|  | #302 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins |  
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #303 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 33 Posty: 37 Stan: Aktywny gracz Imię: Zly Mis Profesja: Master Sorcerer Gildia: Tempora Mutantur Świat: Celesta Poziom: 27 Skille: 19/22 Poziom mag.: 39   | Nie bede oryginalny jak zawsze gratz wszystkich awansow itp. itd.  osobiscie uwazam ze jestescie genialni bo ja sie meczylem z 20 lvl a teraz czeakm az kolega nabije 20 bo by sie wkurzyl jak bym bez niego na voc qest (to chyba nie jest qest speling bo nie mowie gdzie ten qest jest  ) | 
|  |   | 
|  | #304 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins |  70lv + dl solo  
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #305 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 19 09 2003 Lokacja: Jarosław Wiek: 39 Posty: 18   | No By$iu tylko pogratulowac   | 
|  |   | 
|  | #306 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Gorzów Wlkp Wiek: 35 Posty: 71   | Ehh By$iu     Bez komentarza  Nic dodać nic ująć . Pozdro dla całej gildii  
				__________________ _____________________________________ Master morte Hail Secura Hail Hellsing    | 
|  |   | 
|  | #307 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins |  
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #308 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 11 2004 Lokacja: Ekwador  Posty: 59 | Gratz Bysiu.......mysle ze wymiatasz , co chwile lvl albo jakis adv , tylko sobie mysle , ile uhów bierzesz zeby lvl sklepac i powiedz mi ile exp ci idzie na cyclopolis na 1 h ? i ile uh na 1 h albo na caly hunt | 
|  |   | 
|  | #309 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | @up Thx, Bp uh- 10-20k expa; czyli 20-40 minut, chyba, że dragi to bp to 5-10 min i 10k expa. 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #310 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 08 2004 Lokacja: Solec Kujawski Wiek: 36 Posty: 124 Stan: Aktywny Gracz Imię: Veydeamon Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 62 Skille: 81/70 Poziom mag.: 16   | To teraz coś ode mnie, co prawda nie jest to hunt gildiowy, ale może niedługo mój Sargoth będzie w Warriors of The White Eagle, bo szybciutko leci z expem i mlvlem. Oto Gs hunt (jeszcze stary) Najmocniejszy hity tego hunta(Gsa we mnie  )   Niezła seria   Archery sie wkurzyły   Podział Expa  Szczęśliwy loot (patrz ciało Gsa)  Hit we mnie  Noi kumpel zdobywa lvl  Na koniec mój awans(dzisiaj zdobyty)  Noi niestety poszliśmy dzisiaj jeszcze raz na Gs hunta, ale oczywiście problemy techniczne Cipów... mam nadzieję, że cofną czas, bo nie mam ochoty robić znowu 48 i 49 lvl   Pozdro | 
|  |   | 
|  | #311 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 01 2004 Lokacja: Jeszcze nie znalazles? Posty: 266   | ...Bo Bysiu to jest potęga , Bo Bysiu najlepszy jest...Nikt tak nie zapieprza z lvl jak ty   Zaniedlugo Anihilator w tym twoim tempie  GRATZ GRATZ GRATZ! 
				__________________ r3t1r3D Nick na Forum jest troche irytujący , wiem ;\ trudno. 1 char ;] | 
|  |   | 
|  | #312 | 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #313 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 11 2004 Posty: 68 | 31 lvl      sorcer  nie jestem w gildi ale ....   | 
|  |   | 
|  | #314 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | ... to nie rozumiem, chyba, że chodzi Ci o to, że kurimu jest ... 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #315 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 10 2004 Lokacja: Thais/Kazordoon Wiek: 34 Posty: 49   | Po około 2 miesiącach nie grania w Tibie, wróciłem... ;] Mam nadzieję, że tęskniliście...   See You In Tibia ;] Pozdro! 
				__________________ Michael The Pall   Paladin Secura 53 LvL Skills 82/60 Best hit with bolt: 153 on Dwarf Guard See You In Tibia... ;> | 
|  |   | 
|  | #316 | 
| Użytkownik forum | fajne x zamiast zdjęc zrub cos z tym ;p | 
|  |   | 
|  | #317 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Gorzów Wlkp Wiek: 35 Posty: 71   | up@ Ciężko mi w to uwierzyć, że ty jako nieliczny z grona Wielu Wielu oooglądających ten teamt nie widzisz zdjęć  (powiem ci coś żałuj, że ich nie widzisz  ) Hehe kaska w kopercie, jutro na poczte i będzie wielkie wyczekiwanie na pacc   Pozdro dla całej gildii  
				__________________ _____________________________________ Master morte Hail Secura Hail Hellsing    | 
|  |   | 
|  | #318 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | @up Ej, ty naprawdę tak lubisz ten tamat/zdjęcia? Czy liżesz nam dupe bo chce w niej być...? 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #319 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Gorzów Wlkp Wiek: 35 Posty: 71   | Nie poprostu lubie tego typu zdjęca aa jak ci się niepodoba to takie wypowiedzi zostaw dla siebie Stffu. 
|  |   | 
|  | #320 | 
| Michail Fradkow Data dołączenia: 05 06 2004 Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą. Wiek: 34 Posty: 2,054 Stan: Na Emeryturze Imię: Bysiu Profesja: Elite Knight Gildia: Death Assassins | Eee człowiek, ja nic do ciebie nie mam. Tylko poprostu mnie to trochę dziwiło, bo zawsze mi gratulowałes, pozazdrosciłeś czy coś- guild fan ??  
				__________________   | 
|  |   |