbys czytal posty nieco uwazniej to bys stwierdzil iz mam racje ze DoF powinien sie sluchac bardziej doswiadczonych weteranow wojennych ( wymienilem rowniez twoje imie)

W kazdym badz razie nie jestes najlepiej poinformowany bo ja siedze w Azurze od poczatku mimo ze nie blyszcze jakims nadzwyczajnym levelem, ale wiem naprawde sporo rzeczy, nie jedna osoba by sie mogla zdziwic. Anyway, teraz to juz mi to loto, ci co shareowali niech shareuja, ci co walczyli niech walcza, ci co PA robili dalej je robia a ci co sa neutralni niech tacy pozostana (a moze i zabawniej bedzie jak sie dolacza do ktorejs ze stron, kwestia gustu) lubie sobie poczytac forum tibia.com itp ale ograniczam moja dzialalnosc na Azurze do 0. Nie jestem uzalezniony od Tibii jak jakis Meldon czy Silverpearl ktory mowi jaka to Tibia jest lamerska i ze strata czasu ale siedzi na forum 10h dziennie. Osobiscie wiaze z ta gra rozne ciekawe przezycia i mimo ze czasami zachowuje sie jak dupek to nie znaczy ze mam uraz do ludzi z Tibii ktory przenosze na real. Gra i zycie to 2 osobne rzeczy. Poznalem wielu ciekawych (i tych mniej ciekawych) ludzi zarowno Wantedow jak i DoFowcow na real a takze obcokrajowcow przez internet (i na real). Pozdrawiam wszystkich, PA!

PS. Jednak nie wszystcy olewaja moje zdanie ;] ;*
Saxe jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania