![]() |
#3061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Rozdzki nie widac na ss wiec wyciolem tylko to co widac i nie pierdol zydzie ;d
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Imię: Sushi the Almighty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Blackzone
Świat: Empera/Shivera
Poziom: w8
Poziom mag.: w8
|
![]() Ahaaa....Calmera team kto to ?
o.O mam Hunta o.O No Millka ty to wogole... A jakie znowu ss ? Ja Barca Kain i Xardas ubilismy Isqa wiec ? Jakie inne ss -.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Almighty Artur
Profesja: Elite Knight
Poziom: 200
Skille: 93/86
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]() lol, zabawa w party |
![]() |
![]() |
![]() |
#3064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Gildia: Radical
Świat: Empera
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() Marco...jedyny trzezwo myslacy
![]() ciesze sie ze juz mnie nie ciagnie ta gra bo w takich warunkach jakie stwarzacie nie daloby sie nikogo ograc a napewno nie kutasow br ![]() kloccie sie dalej i zabijajcie...ps payment 400k to troche nie na miejscu ale spoko... "wy wszyscy jestescie pojebani..." prawda? ![]()
![]() |
#3065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() Uprzedzajac moj post, chcialbym powiedziec ze w dupie mam sprawe z wawciem, i w dupie mam wypowiedzi sushinronka.
Sorry, lecz kiedy patrze na to forum ogarnia mnie zal i pustka, nie rozumiem calych tych spamow. Tymbardziej nie rozumiem, czemu Inne konta na forum daja fotki z tych samych postaci (new ownerzy). Wiemy, np. Hodoku ze wymiatasz bo masz sto lefel i kul, ale pamietaj... gdybys gral >>>>>>>>>>>>>>>>> SWOIM <<<<<<<<<<<<<< charem jestem pewien ze bys sie tak do mnie nie odzywal, lub zachowywal sie tak wobec mnie. To wszystko, sorry jeszcze raz za spama ale musialem to powiedziec... A ze to forum multimedialne macie jakis staroc;p ![]() btw. HAIL PASOZYT _/
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Łódź
Poziom: 45
Poziom mag.: 41
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Imię: Mastath Kendo
Profesja: Knight
Gildia: Hostel
Poziom: 53
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() Siusiorku masz swoją opd. którą dał Aquin nie mam nic do barcy i kaina bo maja u mnie full respeckt za to ze byli w wojnie a wy kurwa siedzieliscie expiliscie i tyle po was było a wpadaj do herb jak już zaczynasz mówić o rl tak bardzo ta gra cie wyprowadza z równowagi oskart ciebie tez nie rozumiem na tibi jakos spoko gadalismy a teraz... przestales grac i jakby ci na wszystkim jebalo ten xardim pisal txt "typu Co jest jebany zydzie" SS mam to powod chyba jest jak chcesz screena to daj gg aa gram tu troche i nikt z polakown alvl 60+ mi nie powiedzial że robie P.a i teraz też nie robie bo na wszystko mam powody.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3070 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3071 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Cytuj:
a tutaj male info dla ciebie na przyszlosc - u gory zawsze pisze kto wysylal list ![]() ![]() ![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() omg.
![]() ![]() ![]() no i ss jakby ktoś nie wierzył ![]() aha i uwazajcie na Łukaszka bo on ma bazio dużo knypów w domu ![]() i aha 2 jakby sie ktos czepiOł mnie to nie mam 12 lat i na imie stefan tylko troche wiecej o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Zbanowany
|
![]() Dobra spotrzegawczosc , ale ja tego nie napisalem , bo pall nalezy do bartka , dokaldniej joozka , czyli ownera 1 go .
Mogles to zauwazyc po pisowni , ale gdzie tam :S Jak to powiedziales "z joozkiem nie mam tematow do gadania -.-" wiec ignoruj mnie , wiedzac ze ja ignoruje ciebie , ja sie nie ukrywalem , o tym charze wiedzili wszyscy polacy prawie , spytaj akkonika zyda , msyalem ze ci powiedzial . Jesli jednak potrzebujesz rozmowy , talk to the hand _(_ . Obiecanny ss z komenatrzem : ![]() Wszystko zmieni , ale to nie o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() W*****am sie jak czytam to na forum ktore zalozylem z Wilczkiem, chuj by was strzelil nooby jebane kurwa nie macie gdzie spamowac? bo chyba kurwa odpale kosiare blasa korasa i zaczne zabijac po kolei -.-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz 1 pytanie, kto chce miec moj nick w death liscie? pytam kurwa wprost zeby nie bylo nieporozumien po smierci-.- "oni poszukiwani martwi lub martwi"
![]() |
#3075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Imię: Sushi the Almighty
Gildia: Blackzone
Świat: Empera/Shivera
Poziom: w8
Poziom mag.: w8
|
![]() Wiec Dobra Sory za zamieszanie...Ja juz nic tu nie bede Pisal bo Blasik sie wku ^^ Ale lajt...Sorka wszystkim Moja wina....Sory Milka ,Joozek i reszta Oczywiscie..pzdr Powodzenia....;*
![]() ![]() ![]() A to zeby nie bylo...Jakis tam ss.... ![]() Ostatnio edytowany przez Sushinronek - 09-07-2008 o 04:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Millka - 09-07-2008 o 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Yalahar
Imię: Almighty Artur
Profesja: Elite Knight
Poziom: 200
Skille: 93/86
Poziom mag.: 9
|
![]() nvm tu nic nie bylo ;p
Ostatnio edytowany przez Artur4 - 09-07-2008 o 10:36. Powód: zal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3078 |
Zbanowany
|
![]() Jak sie usuwa podwojne wiadomosci...
Ostatnio edytowany przez Joozq - 09-07-2008 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3079 |
Zbanowany
|
![]() Weuferq gdzie ss : \ Zeby cie szlag jasny trafill , krew nagla zalala
![]() Ucieczka nasza teamu na wojnie z carlin do ab , przed czym....? Ostatnio edytowany przez Joozq - 09-07-2008 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() MadMage owned xD
![]() |