Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-04-2007, 10:07   #3081
adrian_gangster
Użytkownik Forum

adrian_gangster's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Suwałki

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Domyślny

hehe witam chłopaki mam dla was dosyc ciekawą rozmowę która mnie rozbraja:

17:36 Silveris [120]: co Ty poi chcesz solowac?
17:36 Arystos [167]: ta
17:37 Silveris [120]: powiesz mi jakim codem
17:37 Arystos [167]: ja mam wszystko
17:37 Arystos [167]: wyliczone i opracowane
17:37 Silveris [120]: bo moim zdaniem na 97% padniesz xD
(...)
17:38 Silveris [120]: bo ja wiem ze ty go chcesz przebiegnac..

Nie No Arystot Gratulacje Planu Przebiegania POI GL

---------------------------------------------------
adrian_gangster jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-04-2007, 12:18   #3082
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ebernardyn Pokaż post
Kogo tu nazywasz bossów? Osoby które, w życiu nie były na żadnej wojnie i wogóle najlepiej ich powiesić albo zagazować? "haha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie a tak to kozaki na forum, hahaha eloelo, nic nawet nie wiecie co sie działo, hahahaha".
I jeszcze jedno, po niektórzych widać że wolą być bossem na forum, kosztem bycia bezużytecznym pionkiem w wojnie.

Wyczuwasz tam jakąś złość, ironie lub coś w tym rodzaju? Zwykła, czysta propozycja.
Ty, w ogóle coś przyćpałeś, przyznaj sie... 1) nie da sie doczytać sensu twojego postu(musiałem go czytać 4 razy) 2)Pierdolisz głupoty, a sam pewnie nie widziałeś żadnego opena 3)twoje zdanie 'hahaha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie'- wywyższasz sie tutaj w jakiś sposób? raczej nie masz czym. Uważasz sie za 'człowieka lepszego, bo byleś na wojnie w jakiejś grze(nie sadze żebyś na jakiejś był) ja tez bylem, no i co ? nie wyzywam ludzi na forum od Noobów...@Człowieku nie pogrążaj sie^^
stary 17-04-2007, 15:12   #3083
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Ty, w ogóle coś przyćpałeś, przyznaj sie... 1) nie da sie doczytać sensu twojego postu(musiałem go czytać 4 razy) 2)Pierdolisz głupoty, a sam pewnie nie widziałeś żadnego opena 3)twoje zdanie 'hahaha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie'- wywyższasz sie tutaj w jakiś sposób? raczej nie masz czym. Uważasz sie za 'człowieka lepszego, bo byleś na wojnie w jakiejś grze(nie sadze żebyś na jakiejś był) ja tez bylem, no i co ? nie wyzywam ludzi na forum od Noobów...@Człowieku nie pogrążaj sie^^
Ahahaha, przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać od śmiechu. Widocznie nie umiesz poprawnie czytać. Nie zauważyłeś cudzysłowia? Te zdanie nie jest akurat na moim poziomie jak łaskawie chiałbyś zauważyć i tylko je cytowałem, nikogo w życiu nie wyzwałem na tym forum od nooba etc. Czytaj ze zrozumieniem, chodziło mi tutaj że 0lik nazywa bossami ludzi z forum (międzyinnymi mnie) a sam jest jedynie pionkiem, niektórzy wyśmiewają się z innych że nie byli na openie, a kozaczą.
Zkompromitowałeś się, i miej odwage się do tego przyznać.

Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 17-04-2007 o 15:19. Powód: Błachy
ebernardyn jest offline  
stary 17-04-2007, 15:31   #3084
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Właśnie pojechales Olika , ktorego tak ciagle broniles
Exodus jest offline  
stary 17-04-2007, 16:10   #3085
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

W ogolnym sensie chcialem pojechac ebernardyna, ale skoro powiedzial to Olik, to tez nie podobalo mi sie jego zdanie, ale coz kazdy ma prawy do bledu.
stary 17-04-2007, 17:31   #3086
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

hahahaha jakbys wiedzial ze to olik powiedzial to bys sie nie wyrazal....

Lizodup jestes i juz
stary 17-04-2007, 18:25   #3087
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006

Domyślny Re:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian
W ogolnym sensie chcialem pojechac ebernardyna, ale skoro powiedzial to Olik, to tez nie podobalo mi sie jego zdanie, ale coz kazdy ma prawy do bledu.
Poprostu chciał mnie pojechać, sam sie do tego przyznał. Szukał tylko pretekstu do czego sie przyczepić. Bo gdyby to samo napisał 0lik, to jego post wyglądałby inaczej.
ebernardyn jest offline  
stary 17-04-2007, 19:14   #3088
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Imię: Thalle
Gildia: Noł Fiir
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
1) Ja dalem rade, ale tobie proponuje przeczytac go jeszcze raz.
2) Czy to ma jakies znaczenie? Nawet jesli nie widzial, to zapewne ma tibicam i umie filmiki odtwarzac, za to ty w kazdym swoim poscie probujesz sie dowartosciowac tym, ze to wlasnie TY(!!!!!!!) jestes ta osoba ktora widziala open battle. Ojej moge cie dotknac?
3) Patrz punkt 1 oraz 2.

Podsumowujac: Czlowieku nie pograzaj sie. ;]

Podsumowujac po raz drugi: Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Zostales zownowany swoja wlasna bronia. : D
stary 17-04-2007, 19:30   #3089
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

pozwolcie, ze wytlumacze, mianowicie, Gdybym sie doczytal tego, ze to Olik napisal, to bym go nie pojechal, prawda, ale nie dlatego, ze go lubie, czy cos, ale dlatego, ze on wie co to jest wojna, bo bierze w niej udzial, jak przeczytacie moj post, to dojdziecie do wniosku, ze wlasnie chodzilo mi o to, ze ebernardyn, nie bierze w niej udzialu...a krytykuje. nie krytykowal, ale mimo to go zjechalem, za co przepraszam, lecz jakby on to napisal co Olik, zasluzul by na to...

Ps. Mooj post moze nie ejst pzejrzysty, powiem wiecej jest zanmotany, ale pisalem go na szybkiego, przed wyjsciem.
stary 17-04-2007, 19:42   #3090
Walle
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

UP?

Skąd wiesz ze nie brał udziału w żadnej wojnie?, Moim zdaniem Olik wie o wojnie tyle, co mu na vencie ktoś z angielskiego na polski przetłumaczy, nic więcej, o wojnie to może pojecie większe ma xolorian, abo, tralla i paru innych

P.S nie liz dupy Olikowi, bo on nie ma i nie miał żadnej władzy ani wpływu na sytuacje w NF, i póki nie będzie jakimś kluczowym graczem to to się raczej nie zmieni.
Walle jest offline  
stary 17-04-2007, 19:47   #3091
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

@up

Nastepny mastah, który wie wszystko ;|
stary 17-04-2007, 20:14   #3092
Walle
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skibo Pokaż post
@up

Nastepny mastah, który wie wszystko ;|
ye wiem wiecej napewno od Ciebie, pytaj o co chcesz dotyczącego Kyry, gram tu od poczatku do teraz, bylem w wiekszości wojen
Walle jest offline  
stary 17-04-2007, 20:50   #3093
pCz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2006

Poziom: 65
Domyślny

Dooobra Paniowie, ze Gandamir sie nie liczy. to wie wiekszosc.
A teraz powiedzcie cos o tym Anni - co to niby go dzis wykonali :F
Jakis filmik jest/bedzie dostepny?; >
Kto jakie fanty wziol itp ~~
pCz jest offline  
stary 17-04-2007, 21:20   #3094
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

Moze 'pan Walle' nam powie, skoro gra tu od poczatku i mozna o wszystko jego pytac ?;>
stary 17-04-2007, 22:50   #3095
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Co wy nie ktorzy jestescie beznadziejni to ja pytan nie mam.... To z commentu arystosa... nie widzisz w tym ironi? po 2. jesli chodzi o Olika... niech sobie gra chlopak to ze nie ma nic do gadania to chyba wiedza wszyscy w sumie robi tylko taki blad ze udziela sie na forum i uwaza sie za nie wiadomo kogo... po 3. dupowlazy byly sa i beda.... jakis smieszny czlowiek lize dupe olikowi majac pewnie na dzieje ze go dotknie albo cos w tym stylu.... Smieszne ;d hehe usmialem sie z tego ze chcial pojechac kogo innego a pojechal swojego "bossa". Ej ziomus przesrales sobie juz teraz, nie dotkniesz go
Keonek jest offline  
stary 18-04-2007, 07:12   #3096
Walle
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Moze 'pan Walle' nam powie, skoro gra tu od poczatku i mozna o wszystko jego pytac ?;>
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1621233
Walle jest offline  
stary 18-04-2007, 10:10   #3097
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
Co wy nie ktorzy jestescie beznadziejni to ja pytan nie mam.... To z commentu arystosa... nie widzisz w tym ironi? po 2. jesli chodzi o Olika... niech sobie gra chlopak to ze nie ma nic do gadania to chyba wiedza wszyscy w sumie robi tylko taki blad ze udziela sie na forum i uwaza sie za nie wiadomo kogo... po 3. dupowlazy byly sa i beda.... jakis smieszny czlowiek lize dupe olikowi majac pewnie na dzieje ze go dotknie albo cos w tym stylu.... Smieszne ;d hehe usmialem sie z tego ze chcial pojechac kogo innego a pojechal swojego "bossa". Ej ziomus przesrales sobie juz teraz, nie dotkniesz go
Nie sadze, żebym mu lizał dupę. nazwał bym ta sytuacje...podobnymi poglądami, ale jak chcesz nazywają to swoim określeniem, nie mam zamiaru sie z tobą sprzeczać. Powiem tylko tyle,. Czemu miałbym lizać dupę 100 lvl-i , skoro na kyrze sam miałem 83 EK?Czy mam Olika uważać za jakieś pro? nie!, ale po prostu mamy podobne poglądy na wojnę.
A co do dotykania, to nie muszę Olika, moim rl-em jest Barzi'Grit, wiec przy każdym przywitaniu, mam taką możliwość
stary 18-04-2007, 12:19   #3098
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Nie sadze, żebym mu lizał dupę. nazwał bym ta sytuacje...podobnymi poglądami, ale jak chcesz nazywają to swoim określeniem, nie mam zamiaru sie z tobą sprzeczać. Powiem tylko tyle,. Czemu miałbym lizać dupę 100 lvl-i , skoro na kyrze sam miałem 83 EK?Czy mam Olika uważać za jakieś pro? nie!, ale po prostu mamy podobne poglądy na wojnę.
A co do dotykania, to nie muszę Olika, moim rl-em jest Barzi'Grit, wiec przy każdym przywitaniu, mam taką możliwość
Character Barzi'Grit does not exist.

Exodus jest offline  
stary 18-04-2007, 12:38   #3099
Parkp
Użytkownik Forum

Parkp's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007

Domyślny

Zamiast sensownych informacji z kyry to widać tutaj same przepychanki i udawadnianie innym jakim sie jest super hiper kolesiem...

ps. Pewnie tym postem "pojechałem" komus po ambicji..
Parkp jest offline  
stary 18-04-2007, 14:58   #3100
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Character Barzi'Grit does not exist.

dokladnie...
Keonek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania