![]() |
#3161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#3162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() @Up: Ostatnio się chwalił, że gracie razem na Neranie ;] Szybko expicie itp
![]() ![]() ![]() @Kidlex: Nie mam tu swojego chara, ownowałem przez jakiś czas jedną postać, ale to się skończyło, teraz bawię się na innym świecie ![]() @Elom, ludzie mają przez Ciebie ostre zlewy..
ऋऍकईऋऍकऋऍकईऋऍक .:Born to Perform:. ऋऍकऋऍकईऋऍकऋऍकई Ostatnio edytowany przez Slide_Aurea - 26-03-2007 o 15:51. |
![]() |
![]() |
#3163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: Katowice-Brynów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Elom pajacykiewiczu ty jestes takim tu kozakiem jakbys nie wiem byl najwiekszym kozakiem w fagu a gowno prawda jestes tam tylko dlatego bo masz hunta od romu ... i nie powiem juz jak Hellahowi placiles 2x boh bo w****es Solida na hydrach jak byl noob charem na loot...
![]() ![]() sry ze mam malo postow ale zrobilem na szybko konto tylko dlatego bo jak patrze na te jego cfaniakowanie to mnie na ... bierze ![]() Pozdrawiam All .. (wrazie czego to jestem Fione*** Lucantindy 56 ms, teraz juz sprzedany bo hunted za to ze robilem sdki Czeskowi ...) |
![]() |
![]() |
#3164 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @Fione***
Nawet ty se konto zrobiles;] Zaniedlugo caly brynow sqad bedzie tu pisal ![]() Elom jest zdolowany ze z niego jada i placze w poduche ;] |
![]() |
![]() |
#3165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: Dynów
|
![]() @ Elom ~Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca.
TYLKO mi nie mów, że mialeś @ Slide.. Co Ty za głupoty pierdolisz że niby ja opierdoliłem chara ?BUAHAHAHAHAH NIGDY NIE SHAROWAłEM Elomem , a po 2 Aato anrakim kupiłem dla jakiegos nuuba z rl... A po 3 to nie ja wystawiam postacię na allegro ; )) Ale kupiłes i to sie liczy. A wogóle wystarczy wejśc na tibia.com i zobaczyc liste dedów Elom ~ i Aato ~. 20 dedów w 2 tygodnie to jest wynik.Ja tyle razy na noob charze nie padłem. I jeszcze jedno jak nie wiesz co i jak to nie wypowiadaj sie na tym forum |
![]() |
![]() |
#3166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3167 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Szkoda Szkoda ale co mam isc na wojne? 56 ms'em? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Masz chociaz mikrofon? @Losari W FaGu jest duzo ludzi pokroju Elom'a , nie maja pojecia o pvp i tylko przeszkadzaja w tej wojnie. Ze starej ekipy nie wielu was zostalo...Powinniscie zrobic troche porzadku w gildii.
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
|
![]() |
![]() |
#3170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() pierdzielicie smenty...
proponuję nikomu nie wypowiadać się o nie swoim charze i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No to GzGz!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro i Gz Doneq 100!!! |
![]() |
![]() |
#3173 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
ON juz nie jest neutralny.... OMG To juz po FaG'u,,, |
|
![]() |
![]() |
#3174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 50+
|
![]() "ON"? Czyli ja? Piszę poprostu co mi się nie podoba... Jakieś obiekcje to mogę napisać... A z reszta nie będę się z Tobą spierać... Ostatnio staje się to bardzo popularne w tym temacie...
AdSense Nuclear power (Click on the ads) Ostatnio edytowany przez polostap - 26-03-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#3175 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sope(L)
Hmm nie miales vent , kto by wpuscil 15 letnie dziecko na vent? Masz chociaz mikrofon? LOL, ze ktos ma 15 lat to go nikt na venta nie wpusci? o.O ja mam 13 lat i na vencie siedzialem i nadal siedze. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Barrek - 26-03-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#3176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @up
Dobra ale niektore 15 letnie dzieci nie umieja siedziec cicho na ventrilo podczas battle i sluchac to co mowi osoba ktora dowodzi tylko dra pizde ze nie mozna ogarnac co sie dzieje jak naprzyklad "uhac Moczykija!" bo uwazaja sie za liderow. |
![]() |
![]() |
#3177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() tu chodzilo dokladnie o eloma...twierdze ze moglby latwo spierdolic akcje
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
![]() |
![]() |
#3178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() @dyskusja na temat wieku i venta
To nie ma znaczenia. Ja mam 16 lat, a i tak wszyscy mnie mają dość. Pozdrowienia dla Prezia zarywającego Nehę i Szefa impregnującego skórę w samochodzie Nutellą (dziewczyny lubią brąz!) Metro zatłoczone ludźmi Ósma zero pięć Wysadziłem się w powietrze ;o Lagi były to dziś nie wyrobiłem normy 2 lvli /dzień na Neranie, ale vampka spadła przynajmniej... @down No poprawił cham jeden ![]()
Ostatnio edytowany przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy - 26-03-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
#3180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sting
|
![]() Cytuj: