|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Zamawiam 2 fake outfity
1. Outfit głowa knighta [pacc], ramiona, brzuch i spodnie summonera i butki citzena. Kolory głowa niebieska, ramiona i brzuch jasno niebieskie, spodnie ciemno niebieskie i buty niebieskie. Addony czachy na ramionach, jakaś pelerynka. 2. outfit barbarzyńcy, na ramionach czachy, topór, tatuarz i kok, miecz w ręku i tarcza w drugiej ręce @end |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Pilnie potrzebuje:
1.Chłopa(citizien outfit caly brązowy) z widlami w ręku, 2.Babe(citizien outfit, jakies kolory byle ladne), 3.Chlopa(druid outfit, cały brązowy), z kijem albo widlami w reku. Wszystki outfity, musza byc obrucone w kazda strone i w ruchu w kazdą stronę (to główni bohaterzy) i be żadnych addonów. Z góry fenk ju.
![]() |
![]() |
![]() |
#3123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
![]() Mugł by ktoś zrealizowac moje zamuwienie?
![]() jest trudne dla mnie bo mam tylko gima ![]() ale dla tych co maja photoshopa i talent to bedzie bulka z maslem ![]() http://www.fprado.com/armorsite/Osor...B-3-Tamoyo.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3124 |
Guest
|
![]() Ja tez mam mała prosbe :
Sommoner z włosami Warriora.- Wlosy Szare Primary Czerwone Reszta Biale |
![]() |
![]() |
#3125 |
Guest
|
![]() Potrzebuje żeby dodać do tego outfitu kaptur, najlepiej żeby był koloru tego ciemno szarego który jest w paincie
![]() Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
#3126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hiho all. Prosze ladnie o nastepujacy out.
GLOWA- wlosy jasno szare od warriora. TORS I LEGI- w kolorach ciemno zielony i ciemno niebieski (nie granatowy) od outfitu summonera. BUTY- w kolorze ciemno brazowym. ADDONY- prosze zeby doczepic sniper gloves i kolczan z tylu. BRON- prosze o golden bow (mozna znalezc w dziale dystansowe na tibia.pl, niechcialo mi sie juz przyklejac zdjecia) Outfit chcialbym we wszystkich profilach, z lukiem i bez. Licze ze jakzwykle Joe mi go zrobi ale jak co kazdy moze go wykonac. Z gory TY. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() @Pacz Knight"
![]() Według mnie lepiej by było odwrotnie Torso i legi nie ? @All up: Nie piszcie żebym teraz wam zrobić Większość (chyba raczej wszyscy oprócz mnie) wyjechała na wakacje też jestem człowiek i też mam prawo do funu a nie tylko robienia outow ![]() edit: ps. Nie mogłem znależć tych rękawic od pallka sorry. Może jeśli ktoś je znalazł lub ma niech zrobi ![]() ps2.Jakby ktoś pytał czemu Pacz pierwszy bo on Cytuj:
Edit2: @Fayne 3maj ![]() Edit już 3 xD: Down: No zawsze mam problemy z wycięciem włosów u warriora:/
![]() Ostatnio edytowany przez SiR_DragO - 23-07-2007 o 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drago
Dzieki za outa ale nie zabardzo. Obciete wlosy i niema tych rekawic. Kolory i reszta jest super. Jak bys mogl to zrob jeszcze raz a jak nie to napisz na pw albo ogulnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Ponawiam zamuwienie
Cytuj:
Bardzo proszę o zrobie nie dla mnie tego outfita zz góry thx. I daje repucika za outfit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
|
![]() Cytuj:
@SiR_DragO Pięknie proszę. =)
![]() |
![]() |
#3131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Tarnów-Mościce
Stan: Zbanowany
Imię: Arag Xill
Profesja: Knight
Gildia: xXx Nie Ma xXx
Świat: ~~HaRmOnIa~~
Poziom: 59
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Proszę ładnie o out~ do Fake
Barbarian z 2 addonami ubrany na Zielono tą połowe twarzy czarną i żeby na plecach nie miał sca tylko sword`a jakiegoś cos w stylu takim jaki ma Knight na Plecach : ) i assasin out~ z 2 addonami cały czarny i skrzydła na plecach kolorze białym P.S Proszę SiR_DragO Zrobiłbyś Proszę. : ) Ostatnio edytowany przez gObikk - 24-07-2007 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: France
Imię: CENZOR...
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
|
![]() Prosiłbym o dokończenie tego outa:
![]() Chodzi o zrobienie go z wszystkich stron (jak chodzi) i z wszystkich stron (też jak chodzi) bez topora (te same kolory!). Sam mógłbym zrobić ale mam problem z znalezieniem GTK do GIMPA a PhotoShop to nie dla mnie ![]() Ostatnio edytowany przez Sylvek - 25-07-2007 o 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja potrzebuje 4 outów(w 4 strony i łażący)
assasin cały czarny chłop z 2 addonami (patrz wyżej) bez katany chłopa bez bluzy białe gacie czarne włosy brąz buty (patrz wyżej) z białą opaską na czole z odstającymi paskami I podobnie 4 potwory niebieski triceratops(niebieska hydra z głową triceratopsa) czerwony tyrannozaur pomarańczowy stegoceras(wpisz se w google)http://mx.geocities.com/m_lucy_i/pachice.jpg centaur z kijem w rękach(popiersie chłopa warriora [czarne włosy, "miedziana" zbroja] zamiast głowy 2x większego czarnego jelenia) P.S. Jeszcze gryzący tyrannozaur z 4 stron i stegoceras uderzający głową (4 strony). Podobnie centaur kijem. Do wszystkich potworów jeszcze ded. Ostatnio edytowany przez krupam - 25-07-2007 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3134 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam zlecenie:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pacz knight
Hehe ![]() No ale może jeszcze jakieś outfity będę wykonywał dla was, drodzy użytkownicy. Tymczasem mam outfita dla Pacza ![]() ![]() Jeśli się nie spodoba to nie bierz, niech zrobi ktoś jeszcze inny. ![]() PS. Najbardziej lubie twoje zamówienia bo są normalne, gościu mi wyslal pw że chce biały tros necromancera, zaliczyłem roltfa.
![]() Ostatnio edytowany przez -Joe- - 26-07-2007 o 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Joe wymiata!!! Xtra napewno mi sie przyda. Niezrobiles ze sniper gloves ale i tak jest super. BIG TY Joe.
![]() A tu cos odemnie. Jakby komus sie przydal moze brac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Biały100k
Imię: Sir Kashek
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 1x
Skille: 24
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() Jeśli łaska - prośiłbym o zrobienie mentora, starego, mistrza sztuki ninjitsu. Niekoniecznie z takim uśmiechem i nosem(patrz niżej) czy też z rękoma w kroczu. To jest tylko przykład
![]() ![]() Za solidne wykonanie bardzo dziękuję, kłaniam się nisko.. Przesadziłem z manierami? Dobra. Dawać mi tego mistrza, co go opisałem ale mi to już! @edit prosiłbym o czarnego assassina ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Japanese - 25-07-2007 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzięki, wprawdzie chodzilo mi o inne widly ale te tez są extra ![]() No i czekam na 2 pozostałe outy...
![]() |
![]() |
![]() |
#3140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() @up
Masz kobietę mam nadzieję, że kolory dobrze dobrane. Powiedz jakie mają być widły do Druida(daj obrazek lub link) To zrobię z takimi jakie Ci odpowiadają. [IMG] ![]() A tu masz druida: [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 27-07-2007 o 08:38. |
![]() |
![]() |