|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3161 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() 14:42 Sanyol [129]: hi
14:42 Sanyol [129]: hunted 14:42 Sanyol [129]: bye nie wiem za co xDDD GO GO GO Vision! |
![]() |
|
![]() |
#3162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
Za co ?? ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#3163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Witam.
Tak na osłode moj pierwszy WMV. Jak komus sie spodoba to oceniać. ![]() http://www.rogepost.com/n/0449853624
![]() |
#3164 |
Zbanowany
![]() |
![]() wydaje mi się, że za to:
Silna Monisia Feb 06 2007, 15:34:09 CET Killed at Level 54 by Mehrunes Dagon ![]() ale nie jestem pewny ![]() edit: loot z niej to c-legi i rh. A zabiłem ją, bo 2 miesiące temu typ od niej z gildii ukradł 5 bp hmm mojemu kumplowi. Każdy powód jest dobry xD Ostatnio edytowany przez Kumulus - 07-02-2007 o 16:37. |
![]() |
![]() |
#3165 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabiles silna monisie a z tego co wiem ona ma tu konto !!
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#3166 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Co do tego filmu?Szczerze?Kiepsko 5/10
|
![]() |
![]() |
#3168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() @2up
Chyba jej nick powinien Ci cos podpowiedziec XD |
![]() |
![]() |
#3169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Imię: Silna Monisia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Angels
Poziom: 55
Skille: ^_^
Poziom mag.: 53
|
![]() A mam
![]() I ciesz sie ze mnie zbailes... ![]() Slaba moze jestem i grac dobrze nie umiem znajac mnei bede lv odrabiala z 1 miesiac.. ale co z tego to tylko gra ![]() Ja przynajmniej nie zbaijam nikogo za 5 bp hmm... ![]() a jak juz to pisze ze jest hunted a nie tak jak ty ![]() Ide grzecznei sobie a ty sd i ue w ciagu 2 sec ![]() Ciesz sie Ciesz ![]() ![]() W zyciu ci sie nie udalo wiec wyzyj sie na mnie w grze ![]() bo widzisz takich jak ty gdybym poznala na ulicy dostal bys w twarz... ![]() Pozdrawiam wszytskich ![]() Nawet tych co mnei zabic chca ![]() -ale nie za 5 bp hm plizz- ![]()
#3170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
|
![]() MÓWIŁEM !! XD
|
![]() |
![]() |
#3171 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie Bic Dziewczyn!!!!!
|
![]() |
![]() |
#3172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ima ale widzisz sa tu takie osoby ktore nie radza sobie w rl swiecie
![]() i pewnie nie potrafia nawet do dziewczyny sie odezwac... ![]() takie w okolarkach czy cos ![]() I wlasnie to taki przyklad ![]() ![]() zreszta napisal ze jeszcze zabil mnei za "gebe na fotce" Wiem ze do slicznych sie nei zaliczam ale ja przynajmneij sie ujawniam a ty nie ![]() ![]() ![]() Jestes Pro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() No taa dziewczyn sie nie bije!
![]() @hapes: jedna osoba co sie wypowiedziala na temat przez pare ostatnich stron ![]() Watpie zeby Aristocracy dolaczylo do duss, wydaje mi sie ze oni wola pozostac neutralni. Poza tym oni chca expic ![]()
#3174 | |
Zbanowany
![]() |
![]() [quote=Silna-Monisia;1252438]Ide grzecznei sobie a ty sd i ue w ciagu 2 sec
![]() /QUOTE] grzecznie? Kumpel podleciał noob charem (pozdro od starego ownera kiyoshiko, który nim grał do 100 levela ![]() ![]() edit: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kumulus - 07-02-2007 o 17:05. |
|
![]() |
![]() |
#3175 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() lol przeciez wydarzenia z furory to nie tylko wojna dusk vs vision przeciez to ze zabil silna monisie to tez jakies wydarzenie , prawie zadne ale jest
![]() @Silna Monisia nareszcie 1 osoba na forum co ma wy***ane na tibie i to ze ktos ja zabil a nie stado 20 lvli ktore sraja w gacie bo grupa pk 10-12 lvle zabija ich na cyclo ^.- Pzdr. |
![]() |
![]() |
#3176 |
Użytkownik Forum
|
![]() no a co bys zrobil gdybys bil uhu spobie pod domkiem i ktos by przylecial aby sicie zabic ? jakis 22 lv ? jak ktos mnie atakuje to bije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz naprawde jestes Prooo ![]() Zabiles niespodziewanie dziewczyne w tibi... ojojojo ![]() a powiedz mi znasz jakas dziewczyne w rl ?:> czy tylko w tibi dajesz na trade ogloszenia "Szukam dziewcyzny w rl dac -c legi" wzamian" ![]() ![]() Pozdrawiam cie kotq i licze ze poznasz wkoncu kogos ![]() ![]() Ksy Ksy ![]() TrTrTrtrTr.... ![]() ![]() ![]()
#3177 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
Ta cala wypowiedz mnie smieszy co dwa slowa jakas emotikona.... A to ze jestes dziewczyna to chyba nie jeste powod zeby Cie nie zabijac.... Jak nie umiesz grac w tibie to zainstaluj simsy.... Jesli mial powod to czemu mialby nie zabijac ?? A z tego co sie orientuje to niejedna dziewczyna gra lepiej niz chlopak w tibie ![]() Ostatnio edytowany przez Niewiemjak - 07-02-2007 o 17:25. |
|
![]() |
![]() |
#3178 |
Użytkownik Forum
|
![]() podniecacie sie zdjeciami jakiejs panny ktora wcale nie gra ta postacia, pewnie braciszek wzial zdjecia od siotry zeby mu ludzie dupe lizali, no i musze przyznac ze niezle mu to wychodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
Użytkownik Forum
|
![]() po pierwsze nie mam brata po drugie mam simsy
![]() po 3 mzoe mneiz abijac ale nie ma odwagi mi napisac ze hunted jestem tylko wolal o zrobic jak "tchorz" ![]() ![]() ![]() ![]() Zeszta nie wiem po co ta dyskusja jak ktos cos ma do mnei niech psize na tobi ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#3180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() FAJOWO!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()