![]() |
#3081 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Massior mi to co innego mowiles ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#3082 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
P.S Zjarać wam BAranówe?
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#3083 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() Cytuj:
3 lata trenoje strzelectwo do rzutkow 3 miejsce na MP w double trapie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a śrot to juz nie "plastikowa kuleczka" tylko naboj z +250 srocinkami o srednicy 2mm each jak bys zarwal takim w pipe z 30 metrow to bys przypominal rozjebanego arbuza..
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account Ostatnio edytowany przez Pajerro - 25-04-2007 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |
#3084 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#3085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Imię: Mocny Smok
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() xD Witam moich fanow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dill~ Kozak na maxa. Zal patrzec na takich ludzi. Idz czlowieku uwal sie na pizdzie i lez! Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc. Fajnie bylo ale sie skonczylo signed /elder master pvp ![]() |
![]() |
![]() |
#3086 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#3087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zal mi ciebie pajor. Wszyscy na tym forum po tobie jada. Bys mial troche wstydu lub honoru i sie nie udzielal a ty swoje. Ty ojebales grzyba i wszyscy o tym dobrze wiemy. Kiedys na tibi zabiles mojego kolege tylko za to ze on przywal monka drugiemu kumplowi i spokojnie trenil. Ty zaczales naparzac z sd i ubiles go po czym loot do wody jebnoles (szczyt glupoty). PO fakcie powiedziales mi: "to tylko gra, w grze taki jestem". Wiec nie pierdole ze ktos go ojebal bo klamiesz w zywe oczy. A co do twoich mistrzostw strzelectwa. Wsadz sobie gleboko ten swoj karabinek. Podniecac sie tym ze zestrzelisz pare talerzykow w powietrzu- akurat jest czym. I co potem podnieta ze wymienia cie na wp.pl? Daj spokoj chlopcze a teraz idz grzecznie spac zamnij za soba drzwi nie wlaczaj komputera przez tydzien i przemysl swoje zycie bo ciagle chlanie,imprezowanie i strzelanie w talerzyki ma negatywny wplyw na psyche wierz mi.
|
![]() |
![]() |
#3088 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @Royal Frajjero Aż żal czytać :| @Elder Mastash of pefałpe rotflolmaoob z Ciebie ;< @Massiorexzor Sup m8? |
|
![]() |
#3089 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli twierdzisz, że cię to ch.. obchodzi, to w ogóle nie pisz tego. To jest forum o Iridii, a nie forum fan-clubu Lolitki. Jeśli masz coś do przekazania dla swoich koleguf to wyślij im prywatną wiadomość albo pogadaj w grze. Tak samo ci co już od paru stron nic nie robią tylko wzajemnie się bluzgają. Opanujcie się, bo to tylko świadczy o was. Ogólnie jestem pokojowo nastawiony do ludzi, ale takie posty mnie irytują. unsigned /elder naab pvp
![]() |
#3090 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Odnośnie tego prawie ujebania, oglądałeś może film "Szybcy i Wściekli"? W pamięć zapadł mi jeden cytat "Nie ważne o ile, ważne że wygrałeś" (+/- o to chodzi), a ty robisz tutaj z siebie 'niewiadomokogo', kozacząc że prawie ujebałeś 60 eka (który pewnie ma 11 lat i kupił chara) Następna sprawa wymagająca poruszenia Cytuj:
"Phoenix krówa Cziki mie ójebau powiec mó coś pls". Naprawde, rozpędź się i przyjeb głową o ściane może Ci sie poukłada... A btw skoro jesteś taki zajebisty, to sie najeb wieczorem i idź n@ pier da lać skinów/metali or whateva~ Over'n'Out The Truest Legend Phoenix. |
||
![]() |
#3091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Widzę, że lubicie marnować czas na tzn. 'margines społeczny'.
Dajcie sobie z nimi spokój, bo nie przemówicie do nich chodzbyscie napisali 10-cio stronicowy poemat o ich exinteligencji. @Smok/wilk czy jak cię tak kurwa zwą (mniejsza). Nie ośmieszaj sie człowieku, naciśnij taki czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu [o ile masz WinXp, a nie 95] i zastanów się nad sobą. No bo, co jak co ale z twoich wypowiedzi mogę wywnioskować, że albo miałes ciężkie dzieciństwo [na 1 urodziny dostałeś 2kg słonika ;<] ,albo w szkole nauczili cie tylko słuchać ambitnych piosenek pt. Kiełbassa i żurek ;; . A o metalach sie nie wypowiadaj, bo gówno zapewne wiesz o tej muzyce. Moge się założyć, że jakby cię ktoś spytał co to jest metallica odpowiedziałbyś, że rodzaj muzyki. Na koniec pozdrowię cię słowami: pierdol się ;; (co nie jest w moim stylu, ale wkurza mnie twoje chwalipiestwo [skorzystaj rad Rasty xd]). /Bartek Metallica <3 ;
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() I btw. co to wogóle za stwierdzienia 'legenda tibi'. ;
Legendy istnieją, ale ludzie, dajcie sobie spokoj.. w tibi ?! -.^
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Bezok
Jakiś 26 lvl dzidek o nicku Arivald of Iridia straszy mojego 6 lvlowego nupka Tobą, Mefrinem~, Huxym itp. Mam się bać jeśli chodzi o Ciebie? ;q |
![]() |
![]() |
#3094 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Powiedz mi kto sie Beza boi? oprocz Arc xD to Peace men!111 |
||
![]() |
![]() |
#3095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Imię: Mocny Smok
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Dobra sory ze wogole sie odzywalem :/
Co do lolitki ja wiem swoje nie wierzcie to nie. Btw : Max druid of iridia zamienil sie charem z 60 ek ![]() Veremus teraz idz poluj na 60 ek ![]() |
![]() |
![]() |
#3096 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Phoenix: Nothing special, nothing new ![]() @ VERE: <33333333333 @ Pinq: PATYYYYYYYYYYYYYYK ![]() @ Pajor: GL IN CS IRL M8 =D @ Alora: hmm powiedziałbym coś ale po co? @ Rasta: Nie nerwuj sie ![]() ![]() @ Kisia: SKOŃCZ PIĆ! @ Bezok: Peace men tu sie zgodze, ale z jego prywatnym ochroniarzem nie ma zartów... ![]() Need 1000 zł ;/ LUV JA ALL! (Lubie odstępy między wersami) don't flame me ![]() ZASZALAŁEM? ![]()
|
![]() |
![]() |
#3098 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Jak tam na Iridii? Wszystko ok? Bo mało o tym dyskutujecie, tylko o jakichś dziwnych sprawach nie związanych z serwerem...
Temat jest nie tyle o Was, tylko o wydarzeniach ze świata Iridia, więc pamiętajcie o tym. Takie małe przypomnienie...
#3099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Nawet nie pytaj, to nie temat na to pytanie. Gdybyś chciał zapytać co i ile który z nich pije, jak bardzo niektórzy są 3L0, jak bardzo niektórzy na niektórych najeżdżają, jak bardzo niektórzy już "żondzom Iridiom" i wszystko co tylko nie dotyczy wydarzeń na Iridii, to jest w sam raz temat na to. Także na najeżdżanie na siebie i dowartościowywanie własnego ego. Ale z pewnością nie jest to temat dotyczący wydarzeń na Iridii.
|
![]() |
![]() |
#3100 |
Guest
|
![]() |