![]() |
#3061 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha C@Rr0tU$!@
![]() Na slubie atrakacja bedzie to, ze Ligus zaspiewa Ode do radosci ;o Szkoda, ze wam nie zaspiewa tak ladnie na skypie... ;/ Zaluje, ze tego nie nagralam xDDD
![]() Ostatnio edytowany przez Kattinka - 16-11-2006 o 20:06. |
![]() |
|
![]() |
#3062 |
Guest
|
![]() @Kattinka
Ja napewno przyjde ![]() ![]() Kto tam wogule bedzie ? ;> @All Dzieki juz wiem jak zrobic obrazki ![]() |
![]() |
#3063 |
Użytkownik Forum
|
![]() @katt
czyli wkoncu gdzie? ;P bo to ze mowicei, tam gzie mial urodziny omo to mi nic nie mowi ![]() @cartusia juz sie gubie... ty jestes tym paranexem ktorego znalem najlpeiej, czy jego sister? bo w sumie to juz nie wiem ;P( dla wyjasnienia, chodzi o tego ziomka, ktory zostal w tym samym czasie zabity, przez tego, jakiegos 92 ms, przed save serverem ;p)
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 16-11-2006 o 20:49. Powód: wszystkeigo naj naj naj ;) |
![]() |
![]() |
#3064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @Narkuś
Ja mialem bibe na senjii tam w zamku kumasz?? |
![]() |
![]() |
#3065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() @Narkoman
Ja Ciebie nie znam ;P Btw. Ja nie jestem chłopakiem tylko dziewczyną! |
![]() |
![]() |
#3066 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kto wie, kto wie.. ;> No dobrze, wierze ci ! Widac to po twoich wypowiedziach =) Powiedz mi jeszcze tylko, jaki masz kolor włosów ? ![]()
#3067 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem Blondyneczką : )
|
![]() |
![]() |
#3068 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Spam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauh
|
![]() |
![]() |
#3069 |
Użytkownik Forum
|
![]() narkus;P
ee dolacze sie do kogos jak bedize szedl bo ja nie wiem gdzie to :/, nie jestem jakims maniakiem tibii ;P
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#3071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @UP
Moge iść z tobą tylko Neo o której?? spotkanie w carlin tylko o której?? |
![]() |
![]() |
#3072 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blondyneczka powiadasz =) Jakos tak sie troszke domyslalam =)))
![]() Ostatnio edytowany przez Kattinka - 16-11-2006 o 22:25. |
![]() |
![]() |
#3073 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Katty
A ty jaki kolorek? Btw.Jutro może nie być okazjii =/ Wszystkiego naj-naj z okazjii $lubu = * <mua> : ) |
![]() |
![]() |
#3074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() A ja moge wpasc jak neta bede mial?
![]() ![]() ![]() ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#3075 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie rzot, ty nie mozesz;P
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#3076 |
Guest
|
![]() @Rzotek
Niedlugo pacc udostepnisz lozeczko dla druidka doploki domq nie kupie ? ![]() @Katti & Neo All naj naj z okazji slubu ![]() Sry ale zapomnialem wczesniej napisac ![]() |
![]() |
#3077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() @UP
NIE!!! Bo Ty jestes KRADZIEJ!!! xDDD A tak na serio to ciezko bedzie bo mam 2 lozka, w jednym spi Michael Rzotkiewka a w drugim Royal Michael ![]() @2x UP ![]() ![]() Btw Aikau dead --> http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14169 ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 17-11-2006 o 13:27. |
![]() |
![]() |
#3078 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
co sie z toba dzieje? prawie nie grasz ![]() ps. Where slub? ;>
![]() |
#3079 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Carrota
Ta jestem brunetką =))) @Rzotkiew Mozesz przyjsc oczywiscie @all Nie zgadniecie jaki szajs moja mama wymyslila -.-
#3080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Elo i co ja mam wam napisac jestem zbulwersowany tym jak mozna zaspamowac forum -.-
![]() Moze zarzucicie jakis normalny temat co? ![]() ![]() AAAAAAA juz mam... ![]() ![]() ![]() Pierwsze miejsce to nagroda w wysokosci 100gp ![]() Nagroda za drugie miejsce bedzie 50gp ![]() AAAA... za trzecie miejsce... trzecie miejsce... rzecie miejsce 1GP TAK TAK JEDEN GP ZA TRZECIE MIEJSCE W KONKURSIE NA NAJCIEKAWSZY TEMAT ![]() Ok z tymi nagrodami do JoKe ![]() Ale rzucajcie mi propozycje na PW pozniej po kolei beda sie ukazywaly tematy w tym temacie ![]() Wpadlem na taki pomysl poniewaz ostatnio to forum robi sie za bardzo przechstronne i zamiast rozwinac swoja wypowiedz to spamujecie po max 30 znakow -.^ Staram teraz sie byc grzeczny bo ostatnio na j.polski zrobilem piekne zadanie o ktorym mowia wszyscy nauczyciele ![]() ![]() Pozdrowionka panowie i panie albo panie i panowie ![]() PS: O tym zadaniu to najwiecej mowi moja Mamusia kochana musze sobie kupic sluchawki... ![]()