![]() |
#301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#302 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Tak sie sklada ze mam LAN z kolegami i stale IP. Tylko zarejestrowalem sobie 3 konta email wiec nie wiem czy jesli jakos to wykryja to strace calkiem mozliwosc czy mi jednego maila zostawia.
#304 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#305 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Nie moga decydowac po IP czy zgloszenie jest wazne czy tez niewazne wlasnie z powodu LAN'ow (+lacz wspoldzielonych) i zmiennych IP. @down ; ) Znasz "Dzien swira"? Kojarzysz "Modlitwe polaka"? Idealnie obrazuje osobowosc "Boksera". Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 23:21. |
|
![]() |
![]() |
#306 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
@down: i tu sie mylicie. Istnieje cos takiego jak Sygnatura, i posiada ja kazdy PC(oczywiscie inna)- takie cos tak jakby kod DNA ![]() Ostatnio edytowany przez Einhart - 09-01-2007 o 23:22. |
|
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W takim razie bez sensu jest stwierdzenie ze moga wykryc probe oszustwa...
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() up. jakie?
co do tematu: nie problemem było by napisać skrypt który sam zakłada konta, odrazu zgłasza do loterii na tibia.com a następnie 29 stycznia sprawsza wszystkie i nowe wiadomości zamieszcza w 1 miejscu.
#310 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chyba, ze ktos bedzie rejestrowal konta typu jacek1, jacek2, ajcek3 itd ;d Anyway to co pisalem nei jest oficjalnym stanowiskiem CipSoftu - zawsze moglo im sie cos w glowkach popierdolic. Ale jesli mieliby byc fair - tak bedzie to wygladalo. @Einhart Watpie zeby jechali po numerach HDD, a nawet po adresach MAC : ) Szczerze w to watpie. Jesliby jednak cos takiego odstawiali - "wpisywalem sie u kolegi bo u mnie padl net" No i? Jak udowodnia, ze bylo inaczej? : ) @down wtf. jest "Sygnatura"? ;d edit. Nie nie uwierzylbym, ale niemialbym jak tego udowodnic i nei ryzykowalbym pozniejszego mozliwego procesu ; ) Jesliby okazalo sie to prawda, a klient bylby z loterii wykluczony. Ostatnio edytowany przez Hayne - 09-01-2007 o 23:38. |
|
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik forum
|
![]() i myslicie ze CIPSoft jest tak głupkowaty aby dali Wam taka beztroske w działaniu? Napewno jakas zostanie to sprawdzone.
btw. Juz wspomnialem wczesniej ze moga sprawdzic sygnature PC do wykrywania przekrętów ![]() @up: no wiesz moga nie dać sie nabrac na takie wymówki i ładne oczka ![]() Ostatnio edytowany przez Einhart - 09-01-2007 o 23:33. |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() A ja wziołem udział w loteri ;d Szansa że wygram nie istnieje
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Skille: -/20
|
![]() @Maniakalny Zabojca
Nie wiem, dokladnie jakie bo sie na tym nie znam, ale wiem, ze na roznych forach/serverach/ftpach itp. potrafia zbanowac ludzi z neo permanentnie i zaden reset modemu nic im nie da ;d Podejrzewam, ze to cos w rodzaju przydzielania stalej domeny danemu uzytkownikowi i banowanie jej co uniemozliwia polaczenie. Podobnie moga tutaj zadzialac cipy tylko wykorzystujac to w celu wykrycia oszustow i identyfikacji osob zapisujacych sie na loterie. |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]() mam zla wiadomosc dla niecierpliwych
losowanie nastapi dopiero 29 stycznia :/ ![]() pozdrowionka ps mozna juz sie zapisywac na losowanie |
![]() |
#315 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zebys lapal o co chodzi ; ) Moj adres IP (NEO) zaczyna sie na 83.17 - i taki pcozatek ma kazdy z neo w mojej okolicy. Banuje sie pule i "po ptokach". |
|
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W Lanie i tak tego nie sprawdza bo jakies tam ardesy hdd itp nie sa wysylane z paczkami, a adres MAC jest zamieniany z adresem MAC serwera wiec bledne kolo.
#317 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
|
![]() a więc losowanie za 20 dni, a jak się to odbędzie nie obchodzi mnie wcale.
i tak miałem po świętach kupić pacc na 3 miechy , więc jutro idę do banku i płacę kasę, stać mnie zapłacić stówke, jak podziele to przez czas spędzony na grze to wyjdzie kilkadziesiąt groszy za godzinę gry, więc nie dużo, a jak jakiegoś idiote nie stać to proszę zakładaj sobie 500 kont, tylko sie tym publicznie nie chwal , bo nawet jak wygrasz to i tak nie zmieni faktu , że jesteś nieuczciwym głupkiem, a co najważniejsze to nie ja będę z tym żył , lecz ty , a tak naprawde to wszyscy mają to co zrobisz pomiędzy nogami patrząc z tyłu!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#318 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
dobra teza na dobranoc ![]() ide w kime, a ty boxerXD zakładaj maile bo nie zdazysz do 29 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() A jak!, rejestrowałem się w internet caffe, gdzie mogło się w dużym mieście rejestrować pare set osób
#320 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Anyway - nie ma fizycznej mozliwosci, zeby udowodnic, ze to ty zlozyles kilka zgloszen ; < Ostatnio edytowany przez Hayne - 10-01-2007 o 00:04. |
|
![]() |