![]() |
#3141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetiax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army <33
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
|
![]() Gratki, ale dziwię się, że nie wziąłeś kuszy ;o
|
![]() |
|
![]() |
#3142 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Bo my mu nie pozwoliliśmy jej wziąć xD @ Mój kolejny adv... ;] ![]() Ostatnio edytowany przez Kshaq - 24-06-2007 o 23:51. |
![]() |
![]() |
#3143 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Gratulacje Abrock i Osa, byla swietna zabawa. Szczegolnie na HH i tronie tortur
![]()
#3144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dam tylko 2 fotki
![]() Son of Verminor: ![]() I nagrody ![]() ![]()
08:29 *** [8]: plz eq 08:29 *** [83]: plz stfu 08:29 *** [8]: NO HEV ________ 11:26 Sewe knight [16]: jakie jest zaklencie na utevo gran lux One club, one love, Barca!<3 (; |
![]() |
![]() |
#3146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Tez jestem fajny.
16:29 You see an arbalest. It weighs 95.00 oz. It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise.
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
#3147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Bomme jest szwedem? Bo zawsze mnie zastanawiało czemu nigdynic nie pisze i ma tak z resztą w opisie na tibia.com...
#3148 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() Gratuluje chłopaki i powodzenia życzę, bo up-date już tuż tuż...
![]() |
![]() |
#3149 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
|
![]() up@ nie rozumiem, tego "Czegoś" wyjaśniłbyś proszę?
#3151 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Głupie żarty 3 osób mądrych inaczej z gildii... Ah, dlaczego nie trafiłem myszką w klawisz "Left guild"? @ Kolejny adv. xD ![]() Teraz się już skończy wbijanie levela dziennie... @down Nie teraz 3 levele dziennie... Ostatnio edytowany przez Kshaq - 26-06-2007 o 11:54. |
![]() |
![]() |
#3152 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
|
![]() Gratz, zacznie sie 2lv/dzien?Oo
#3153 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Nidzica
Stan: Niegrający
![]() |
![]() no teraz to Bysiu wbije 200 lvl w miesiac dzieki update;p
|
![]() |
![]() |
#3157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Lokacja: Z Zadupia
Imię: War lordix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Celestian Empire
Świat: Celesta
Poziom: 34
Skille: 19/23
Poziom mag.: 32
|
![]() Tak tak panowie trzymac ; )
@Abrock Dajesz najlepsze screeny ze wszystkich (No moze z wyjatkiem aduila) A dlaczego nie wzial kuszy? Bo sprzeda avengera, kupi kusze i mu jeszcze kasy zostanie ;P Zgadza sie abr? |
![]() |
![]() |
#3158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Płock
Imię: Notham
Świat: Secura ;]
Poziom: 65+
Skille: 81
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Netilos
Poziom: 82
Skille: 87/83
|
![]() Witam, jak doskonale wiecie, nie dawno dostałem bana, drugiego już co się z tym wiąże delete konta.
Zacznę wszystko od początku, mój pierwszy ban był dawno temu, nie zabezpieczyłem zbyt dobrze konta i zostało one zhakowane, po czym osoba kierująca moją postacią wysłała link z keylogerem na kanał trade, po czym dostałem bana na 30 dni. Drugi ban dostałem przez moją może i nie uwagę, głupotę, mianowicie grałem w tibie pisząc na trade "Buy 4 Bp uh", jednocześnie rozmawiałem przez gg i przeglądałem strony internetowe.Moją ofertę na trade pisałem poprzez wklejanie tekstu, niestety to był mój błąd, kolega na gg poprosił mnie o linka do questu z gry Lineage, szybko skopiowałem link, wysłałem mu na GG, po czym przez nie uwagę otworzyłem tibie i wkleiłem go na kanał trade. W tym momencie moja historia się kończy, zdążyłem napisać kilka słów na guild chacie i dostałem bana. Wiem że moja prośba nie w temacie, ale chciałbym jeszcze móc wrócić do starej postaci i pograć z wami. Na bana odpisałem mniej więcej dobrze, tłumacząc o co chodzi, lecz jak narazię nie dostałem odpowiedzi, chciałbym was prosić o pomoc w napisaniu odpowiedzi na delete konta. Zbyt dobrze nie władam angielskim, nie mam do kogo się zwrócić z prośbą więc zwracam się do was. Przygotowałem sobie tekst po polsku, jeśli ktoś by był w stanie napisać mi podobny po angielsku bym był bardzo wdzięczny. Tekst. Witam, chciałbym się odwołać do bana w dniu 26.06.2007r. Link który wkleiłem na trade channel, wkleiłem przypadkowo, używałem jednocześnie klienta tibi oraz programu Gadu Gadu, rozmawiając tym samym z kolegą, który nie gra w tibie, i w ten sposób mogłem się z nim komunikować. Pisałem na trade moją ofertę "Buy 4 bp uh", poprzez wklejanie go do okienka trade i wciskając enter.Kolega poprosił mnie o link do strony internetowej gry "Lineage".Odpowiadając na jego prośbe skopiowałem go i wysłalem mu przez program Gadu Gadu, następnie powróciłem do klienta tibi i rzez przypadek wkleiłem o to ten link.Ten link nie jest linkiem, który miałby na celu hakowanie innych postaci.Proszę bardzo o sprawdzenie tego linku i rozpatrzenie mojej prośby. Dziękuje Netilos. Banished: until deletion because of hacking (12:39 Netilos [84]: http://www.lineage2.pl/site/readarti...?article_id=94) oto ten cały niby hak link, sami sprawdźcie, jak chcecie wkleję screena z mojego nie szczęsnego bana ![]() Jak myślicie da się z tym coś zrobić, prosze was o pomoc. |
![]() |
![]() |
#3160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |