Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-02-2007, 16:02   #3121
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ Pokaż post
Co prawda to prawda, Lechista i Patriarh nie byli szczesliwi z tego powodu ze wylecieli z dusk. A taki Dre'Furora zostal. Free frag. A Patek za Dusk padal w wojnie 2 razy. Ta czesc polityki Duskow tez mi sie nie podoba. Jezeli beda to kontynuowac to raczej czarno to widze. A reason byl bodajze "Niebranie udzialu w wojnie". No, Patriarh padajac dwukrotnie nie bral w niej udzialu przeciez, nie? ;s
zapomniales o moczykiju... ale po co duskom dre to juz tylko petro wie... oni nie chca tej wojny wygrac... nie ma komu taktyk "robic" i i leca na pale ...

Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 06-02-2007 o 16:05.
Cyrillus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-02-2007, 16:04   #3122
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Świat: Furora
Poziom: 50
Domyślny

Wylecialo wiele osob. Ja mowie o ludziach z Wroclawia. Moczykij tez wylecial, jasne, widzialem ze nawet zaplacil. Jego decyzja. Ale nie mam do niego o to takiego strasznego zalu bo zostal na lodzie. Cos musial zrobic, wybral jak wybral...
NarroweQ jest offline  
stary 06-02-2007, 16:16   #3123
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Gildia: Bound
Domyślny

ima ma racje niektorzy sie "oddwali" gildi a bot ich powywalal. Racja moczykij nie mial co zrobic jak tylko zaplacic albo dojsc do super mocnej gildi avalon... wiec moczykij wybral ze bedzie gral w spokoju ... a watpie zeby wojna szybko sie skonczyla ;p
stary 06-02-2007, 16:26   #3124
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wigget Pokaż post
@2up

sorry nie jestem tak inteligetny jak ty ... wybaczysz mi misiaczku ?

@up

a gowno prawda przy pierwszej lepszej sposobnosci znowu bedziesz latal za petrem jak psina ... i moge sobie dac za to reke uciac

Całe Vision nie wróci na furore ponieważ oni uważają że to stracony server, a nawet jeśli by wrócili zapewne by szybko zostali wyrzuceni, np. doświadczył tego Ima~ pierwszy raz zostal wyrzucony wrócił i znowu petro go wywalił. Więc chcą im uprzykszyć gre w taki sposób że wkońcu im się odechne Furory

Pozdro
stary 06-02-2007, 16:39   #3125
pivope
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Świat: Thoria
Poziom: n/c
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio Pokaż post
Twoim zdaniem jade po Fenixie czym samym jade po calym Wrocku a to nie prawda. Sadze ze Wroclaw zostal oszukany przez taifuna, powiem wiecej ludzie z tego miasta zostali przez niego potraktowani jak smiecie. To jest moje zdanie i tez nic tego nie zmieni.

Wojna wyglada tera tak ze Braniewo jest 2 sila w duskiness ;-)
znam z Braniewa pare ciotexow ale niewiem czy dalej tam mieszka ten koles co mnie na thori zhakowal ^.- Ima masz Msn?
pivope jest offline  
stary 06-02-2007, 17:36   #3126
Barbatos
Guest

Domyślny

Hmmm jesli Vision wygra wojne to znowu odwroci sie to wszysko to duski beda dawali mass loga i beda ubijac kogos z vision... no chyba ze all zaplaci ale chyba tajf ma troche honoru..... wiec ta wojna nigdy sie nie skonczy ;P

stary 06-02-2007, 17:54   #3127
Masywny_Titania
Użytkownik Forum

Masywny_Titania's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005

Domyślny

Furora jest juz straconym swiatem od dawna (wg mnie od kiedy rozpadlo sie sunblade na dobre, na skutek wojny) Taif watpie zeby odpuscil, ale mozemy miec nadzieje ze jeszcze mu vision krwi popsuje
stary 06-02-2007, 18:22   #3128
nabuziomek
Guest

Domyślny

Imargam mozesz mi powiedziec jakie masz plany jezeli wygrasz wojne ? Bo jak narazie Furora jest okropnym swiatem pelno 50 lvli ktorzy odwalaja PA, ceny jak na Antice ( price lista plx ) itp. Wiem ze pewnie i tak mnie zignorujesz no ale zobaczymy xD
NarroweQ: ty to ladny noob jestes jeszcze nie odrobiles tych bohow ze dalej o nie tak placesz[*] xD?

Ostatnio edytowany przez nabuziomek - 06-02-2007 o 18:29.

stary 06-02-2007, 18:53   #3129
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool :-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nabuziomek Pokaż post
Imargam mozesz mi powiedziec jakie masz plany jezeli wygrasz wojne ? Bo jak narazie Furora jest okropnym swiatem pelno 50 lvli ktorzy odwalaja PA, ceny jak na Antice ( price lista plx ) itp. Wiem ze pewnie i tak mnie zignorujesz no ale zobaczymy xD
NarroweQ: ty to ladny noob jestes jeszcze nie odrobiles tych bohow ze dalej o nie tak placesz[*] xD?
Odpowiem dlatego ze zmieniles ten swoj profil .Narazie nie mysle o wygraniu wojny , zakladam ze najwczesniej za rok to sie skonczy wtedy bedziemy mogli myslec...

"I pamietajcie ze nie chodzi o to zeby dac czlowiekowi rybe i mowic ze juz nie jest glodny, takiemu czlowiekowi nalezy dac wedke i niech sam zacznie lowic ryby "
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline  
stary 06-02-2007, 19:02   #3130
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

Narr~ coś tam.

O co ci człowieku chodzi? Z tego co wiem to nikt nic nie ma nic do Olka tylko do 2 ownera Fenixa (czyt. bUKIEGO <specjalnie z małej litery z braku szacunku>) A w Gdansku tez nie wiesz jak było...
Na poczatku miałem kose z Katrila i Imargamem, A Olek , Szajba i Kulka przyjechali do mnie od tak sobie na spontana. Mielismy szukac Imargama itp itd ale doszło do tego ze sie z nimi ustawiliśmy, kielicha wypilismy i było juz dobrze. Tak naprawde powiedziałbym cos jeszcze ale szanuje Olka i nie bede mu robił pod gorke w tej smiesznej grze.
Bo nie gadalismy tam tylko o tym kto co wylootował na rooku etc <Ziewak>

Wiec zerowcu nie odzywaj sie bo ile mozna marudzic jak dziecko ktore nie dostało lizaka albo zajesupermega fajnego samochodzika...

I zrozum to bUKI jest ZEREM a Vision do Olka nic nie ma. I wyjdz prosze poraz kolejny bo mam Cie juz po dziurki....

Ostatnio edytowany przez Tarinek - 06-02-2007 o 19:06.
Tarinek jest offline  
stary 06-02-2007, 19:07   #3131
DNX
Użytkownik Forum

DNX's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/

Imię: ? <<<
Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Skille: -10
Poziom mag.: 99
Domyślny

SEELINE

Feb 06 2007, 16:06:44 CET Killed at Level 106 by Van Feta
and by Atanus

Feb 06 2007, 16:23:09 CET Killed at Level 105 by Harcesh
and by Dinox-Druid

1st dead afk train
2nd dead paralys rune by me xD
DNX jest offline  
stary 06-02-2007, 19:36   #3132
Barbatos
Guest

Domyślny

Tarin a na tym forum ktory owner pisze?? bo z tego co wiem to chyba mailes 2... jeden byl bardziej po**bany od 2.....

stary 06-02-2007, 19:55   #3133
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

@Nabuziomek

J@p@, ja o tych kapciach nic nie mówie i nie o nie chodzi, jesteś zbyt ograniczony żeby to pojąć? I nie martw sie, dawno odrobilem.

@Tarin

Po pierwsze nie jestem zerowcem. Po drugie jezeli nie wjezdzacie na Ola to luz, Bukiego nie znam i nie bede go ocenial. A takich dokladnych szczegolow spotkania nie znam, bo po co mi wiedziec kto ile wypil :S I nie wyjde stad bo calkiem wciaga mnie klocenie sie z Wami (chociaz zadnego glebszego sensu to nie ma, ja wiem swoje i Wy wiecie swoje. ja nie ustapie i Wy raczej tez nie, z tym ze ja jestem chyba sam po tej stronie barykady, a przynajmniej tylko ja sie o tym wszystkim glosno wypowiadam i nie kryje sie kim jestem. Bo sie nie boje, jak skonczy sie wojna i Vision bedzie gora pewnie dostane paymenta za insulting a ze nie zamierzam nic nikomu placic to na Furorce w spokoju sobie nie pogram )

Mówię to co myślę, bez względu na konsekwencje. O nie będę się martwił w swoim czasie :>
NarroweQ jest offline  
stary 06-02-2007, 20:01   #3134
Nirt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

@Moczykij

on sie nie wyplacil poniewaz zawsze byl free dzaiajac na niekorzysc Dusk~(tym samym na + dla Vision) tak samo jak Kolek~
Nirt jest offline  
stary 06-02-2007, 20:55   #3135
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ Pokaż post
@Nabuziomek

J@p@, ja o tych kapciach nic nie mówie i nie o nie chodzi, jesteś zbyt ograniczony żeby to pojąć? I nie martw sie, dawno odrobilem.

@Tarin

Po pierwsze nie jestem zerowcem. Po drugie jezeli nie wjezdzacie na Ola to luz, Bukiego nie znam i nie bede go ocenial. A takich dokladnych szczegolow spotkania nie znam, bo po co mi wiedziec kto ile wypil :S I nie wyjde stad bo calkiem wciaga mnie klocenie sie z Wami (chociaz zadnego glebszego sensu to nie ma, ja wiem swoje i Wy wiecie swoje. ja nie ustapie i Wy raczej tez nie, z tym ze ja jestem chyba sam po tej stronie barykady, a przynajmniej tylko ja sie o tym wszystkim glosno wypowiadam i nie kryje sie kim jestem. Bo sie nie boje, jak skonczy sie wojna i Vision bedzie gora pewnie dostane paymenta za insulting a ze nie zamierzam nic nikomu placic to na Furorce w spokoju sobie nie pogram )

Mówię to co myślę, bez względu na konsekwencje. O nie będę się martwił w swoim czasie :>
napisz jeszcze pare postow z powietrza ktore maja sie nijak do tego co jest na serwie to sam stane sie twoja konsekwencja i teraz ja wpadne po papcie . Bo pojecia nie masz o ludziach na serwie, powodach za ktore wylecieli i tym jacy sa tylko lapiesz sie na tanie teksty ktorymi sie splawia noobkow pod dp i tworzysz nowa teorie dziejow serwa na forum.
Smerfu jest offline  
stary 06-02-2007, 21:03   #3136
Nirt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarinek Pokaż post

@Moczek i Kolek

Znow jakies pierdoły człowieku ty jestes niedojeb@ny czy z policji ? Bo juz trace cierpliwosc jak słucham tych głupot. Wiesz ze jak moczek by cie znał i zobaczył co piszesz to by ci urwał chuj@ razem z kregosłupem.
A Kolek wyszedł z dusk nie dlatego ze go wywalili bo był spy tylko dlatego ze patro wyzywał Feliane / Avelorie. Wiec J@P@ i idz na trzepak z kolegami pogadac o tibi, moze jeszcze cos ciekawego wymyslicie.

Ja stwierdzam tylko fakty :< i nie jestes wstanie zataic tego

a tak pozatym to watpie ze poznam Moczykija i Kolka~ bo mi na tym wcale nie zalezy i nie bede po polsce krazyl
Nirt jest offline  
stary 06-02-2007, 21:06   #3137
nabuziomek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarinek Pokaż post
Narr~ coś tam.

O co ci człowieku chodzi? Z tego co wiem to nikt nic nie ma nic do Olka tylko do 2 ownera Fenixa (czyt. bUKIEGO <specjalnie z małej litery z braku szacunku>) A w Gdansku tez nie wiesz jak było...
Na poczatku miałem kose z Katrila i Imargamem, A Olek , Szajba i Kulka przyjechali do mnie od tak sobie na spontana. Mielismy szukac Imargama itp itd ale doszło do tego ze sie z nimi ustawiliśmy, kielicha wypilismy i było juz dobrze. Tak naprawde powiedziałbym cos jeszcze ale szanuje Olka i nie bede mu robił pod gorke w tej smiesznej grze.
Bo nie gadalismy tam tylko o tym kto co wylootował na rooku etc <Ziewak>

Wiec zerowcu nie odzywaj sie bo ile mozna marudzic jak dziecko ktore nie dostało lizaka albo zajesupermega fajnego samochodzika...

I zrozum to bUKI jest ZEREM a Vision do Olka nic nie ma. I wyjdz prosze poraz kolejny bo mam Cie juz po dziurki....
Szukanie Imargama to jakas nowa zabawa podobna do podchodów ? xD

stary 06-02-2007, 21:07   #3138
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu Pokaż post
napisz jeszcze pare postow z powietrza ktore maja sie nijak do tego co jest na serwie to sam stane sie twoja konsekwencja i teraz ja wpadne po papcie . Bo pojecia nie masz o ludziach na serwie, powodach za ktore wylecieli i tym jacy sa tylko lapiesz sie na tanie teksty ktorymi sie splawia noobkow pod dp i tworzysz nowa teorie dziejow serwa na forum.

Powiedz mi w którym miejscu mojego posta, który przytoczyłeś, mówię coś o historii serva? Nie gram od początku tutaj więc moja wiedza musi być ograniczona, ale wybacz, mówię to czego jestem pewien i co wiem. Jeżeli się z czymś nie zgadzasz, przytocz konkretnie z czym. Bo o wszystkim znaczy o niczym. Konkrety, Smerfu, Konkrety :>
NarroweQ jest offline  
stary 06-02-2007, 22:03   #3139
Mazurxx
Zbanowany

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino

Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
Domyślny

O lol polewe mam z niektórych z was , o malo sie w gacie nie zesracie tak sie podniecacie , wojne wygra Vision i to jest NIEUNIKNIONE nierozumiem tych ktorzy pisza ze wojne wygraja Duskiness bo Taifun ma honor - gowno prawda,
a jesli nawet to co mu pomoże honor przy pvp vision a raczej przy swoim marnym ( nie napisze ze żałosnym bo ja pewnie sam gdybym dostal postac Taifuna nie dalbym rady zabic nawet 100 ek solo ) Pzdr. Rofl
Mazurxx jest offline  
stary 06-02-2007, 22:32   #3140
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazurxx Pokaż post
wojne wygra Vision i to jest NIEUNIKNIONE
Tej wojny nikt nie wygra
Pozdro
Milten jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania