![]() |
#301 |
Guest
|
![]() Ja to miałem ubaw
![]() ![]() Ja[xx] : No masz fuksa bo to jest jedyny egzemplarz sprzedałem ci go itak za tanio ale już spoko ![]() n00b z eq : [nie pamietam ale mały] ej a te itansy co ci dalem to byly dobre ?? Ja : Niee ale sprzedałem ci z "dobrego" serca ![]() n00b : Dobra dzieki wielkie ;* Ja : No spoxik, narazie i życze udanych huntow na "orshach" z tą "MAGIĄ" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli nie wieżycie nie piszcie "n00b z ciebie" albo cos tego stylu nie wieżysz niewierny Tomaszu - NIE PISZ ... Troche mi mimo wszystko go żal ale taka jest Tibia nie raz uczciwa (farciarska jak MPA z demca ci pójdzie) a raz niesprawiedliwa i wręcz okrutna tak jak w tym przypadku ;/ No ale trudno xD Thx for "itans" Ostatnio edytowany przez Dreamerrr - 29-10-2007 o 11:57. |
![]() |
|
![]() |
#302 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() @i wtedy spusciles sie 1 raz w zyciu =(
||
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Imię: Michu Polen
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 14
Poziom mag.: 8
|
![]() Na Halloween królik zmienił mnie na dynia a ja poszedłem do Carlin i wszedłem na dach i kilka kolesi chciało mnie zjeść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Gostyń
Imię: Trus Tiber
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Assasian Guild
Świat: Nerana
Poziom: 53
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Ja kiedyś <dawno temu> nie wiedzialem po ile stoi [ITEM]Scarf[/ITEM]
i blagalem goscia aby sprzedal mi Scarfa za 1.5 k a jest warty chyba ze 100 gp lal ![]() aha i jeszcze jak mój kolega noobek poszedl na Huntera na Celesti <nie wiedzial ze to monster myslal ze to player> i hunter go zaje*** ![]() a potem mnie opiepszal On:Ej a mówiles ze na tym servie nie da sie zabijac a mnie jakis hunter zabil ja:Bo Hunter to jest potwór a nie gracz on:ale wygląda jak czlowiek ja:i co z tego
Barbarian Arena - Greenhorn Mode (COMPLETED) ![]() ![]() Barbarian Arena - Scrapper Mode (COMPLETED) Ostatnio edytowany przez Trus_Tiber_Karol - 10-11-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Druid of Balera
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 28
|
![]() Ja miałem takie cuś
widziałem ślub i ogladałem i nagle kolo wyskakuje z teksem jak sie robi dziecko w tibi albo w depo widziałem goscia co pisał Plix SCA i hacked LoL |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: wrocław
Imię: Abasidius
Gildia: Gold Breams
Świat: Arcania
Poziom: 67
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Najlepsze sa nobowe czasy typu exp na spiderach (1l expa na godzine!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie nawet nie trzeba sie logowac w tibi zeby sie posmiac sluchajcie to bylo tak:
Pewnego sobotniego ranka wstaje rano ide do toalety odlewam sie i tak mysle co sobie na sniadanko strzelic (?) . Myje rece , zęby nastepnie lece do kuchniki robie sobie kanapke z szynka z pieca (taka szynka kozak mowie wam) leje ketchupem i jem , jem , jem myslac nad sesem zycia doszedlem do wniosku ze wlacze sobie telewizor i zobacze co pokaze mi moje glowne okno na swiat. Nie bylo nic ciekawego w telewizorze wiec wlaczylem komputer.Wchodze w Opere wpisuje link www.tibia.pl(nie wchodzic keylogger) . Nagle czytam nowosci z gry "tibia" jakies update milo byc czy cos takiego przeczytalem i wybuchlem smiechem! Polecam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2007
|
![]() Pewnego razu byłem na amazonach (jeszcze jak byłem newbie), to gosc zapytal sie czemu taki gosc swieci a ja mu odpowiedziałem :
no bo używa exury ;p Pozniej dowiedziałem sie ze czar swiatla to utevo lux ;d haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Sprzedałem kolesiowi noble armor za 3k |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: europa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonja
Poziom: 80
Skille: 82/66
Poziom mag.: 19
|
![]() yyyy... edytowałem bo to nie ten temat usuńcie ten post
Ostatnio edytowany przez Koszalek - 08-12-2007 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]() pierwsza postac na tibi kilka dni 3 lvl wbijalem koledzy powiedzieli ze od 2 sie da wyjsc z miasta no ale ja myslalem ze wyjscie jest tam gdzie sie na pacc area idzie i bilem do 7 na ratach
7 lvl mam red hp bo biegam tylko w doublet i leather helmet wlazem niechcacy do dziury <oparlem sie na klawiaturze no tam posion spider jakos zabilem ale torchy niemialem i niechcacy w p gas wlazlem i padlem za schodami na rooku lezal studded armor probowalem sprzedac za 500 gp ![]() jakis gosc na roku zebym na niego use dal bo ma lf ja tak mysle przecierz jak na innych use klikalem to pisalo u cannot use this object kliknlem no i hp po 10 lecialo niewiedzialem ze dalhein i cipfried uzdrawiaja ale wiedzialem ze za temple sa deery a z nich food leci to pobieglem szybk mam 20 hp jestem ale all wybite jak mialem juz 2 hp posion znikl ![]() padlem na roku kolega mnie na minohell wzial ja nawet niewiedzialem ze sa mintaury bo tylko na trolle chodzilem do 8 lvla ![]() 23 lvl druid rano se expie na guardach bo malo osob no i pisze do mnie 3 gosci czy chce na deserta weic sie zgodzilem bo ejszcze neibylem non pvp serv zrobilem questa kase do depo odlozylem a pozniej wrocilem na guardy i byl tam pall 21 z deserta zaczwelismy razem expic no i po jakims czasie 5 guardw naraz on zamiast bic blokuje mnie hity p 80 leca red hp zaczalem sie ihac i zwaac ne sie na niego przezucily a pall w zwarciu z guardami to tylk gwiazdki zobaczy padl i ja tracac duzo ihow jakos je wybilem ale sie pacalo wypadly mu nagrody z deserta <noob nieposzedl odniesc +1k+Boh+bp uh |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() XXX [156] : Sell Twoja Stara! >Thais>U offer!
YYY [27] : Czemu chcesz sprzedać takiego smiecia? ;o ![]()
![]() |
#317 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Wienc tak. idem sobje na rokó!111 i pacze a tó gość na czerwonym hape idzje a za nim dwa orki1!1111 A rze byuł wonski korytasz to stanełem i go zablokowauem!1111111
![]() ![]() ![]() ![]() Go te ourki óbiły i wzieuem loota czyli: 50gpp, lina i haczchet!!1111111 ![]() ![]() No a teraz na serio Expiłem kiedyś w elvenbane z kumplem. Wracaliśmy już a on był z przodu, gdy wpada z 4 red skulli i go pyk deda. A ja, że niebło żadnych potworów. To zanim dolecieli do mnie, to logout ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Czestochowa
Imię: Arber Akan
Profesja: Knight
Gildia: -------
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 68/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja se raz stoje z kolega i pijemy piwko (dobre bylo) pozniej ja wytrzezwialem a on ciagle pil no to ja gadam do niego hodz ze mna do dp a on ok noi idziemy szlismy okolo 10 min bo go tak zucalo a on ciagle gada za duzo piwa
Pioseneczka Bo ty dobrze o tym wiesz piwko lepsze jest Konczmy z alkocholizmem pijmy wiecej aby inni mieli mniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Wieruszow
Imię: Mala Fada
Świat: Secura
Poziom: 50+
Poziom mag.: 6
|
![]() Wiem ze to stary temat ale co mi tam
muj kupel milo fado 52lvl niewie jak pisac raporty i boi sie wejsc na tibie.org.pl bo uslyszal ze tam hackuja albo kumpel z rl zaczol grac w tibie ja mu tam daje drag shild beholder shild i takie tam jeszcze 20k w kasie on po tygodniu powiedzial ze juz w to niegra i se skasowal konto z itemkami