![]() |
#3041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() ehh jak slysze cokolwiek na temat "jebane swe rzadzi servem'', kto tzyma ze "swe" jest "zdrajca kraju" "pl vs swe", "server polski czy szwedzki" to od razu mi sie slabo robi
Blx grow up
![]() |
#3042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rośnie ta nasza mniejszość
![]()
#3044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Ostatni promyk nadziei zgasl... zaczoł sie inny czas (ale rym xD)
No to teraz nie wiem co bedzie z Galana... Jednakze wojna juz wszystkich zmeczyla i czasami jest czas zeby przystopowac chociaz na troche, albo na wieki. Oby nic gorszego nie spotkalo tego servera
#3045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
|
![]() Chlopaki nie smucie sie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3046 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Echhh kurier ciebie lubie.... chociaz ciezko mi w to uwierzyc, wierze.
Tharrin ostatnie resztki szacunku dla ciebie ... poszly w zapomnienie. Wypowiedz sie... Tak sie zachowuja ci****, ktorym bardzo zalezy na grze. zrob retired zamiast placic Zal.pl Dlatego szwedzi sa lepsi, nie wyplacaja sie tak szybko jak ALMIGHTY THARRIN Tylko nie pisz " to przez organizacje konda z lovize i tamtymi poszli sie bic ty nie -.- zal Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 27-11-2006 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#3047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja to nie?
![]() Widzę, że Tharrin zawiódł obecnych tu szanownych "polaczków", ohh jaka szkoda ![]() ![]() ![]()
#3049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() [quote=Poznanski Rycerz;1101089]sluchac was sie nie da.
Wiem ze jestescie po stronie relictus ale sie od niego odwalcie. Chcial dolaczyc i to zrobil? Wolelibyscie dolaczyc do AS? WATPIE... w wiekszosci kto to powiedzial ma ledwo 50 lvl- a te lvle uwazam za najwieksze asslicki Blooc lizal bo chcial zeby go przyjeli, a boltina lizal bo jest noobem nic nie zdziala sam. Przyganial kociol garkowi! Ciekawe za co mozna miec szacunek do boltiny @Poznanski~ Ty wez sie ode mnie odp****** Uczepiles sie jak... Co Ty wiesz o mnie, mojej grze i wiedzy??? Bo chara na allegro sellnac probujesz? Tym sie pochwal. Co do splacania sie... Widac kto dba o chary i chce grac. Samo splacenie sie nie jest bledem, ale jesli sie wczesniej mowilo, ze sie tego nie zrobi , a sie zrobilo....Hum to juz blad... Chcialbym, aby ten swiat byl spokojny. Jednak szansa na to jest mala... I rozmawiajmy tutaj w spokojnej atmosferze Pozdro~ ![]()
#3050 |
Użytkownik Forum
|
![]() Peace guys..
![]() Niestety!! Na galanie kolejna wojna!! ![]()
Hej dzieciaki niech zapłoną serca! Każdy policjant to jebany morderca! /The Analogs Ostatnio edytowany przez Bru666 - 27-11-2006 o 22:32. |
![]() |
![]() |
#3051 |
Zbanowany
|
![]() @boltina - 7 owner
Lizales tyleczek na DHQ, kupiles chara i to juz odtraca. Tak sprzedaje chara, zapraszam do lictyacji. ;] Co do placenia, to jest noobowe, co za frajer placi? Macie duzo kasy? Boltina, wole byc retired niz placic... Dla frajerow pogarda.... DObrze boltina sprobuje byc normalnym ;] |
![]() |
![]() |
#3052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Dobra tez sie splacilem, albo tak mi sie wydaje
![]()
#3053 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Imię: Boltina
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Czy Ty nie mozesz zrozumiec pewnej kwestii ??? Boltina to nie Twoj char i nie powinienes zabierac glosu w jej sprawach. Taki jestes madry, kup pacca i w 3 dzien, gdzie jest 87 days left padnij od Lithium... Zobaczylbym jak sie pucujesz. Albo nie grasz w ogole. Na to samo wychodzi. Wiec najpierw znajdz sie w podobnej sytuacji, potem pokaz jak sie zachowasz, a na koncu komentuj innych. Frajerstwo to komentowanie innych, gdy Ci maja twardy orzech do zgryzienia. Jest im glupio, moze maja obawy i stres. Wkoncu kazdy w swojego chara troche serca wklada. Ty tu probujesz nam pokazac jaki z Ciebie ![]() Dbanie i zabieganie o dobro swojego characktera to nic zlego. Takie jest moje zdanie. I prosze Cie, nie probuj mnie przekonywac do Twoich racji... Aha, zadnych podlizywan i upodoban na DHQ nie bylo. Obejrzyj filmik w spokoju i pokaz jeden moment jak sie podlizuje. Napisalem im, ze przeciwko LOEM nie bede walczyl...A Oenowi napisalem , ze na questa ide , bo chce pieniadze dla siebie, nie po to by wielce pomagac Lithium. A juz tak konczac to wielu z tych ludzi to spoko gracze, tyle tylko , ze oni traktuja to jak zabawe na serio, a nie zycie na serio.... Nic dodac nic ujac... Pozdro~
![]() |
#3054 |
Zbanowany
|
![]() "oen write to me plx"....
Placenie jest bez sensu... Jak jestes zmaniaczony to wolisz zaplacic proste. Padlem tez na poczatku pacc, retired, pomimo, ze Nuskei pozwolil mi odejsc za darmo. LANS LANS LANS. Tu chodzi o zasade ze sie nie placi |
![]() |
![]() |
#3055 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak to jest żal.pl to ty jesteś żal.br :< A tak wogóle to płaczecie, że jest wojna, a sami byście się nudzili expiąc gdyby jej nie było, server bez wojen to nuda i tyle... A btw Rav~ odjeb się od Boltiny, żal ci dupe ściska bo ty nie możesz grać ? On chociaż wbija lvle i nie ma problemów z Lithium, widzisz jednak da się grać,tylko trzeba wiedzieć jak ![]() @Down Najs ^^ Ostatnio edytowany przez Morbom - 27-11-2006 o 23:25. |
||
![]() |
![]() |
#3056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() 22:21 You see a blue gem.It weighs 0.30 oz.
Ascario , Khalran i Sinid , Ascario niestety padl i Khalran z Sinidem konczyli final room dijn questa.. kupa zabawy ponoć była nie ma co poszczęściło się chłopakom ![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#3057 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ktos tam mowil o kasie, zaplacilem za 3 kumpli + mam jeszzce ok 300k w dp, nie kase mam, ale owszem nie zarabialbym przez PA. splacilem sie bo splacili sie jedyni ludzie przez ktorych bylem w tej wojnie odp oczatku, sorki ale nie bede walczycl dla ludzi co maja mnie w duipe, a tak to wyglada z tymi co zostali w wojnie. i szczerze mwiac malo mnie onbchodzi co napiszecie, ja wiem swoje a klocic sie lubie ![]()
![]() |
#3058 |
Zbanowany
|
![]() nie gram bo chara sprzedaje losiu.
Zalosny jestes wiedzialem ze powiesz cos w tym stylu zero szacunku dla takiej postawy ;] |
![]() |
![]() |
#3059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Zadaliście w temacie pytania , odpowiedział wam na nie krótko i konkretnie i co najważniejsze z sensem , ale ty i tak narzekasz, prawdziwych "polaczków" nigdy nie usytysfakcjonjuesz.. dopóki nie zatańczysz jak ci karzą , a na to jak widać Tharrin sie nie godzi.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#3060 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() rozmawialem z tharrinem in game i sadze ze jego wytlumaczenie jest fair wiec jego temat zostawiamy
ile chcecie za tego blue gema?? pisac na prv albo lapac w grze |
![]() |