![]() |
#3141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
BTW: 16:16 Palaianius Ravioulkan [100]: 16:16 You advanced from Level 99 to Level 100. GZ Misiu ;*
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 25-03-2007 o 20:52. |
|
![]() |
|
![]() |
#3142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Dalej "(..)połowa osób wógole nie wie co się dzieje w Fagu(...)" A ty może wiesz? Niby skąd jeżeli ty prawie nikogo tam nie znasz ![]() @About Elom Tika No dla Eloma nie wyszło w szkole bo go wyjebali to chyba chciał coś zabłysnąć na forum tym co wie ale chyba mu sie nie udalo ![]() Koleś ty jesteś totalnym dzieciakiem i pajacem przykładów mogę podać masę czemu tak sądzę ale nie chce mi sie tu rozpisywać za dużo. Co do tych ownerów stinga , beznickosa itd. to zastanawiałem się czy ty sam od 60lvl~ nie zmieniłeś ownera bo zachowywałeś się od tamtego czasu jak kretyn, no to tyle na dziś. Chyba na temat tego że gówno wiesz dosyć cię zbluzgali to tak jak up ktoś to napisał wyjdź i nie wracaj. Btw. Stosujesz nadal te swoje sposoby na zarabianie kasy 'parcel plx' ? Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 25-03-2007 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
#3143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
/Jojo
![]() |
#3144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3145 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Ojj Feliex .. po 1 przekrecasz słowa ... Chcesz to skopiuj archiwum z Gg .. a po 2 Po 2.Pamiętasz jak okradłes Na Celescie mojego kumpla na 160k ~? Po 3. Podaj sensowny dowód że to ja? |
|
![]() |
![]() |
#3147 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No własnie chłopczyku napisałem że miałem formata więc szkoda ze archiwum nie mam ale tym co napisałeś to już mnie na maxa rozjebałeś ^^ Nigdy na celescie hara nie miałem , a co do dowodów pisać do Alch Malin to go okradł Elom i on ma tam jakieś dowody... Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 25-03-2007 o 22:49. |
|
![]() |
![]() |
#3148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Nie rozśmieszaj mnie, myślisz, że boje się 60+ msa, który wszędzie lata ze swoim przydupasem Largurusem?? Co do new ownera Slide'a, nie gra nie z Twojego powodu, bo olał Cię totalnie, ale z powodu Vesz'a, który go huntował. Nie wiesz, nie zabieraj głosu... żal..
#3149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 25-03-2007 o 22:48. |
|
![]() |
![]() |
#3150 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Niech je poda ^^.. On potrzebuje adwokata?.. ta formata , każdy tak mówi |
|
![]() |
![]() |
#3151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Gz Doneq
A Elom nie pierdol ze wiesz co sie dzieje w fagu jesli ty nawet nie miales ich vent :O A w fagu traktuja cie jak jakiegos pajaca ktory ma hunta od aliance a nie pomoc w wojnie tzw. Free Frag.
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
![]() |
![]() |
#3152 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jaki jestes wystarczy ze sam widze jak teraz klamiesz np. z ta celesta zal.pl Po za tym nawet jak bym chcial to dalej drozyc to nikt za bardzo by sie tym nie interesowal bo all wiedza ze ty pajac i to wystraczy ![]() ![]() ![]() @up 100% prawda |
|
![]() |
![]() |
#3153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 50+
|
![]() FAG SUXOR! Dzisiaj sprzedaję itemy... Migs Milvex odzywa sie do mnie i pyta o cenę. Mówi, że w war i z dp nie może wyjść... Mówie: "Oki dokąd mam przypłynać?"... "Do AB"-Odpowiada.
No to ja płynę. Wychodzę z łajby i mnie noob chary leją... Wiedziały, że idę... Na szczęscie włączyłem utamkę przedtem, inaczej bym padł. Piszę do Migs, czy to jego noob chary, a on na to: "Player is not online"... Dzięki FAG, jesteście the best.......... Zal kurwa jak nic...W taki sposób się nie zarabia... Pozdrawiam i coraz bardziej Hail dla alliance, a byłem neutral....
#3154 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca. |
|
![]() |
![]() |
#3155 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#3156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Elom ja to sie zastanawialem z kad sie wziales w guildi i na jakiej podstawie jestes dalej i nie bede mial wyrzutow sumienia jezeli powiem ze nie miales ventrillo.
|
![]() |
![]() |
#3157 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @Elom~
Zastanawiam sie jak ci teraz w ryju po tym jak z ciebie je**a na tym forum ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Guest
|
![]() Moderator sie zjawil, zaraz bany poleca xDD
|
![]() |
#3159 |
Guest
|
![]() Ludzie nie macie co robic tylko sie kłucić.
@Elom Uspokoj sie w ten sposob itak nic nie zyskasz tylko pogorszysz sprawe :/ O co chodzi z Impana ? Name: Impana Mejart Sex: male Profession: Elite Knight Level: 30 |
![]() |
#3160 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @up
Zostal okradziony z eq przez endroxa wiec postanowil sie zrookowac. To tak w skrocie. Przeczytaj pare postwo wstecz i bedziesz wszystko wiedzial. ![]() |
![]() |