![]() |
#3161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Ee tam ja wole Boixosa czy tego Zarazdeda. Mniej czytania, a efekt ten sam
![]() Witaj na forum!
![]() |
#3162 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() 2) Mówisz Suv'owi by ten rozróżniał rl od Tibii a potem sam piszesz Cytuj:
![]() ![]() 3) Abstrahując - Witam na tym crazy forum ![]()
![]() |
![]() |
#3163 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shneider, pamiętasz może SoBS vs NG ; >? Kto był na większości akcji? Kto namawiał polaków żeby grali, wbijali się na akcje ; >? No właśnie to był Suv. Teraz ma lagi i miał jakiś układ po którym się wszystko spierdoliło to nie jego wina ; ).
@Suv Hack nie musi być akurat od tej osoby, wiele osób stamtąd hackuje, jest jakaś top lista. ; )
#3164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
|
![]() ok od tej pory będę cały tekst pisał w wordzie, on sprawdzi mi błędy i będę go kopiował tutaj. Będę również pisał "ą";"ę" itp. żebyś mi nie zwracał uwagi ? Daj spokoj pisalem ten tekst szybko, a ze jakis "jeden" ortograf mi wleci to Ty juz sie czepisz ;] tu chyba chodzi o wyraznie pogladow a nie o ortografie ? Dla mnie to juz powinien byc skonczony temat.
co do punktu 2 ... powodzenia, jezeli patrzysz tylko sam siebie to napewno masz super zycie. Chociarz rozumiem ze powinno sie patrzec tylko samego siebie, sporo osób mi to powtarzalo, ale akurat tak sie sklada ze posiadam wielu znajomych na ktorych moge liczyc w kazdej potrzebie, tak samo oni na mnie. Nie sa oni mi obojetni i zebym patrzyl tylko sam siebie bym byl zwyklym, zakaprysionym i zamknietym w sobie czlowiekiem. Radze Ci zmienic podjescie jezeli do tego sie stosuejsz, bo jezeli tak to napewno nie masz wielu prawdziwych PRZYJACIOL. punkt 3 również witam ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Świat: Kyra
![]() |
![]() moze i byl na wiekszosci walk itp ale jako jeden z pierwszych osob zaplacil...... mimo ze na tibia.com opowiadal bajki ze nigdy nie zaplaci itp
|
![]() |
![]() |
#3166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Evo'Hawk
Feb 27 2007, 14:57:50 CET Killed at Level 104 by Archin ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co miał płacić później jak już i tak było po zawodach [ ;
#3168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() tak to prawda Suv byl jedna z najwaleczniejszych osob na wojnie w Sobsach .... a ze zaplacil co dla jednych jest koncem wojnym dla innych tylko przegrana bitwa a nie wojna ...
sam robie wiele bledow czesto psize posty przed wyjsciem na univerek i nie mam czasu sprawdzac bledow ... akze z mojej strony prosba abyscie sie nie czepiali o missy bo to nie forum profesora miodka tylko forum o tibii i sie liczy tresc , a kazdy mzoe miec dyslekcje np wiec docenci magistrzy prosze o wyrozumialsoc dla innych !! |
![]() |
![]() |
#3170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @ luppy
nie chodzilo mi tu o wszystkich polakow, ale o tych co pisza elo elo pomusz mi bo mnie peker bije ej ale wejdziesz na mojom strone www.hacknecikontoplx.pl ? tak wiec przepraszam, chodzilo mi o polaksow/polaczkow @ schneider nie mam zamiaru sie usprawiedliwiawc, bo, kurwa, nie musze, ale: jako ludzie mamy prawo stawiac dobro wlasne ponad dobrem innych, poprostu tacy jestesmy, niektorzy mniej, inni bardziej, ale wszyscy (no prawie ![]() ![]() wydaje mi sie, ze ona zna sie na tym lepiej, niz zahartowani przez zycie ziomale. to tyle ![]() a ortografii sie nei czepiajcie, jak dlugo mozna bez trudu zrozumiesz znaczenie tekstu oraz intencje autora, to po cholere sie czepiac ? btw pracuje nad urabianiem starszych, coby sprawili mi jakies porzadne lacze do grania, wiec nie flamujcie bo mozecie sie zdziwic. chociaz pewnie nie w najblizszej przyszlosci, na kasie nie spie.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 27-02-2007 o 19:12. |
![]() |
![]() |
#3172 |
Użytkownik Forum
|
![]() misterio, spisz gdzies te swoje zlote rady
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3173 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv : Olek mylisz sie ... wiesz ja dla moich przyjaciol moge wszystko robic ... wyjsc z pracy ze szkoly zajec i isc pogadac d okumpla jesli ma problem ... np kiedys kumpel do mnei zadzwonil mowi ze nie widzi sensu zyc dalej rzucilem ta puszke piwa i bieglem zreszta chyba razem z vixim z dobre 3 km do niego aby z nim tylko pogadac aby mu pomoc ... zreszta wiesz np moge gdzies z kumplem pojechac mu cos zalatwic ... np postawic komus browarki zaprosic kogos np na obiad stac mnie to robie to bezinteresownie a nie po to zeby miec z tego korzysc dla przyjaciol nie liczy sie kasa i sie jej nie liczy ... aczkolwiek wiadomo trudniej z bezinteresownoscia dla obcych ludzi .. aczkolwiek staram sie jak przechodze pod kosciolem zawsze wrzucic np 2 zl chlopakowi 20 lat ktory kleczy pod koscilem caly dzien ... a czy wyda to na wino czy na piwo nie wiem aczkolwiek mysle ze jakby chcial za to chlac to by poszedl kogos wyjebal z komorki ... i wierze ze to robie bezinteresownie bo nie mam w tym celu czysta zwykla pomoc odruch troska o blizniego !!
About Suv : kazdy najezdza na niego ze jest dzieckiem ... i co w tym zlego ?? ja bym z checia sie z nim zamienil !! co am za obowiazki ? uczyc sie i reszta go guzik ineteresuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() plusem doroslosci jest to ze teraz np jak jestem wkurzony wychodze se zapalic szluge choc probuje rzucic ... czy w wakacje wychodze sobie np biore 6piwek z kumplem i idziemy walanc sie pod laskiem pogadac posmiac sie powspominac dobre czasy ![]() ![]() ![]() Do wszystkich tych dzieciakow i nie dzieciakow ... korzystajcie zzycia i myslcie optymistycznie ... w kazdym okresie zycia sa swietne rzeczy ktore wspominac bedziecie wlasnym dzieciom ![]() Apropo Hacka Suva : ja na kiroyu mialem 4 hacki ... i jakos zyje i po 4 hacku wyszedlem jeszcze 2 kk na plus ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz wujo nie chodzilo mi o wyswiadczanie przyslug ani nic takiego, tylko o to, ze malo jest takich ludzi, ktorzy jesli maja ich wywalic ze szkoly, wezma na siebie wine kumpla, jesli maja ich wywalic za to z pracy, pomoga kumplowi w czyms co notabene moze zrobic ktos inny. nie mialem na mysli tego, ze nie robimy nic dla innych, ale w wiekszosci przypadkow dobro swoje, nie przyjemnosc ale dobro, czyli ze nie stanie nam sie nic bardzo zlego
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Bardzo mi się podoba ten post i wogóle Twoje nastawienie, oby więcej takich ludzi, to może ten świat będzie lepszy. |
|
![]() |
![]() |
#3176 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zgadzam sie znam wuja troche czasu lecz z duzymi przerwami i Wujo
![]() ![]() ![]() Apropo posta tez mi sie bardzo podoba i nei to, ze to tylko zmyslone tak jest ;D i mam nadzieje ze kiroy dalej taki bedzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bardzo ciekawy post. Wiecej takich ludzi!! ![]() ![]() Btw. Witam wszystkich użytkownikow tego forum i pozdrawiam.
![]() |
#3178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olek pamietam ze w liceum bylem dobrym uczniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wieku to nie mam przedzialu moich kolegow w tibi czy cos ... jak mialem np jakies 18 lat to trzymalem sie z ludzmi w tibii co mieli i 10 lat ![]() ![]() np Angatevon jak byl na konwencie tibi u lolika na dzialce pod leszne to mial 16 czy 17 lat wszyscy duzo starsi a jednak nikt mu nie robil zadnego wyrzutu ![]() ![]() np Wolfy ialy patryka w gildii lat 13 i kazdy go chwalil za kulture itd ... wiec mozna sie dogaadc z mlodszymi ludzmi zalezy to tylko od charakteru ![]() ![]() WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN !! |
![]() |
![]() |
#3179 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2 madry post
![]() bardzo mi sie podobaja te posty licze na jeszcze wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Kiroy powiedział prawde o zyciu (bynajmniej młodym
![]() ![]() ![]() Czekam na kolejny wykład hehehe ![]()