|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3041 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
17:44 Zembol: ej 17:44 Zembol: drazharm cos pisal ze jestem hunted 17:44 Zembol: ja mu powiedzialem ze zaplacilem 17:44 Zembol: mozesz mu napisac ze ja free ? to widac na filmie |
|
![]() |
|
![]() |
#3042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() To totalna poraszka lecz mam wytlumaczenie na to co sie stalo to poprostu bylo spartolenie sprawy tlumaczylem, mowilem godzinami ze biega sie w kupie ja ich wrecz prosilem o to zebysmy biegali razem i nie ma czegos takiego BOHATERSTWO pffff solo mozna laske poniosly ludzi emocje i panika spowodowala ze po dedzie horriga z niewiadomych mi przyczyn wybiegli oni na pustynie w malych grupach co bylo pewna klenska tak ja w thais gdy sie rozproszyli teoreycznie powinnismy wygrac to sama sila i iloscia praktycznie kazdy wie lepiej i nie potrafia sluchac jednego czlowieka przekzykuja sie i kieruje to do ludzi z ktorymy wspolpracuje licze na to ze wezniecie 11 wrzesnia jako lekcje i mysle ze chociasz mala grasc zrozumie o co tak naprawde chodzi Ps Wanted nie czujcie sie pewnie to wcale nie koniec to dopiero poczatek mysle ze czeba bendze przybrac nowa strategie mam wiele nowych pomyslow ktore wtocze w wojne wraz z Dofem. Ps. Sorry za bledy!
Wasz Kochany Sathan
#3043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() nie wiem co w tym smiesznego... ty juz tu nie pograsz a ja jestem neutral i dlatego moge grac. ale poprostu mi sie za bardzo nie chce
#3044 |
Użytkownik Forum
|
![]() satan. nice. jestes ich guru i oby cie sluchali nastepnym razem
![]() fakt to racja. rozeszli sie. a was bylo 2x tyle ;p
#3045 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ne jestem zadnym guru jestem taki jak kazdy inny
#3046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() To czy Ty sobie tutaj pograsz to nie,Ty decydujesz. Jesteś duży Noob bo płaciłeś siano. Dajesz siano Wanted i mówisz,że jestes neutral?.
#3047 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Jeszcze jedno nie widzialem jeszcze otsa z wbudowanym tibiabotem, a bynajmniej jak grales dawniej to tym bardziej nie bylo, wiec jak sie uhales i jednoczesnie wrzucales amulety na siebie? Operujesz 2 myszkami? Zreszta ots to nie tibia.
![]() |
#3048 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty wolisz byc hunted do konca zycia.... i nie expic nigdy.
i huj ci do tego ze zaplacilem. ja sie nei ukrywam pod jakimis nedznymi nickami jak ty wiec lepiej powiedz kto jestes dokladnie ![]() a nie tu sie udzielasz...... a watpie czy mioduch se pogra....
#3049 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
"Im so sorry XYZ that Youve died talk to my sweet Heg about payment or You can join us Kisses~ Sandra" A np. "UhaSaHuAsaHuehesEhuAhe Stupid noob, u died mwahahahahahahahahah" 1 post - Sandra 2 post - Saggati Wiadomym jest takze ze Heg ma do niej passy. Share'owanie mimo iz jest nie zgodne z zasadami Tibii to uwazam iz nie jest to nic takiego zlego (no chyba ze ktos je*ie share na 4 osoby po 20h zeby wybic lvl na servie i miec "wladze") sam share'owalem SORCA z Lady~ bo robilem to dla niej by jej pomoc na poczatku i aby mogla sobie spokojnie dziewczyna grac. Saxe wbilem kazdy pojedynczy punkt xp sam. Jezeli chodzi o jej wiek tu sprawa nie jest wyjasniona tak do konca. Chodzily rozne ploty itp ze Sandra to jest nastolatka ale i tak wiekszosc na jej postaci gra jej matka ktora jest dentystka. Slyszalem wiele wersji a takze propagandowe zdjecia jakies ohydne. Widzialem takze 2 prawdziwe zdjecia Sandry z MSNa. Normalna, zwykla kobieta o ciemniejszym zabarwieniu skory charakterystycznym dla krajow ameryki poludniowej typu Brazylia, Argentyna itd. Ale niech mi ludzie na boga nie wmawiaja ze to mala niewinna dziewczynka -.-' Co do otsa... Uh (1.5 sek przerwy na wrzucenie amuletu) Uh... n/c EDIT: Poprawilem 1 orta i 2 style co mi sie w oczy rzucily ![]()
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku Ostatnio edytowany przez Saxe - 12-09-2006 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#3050 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radze przyhamowac
#3051 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Czyli malo wiesz o Sandrze ![]() To 1.5 sek na wrzucenia amuletu i uha to nie jednoczensie ![]()
![]() |
#3052 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Moglbym sie powtorzyc ze sam od niej pacc kupilem ale wole cie odeslac do mojego wczesniejszego posta bo najwidoczniej nie czytasz ich zbyt uwaznie. No chyba ze nie chodzi ci o Tibie tylko o real life. Tu przyznaje nie wiem o niej zbyt duzo ale wiem ze jest normalna dojrzala kobieta. I nie wiem tego od zadnej Sandry Mab ktorej nie znam ale bylem w roznych srodowiskach w Tibii, w Dofie, w Wanted, w kilku innych gildiach, slyszalem to i owo a to ze juz sie w zeznaniach gubicie to nie moj problem sorry. Naprawde nie musicie jej az tak bardzo bronic. Slyszalem o Mab ze jakies sciemy wali o tym i owym ale to nie jest zaden wyscig zbrojen w stylu "kto wiecej sciemni na forach" czy cos ten tego.
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
|
![]() |
![]() |
#3053 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja radze CI żebyś zajrzał od czasu do czasu do książek od J.polskiego bo z tego co widze Twoja ortografia jest na poziomie równym z ortografią dziecka uczącego sie pisać i nie mówie tu tylko o tym poście......Pisze Ci to bo poprostu rażą mnie Twoje błędy....
"I ponownie mamy zwałe z miejscowych napinaczy.." "Tych co sie napinali a nie zostali dojechani..." Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 12-09-2006 o 21:42. |
![]() |
![]() |
#3054 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
|
![]() @DoF
Krzyczeliscie na forum i nagle przestaliscie po wielkiej przegranej...chlopaki no co jest przeciez na forum drzecie sie najlepiej?Czyzby nie macie nic do powiedzenia?ale szkoda...wezcie sie lepiej do roboty, bo narazie to was wszystkich zabijaja 3 osoby z wanted...i jak cors powiedzial:jeden minavand nic nie zrobi...oj chyba jendak zrobil i to tyle co u was niegdys sandra... |
![]() |
![]() |
#3055 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To ze przegrali jedna walke to nie znaczy ze przegrali wojne noobi'e. pozyjemy zobaczymy jak to bedzie.
![]() |
#3056 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Co sie dzieje z tymi br najlepiej oni sami wiedza, z tego co wiem to 1 osoba gra sandra nie wiem czy babka 40 lat czy kto inny, ale na ventrilo zawsze ten sam glos ktory brzmi mlodo.
Wojna to sprawa DoF'u i Wanted reszta moze sobie pierdolic do woli, my i tak to olewamy.
#3058 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Edit: 2)Na twoim miejscu bardziej martwil sie o siebie niz o innych.... Ostatnio edytowany przez Mioduch - 12-09-2006 o 22:49. |
|||
![]() |
![]() |
#3059 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty glupi krecie ja tu gralem zanim Ciebie tutaj nie bylo wiec sie nie udzielaj pozatym piszesz jak down ktory zamiast chodzic do szkoly siedzi przed kompem. wiem ze grales na furorze podasz tylko nick i nigdy wiecej nie wyjdziesz z pz smieciu... Zostaniesz wykopany z serwera tak jak laaco i shanoz. Aha jeszcze jedno zalatw mi tego hunta plx. ;] Ps. oczywiscie tamtych 2 sadzi ze nie zostalo wykopanych tylko sami zrezygnowali z gry tam...Tylko dziwne ze non stop po zalogowaniu albo musieli placic albo padali...
"I ponownie mamy zwałe z miejscowych napinaczy.." "Tych co sie napinali a nie zostali dojechani..." Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 12-09-2006 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
#3060 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jezeli wojna to sprawa DoF i Won-ted do dlaczego zabierasz glos w tej sprawie i wypowiadasz sie w osobie "my" przeciez nie jestes w zadnej z tych gildii. A no zapomnialem ze ty jestes neutral i dzialasz w obie strony... Jakbys czytal posty nieco uwazniej to bys stwierdzil iz mam racje ze DoF powinien sie sluchac bardziej doswiadczonych weteranow wojennych ( wymienilem rowniez twoje imie) W kazdym badz razie nie jestes najlepiej poinformowany bo ja siedze w Azurze od poczatku mimo ze nie blyszcze jakims nadzwyczajnym levelem, ale wiem naprawde sporo rzeczy, nie jedna osoba by sie mogla zdziwic. Anyway, teraz to juz mi to loto, ci co shareowali niech shareuja, ci co walczyli niech walcza, ci co PA robili dalej je robia a ci co sa neutralni niech tacy pozostana (a moze i zabawniej bedzie jak sie dolacza do ktorejs ze stron, kwestia gustu) lubie sobie poczytac forum tibia.com itp ale ograniczam moja dzialalnosc na Azurze do 0. Nie jestem uzalezniony od Tibii jak jakis Meldon czy Silverpearl ktory mowi jaka to Tibia jest lamerska i ze strata czasu ale siedzi na forum 10h dziennie. Osobiscie wiaze z ta gra rozne ciekawe przezycia i mimo ze czasami zachowuje sie jak dupek to nie znaczy ze mam uraz do ludzi z Tibii ktory przenosze na real. Gra i zycie to 2 osobne rzeczy. Poznalem wielu ciekawych (i tych mniej ciekawych) ludzi zarowno Wantedow jak i DoFowcow na real a takze obcokrajowcow przez internet (i na real). Pozdrawiam wszystkich, PA! PS. Jednak nie wszystcy olewaja moje zdanie ;] ;*
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
|
![]() |