![]() |
#3061 |
Guest
|
![]() Venisus aka Dosiaa
ech typowy dupek. Obsral sie i poszedl z ng bic kogos. Ja wolalbym pasc niz bic kolege i potem sie tlumaczyc.... Myslisz ze w ten sposób sie wkupisz w ich łaski ? wez ty chlopie sie zastanow co robisz. nienawidze takich dupkow. jestes ostry ale w gebie, a w gaciach masz pelno a ode mnie sie odczep.. |
|
![]() |
#3063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() tez cos dla rozluzienia dam
![]() 00:37 Xeraz [106]: teraz czekam kurwa na moj loot 00:38 Xeraz [106]: bo sobie przejebales kurwa 00:39 Xeraz [106]: frajherze jebany 00:39 Xeraz [106]: wysylaj loota na cleria kurwa 00:40 Xeraz [106]: wez wy*******aj frajerze jebany 00:41 Xeraz [106]: wolisz walczyc z kurwami u boku 00:41 Xeraz [106]: niz stanac po stronie rodakow;] 00:42 Xeraz [106]: myslisz chlopcze ze jak wygracie oni ci dadza grac??;] 00:42 Xeraz [106]: jestes zalosny;] o taak ![]() |
![]() |
![]() |
#3064 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: XERAZ
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Poziom mag.: 7
|
![]() HAHA;]
teraz ja;] 00:38 Doomenator [82]: pephy here 00:44 Doomenator [82]: ale wiedze 00:44 Doomenator [82]: ze znasz historie 00:44 Doomenator [82]: serwera 00:44 Xeraz [106]: no ;] 00:44 Xeraz [106]: znam i to dobrze;] 00:44 Doomenator [82]: to ok 00:44 Xeraz [106]: ale ta nowa mi sie najbardziej podoba 00:44 Xeraz [106]: kiedy oni zabijaja twoich rl wiedzac ze sa od ciebie 00:44 Doomenator [82]: jaka nowa ? ![]() 00:44 Xeraz [106]: a ty masz to w chuju;] 00:44 Doomenator [82]: bywa i tak 00:44 Xeraz [106]: kiedy oni mowia: jebiemy polakow:a ty mowisz: JEBIEMY ICH;] 00:44 Xeraz [106]: buahahhaha 00:44 Doomenator [82]: skad wiedziales ze tak jest;o (w porownaniu z Michalkiem wklejam rozmowę a nie tylko to co nasz kochany patriota pisze;]) |
![]() |
![]() |
#3065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Imię: Magic Tius
Gildia: Guardian Of Beer
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 90/85
![]() |
![]() Dosia jestes pewny ze Axio to kaeke?
|
![]() |
![]() |
#3066 |
Użytkownik Forum
|
![]() i co niby zlego w tym co wkleiles?xD
|
![]() |
![]() |
#3067 |
Użytkownik forum
|
![]() Nic;] tylko po raz któryś dowód jak jebiesz polaków z serwa;] tylko tyle;] aa w mojej wypowiedzi natomiast nic złego nie bylo;] jestes frajerem bo tak sie mówi na takich jak Ty;]
|
![]() |
![]() |
#3068 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba mam wojne z PL gildia czy nie ?XD
|
![]() |
![]() |
#3069 |
Użytkownik forum
|
![]() Teraz masz. Wcześniej miałeś wybór: Polacy czy szwedzi którzy postawili sprawę jasno i klarownie udowadniając jakimi są rasistami;] Nie Ty jedyny byłeś z Polaków w NG, natomiast Ty jedyny zostałeś w NG, sprzedając swoich rodaków. Wspomnę jeszcze akcję jak Twoi kochani przyjaciele z NG zabili kilku Twoich rl a Ty ofc miałeś to tez w chuju;] nie masz nic na swoją obronę więc przestań się wymądrzać, bo na każdą Twoją wypowiedź mam ripostę.
|
![]() |
![]() |
#3070 |
Użytkownik Forum
|
![]() w*****acie mnie przyjeby klucicie sie tylko a nic wiecej pedaly mam was dosc elo
|
![]() |
![]() |
#3071 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jaka jest riposta ze za deady moich rlow zaplacili?
|
![]() |
![]() |
#3072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ slayer
no, teraz z pewnoscia jest dobrze jak mniej gram ![]() ![]() @ arha bo gosciu akurat chodzi do gimnazjum pewnie, jezu. chodzilo o to, ze gosciu poproszony o zacytowanie czegos tam co uzasadniloby jego bluzgi, wrzucal jeszcze bardziej. ![]() ![]() to ja juz nie pisze ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 06-01-2008 o 10:46. |
![]() |
![]() |
#3073 |
Guest
|
![]() co do tematu gimnazjum - kiedy pare latek wiecej wam wskoczy na liczniku zrozumiecie o co chodzi. to jest okres kiedy dzieci uwazaja sie za doroslych i chca rzadzic kazdym bo oni sa kurwa dorosli... a nauczyciele uczacy w gimnazjum to juz maja przesrane - toz to ci dorosli im malo na glowe kurwa nie wskocza i nie nasraja, bo im wolno, a nikt im nic nie zrobi.
oczywiscie nie kazdy jest taki, ale jakies 80%... pozdrawiam |
![]() |
#3074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Ludziska zostawcie tego pephego
Nie rozumiem was. Ng dostaje baty jak sie patrzy. Po co wam Pephy? Caly czas nawijacie mu o tym jaki on jest zly i beeee. Dajecie sobie doskonale rade bez niego. A teraz to wyglada tak jakby mial caly czas invita do Saint. Prowokujecie go i prowokujecie. A on bardzo latwo moze to wykorzystac jezeli tylko pomysli. |
![]() |
![]() |
#3075 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3076 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
no wg mnie ja należe do tych 20% i takie teksty mnie obrażają ;o |
|
![]() |
#3077 |
Użytkownik Forum
|
![]() @axio
oj synek pierdolisz, kaeke zaczol plakac jak to moglem go ubic zrobilo mi sie zal i go przeprosilem , moja slabosc . I nie mow ze jestem posrany bo to ty jestes forum fighterem. @bencio wogole nie wiesz o co chodzi a sie wypowiadasz nie ogarniety dzieciaku, pierdolnij sie w banie lepiej , a kretynstwa nigdy nie zostawie . @zielaq mówisz ze cie jebie co ludzie o tobie tu sadza, wiec po chuj im odpisujesz ?? te pierdoly o patriotyzmie dla mnie tez sa glupie , ale co prawda to prawda , to my ciebie i rha'uma wyciagalismy z trapa w venore jak jebali cie waldorio waptor i reszta , a teraz nas jebiesz . Nie jest nam przykro tylko troche glupio ze stracilismy czas wtedy ^^ Ostatnio edytowany przez DoSiaa - 06-01-2008 o 11:55. |
![]() |
![]() |
#3078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() O pephym:
Kazdy sobie rzepke skrobie, o! Jesli chodzi o gimnazjalistow... Moja znajoma swiezo upieczona nauczycielka wyrazila sie jasno: Gimnazjalisci to banda pojebów Upchneli do trzech klas tą młodzież, która własnie bujnie dojrzewa (i w kroku i pod czaszka hehe) i sie "buntuje", to nie jest dobry pomysl, tyle.
#3079 |
Guest
|
![]() Ma ktos film z zabicia Sven Slaggare?
|
![]() |
#3080 |
Guest
|
![]() Jak tak czytam to forum i wypowiedzi każdego z Was to zaczynam sie zastanawiac czy sam jestem polakiem...? Skoro uważacie że bycie Polakiem czy Szwedem ma znaczenie w tej grze, to jesteście w błędzie. Jeśli wydaje wam sie inaczej, to przystopujcie na chwile i zastanówcie sie po co wogóle gracie w tą grę? Żeby wytępić Polaków czy Szwedów? Albo wbić level i porobić troche PA? A może gracie żeby zaspokoić własne ambicje i chociaż częsciowo poczuć sie lepszym od drugiego?
Pytanie jest proste,ale czy kiedykolwiek sie nad nim zastanawialiście? Pewnie, część osób pomyśli "co za po**b, znowu pie**oli głupoty i myśli że jest fajny", dlatego odrazu mówie ze ja gram tylko po to aby przeżyć coś ciekawego razem z kolegami, aby poznać kogoś nowego, móc pogadać, podszkolić swój angielski, chociaż po części spotkać kogoś z zagranicy. I nie jest to wcale taki gadanie żeby se komuś przypodobać, bo wierzcie mi, że spotkałem osoby których wcześniej nie znałem a teraz mogę im śmiało powierzyć swój najcenniejszy dobytek, bo wiem że nic mu sie nie stanie. Mogę otwarcie powiedzieć że gram dla przyjaźni i wcale nie chce powiedzieć że tylko ona się liczy, ale myślę ze jest wazniejsza niz wojna narodowościowa w ktorej jedni wyzywaja innych za to ze urodzili sie w np.Szwecji. Przyznam jednak, że trochę boli mnie serce gdy widze jak wy "wielcy patrioci" tak sie szanujecie i posuwacie sie do tego aby obrażać nawet waszych rodziców bez których nie mielibyscie nawet internetu... |