![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ogólnie rzecz biorąc, warlock jest potężniejszy od huntera, jednak wielu warlocków wam powie, że hunter to jedyna klasa z jaką mają problem. Moim zdaniem warlock jest świetną klasą - doty, fear, które można walnąć z każdej odległości (mam na myśli blisko i daleko do ograniczenia zasięgu koło 20 yardów), a hunter? Musi walnąć jakieś wing clipy, trapy tylko po to, żeby nabrać zasięgu. Innymi słowy hunterem trzeba się męczyć w nabieranie dystansu i kite'owanie, a warlockiem można wrzucić instant doty i szybko fearować. Ostatnio widziałem filmik całkiem utalentowanego kolesia, może to was przekona do locka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=nOS5I...elated&search= Wszystko zależy od tego kto siedzi za sterami =] |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jak sie ma zaskoczenie to wszystkimi klasami mozna powalic kazdego. Taka jest prawda. Jak rogue zazuci sapa/kidneyshot'a na warlocka a potem jakis ambush itd to dlugo nie pozyje zwlaszcza jak koles jest na shadow step(20% do crita)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Muszę się jeszcze zastanowić kogo wybrać, ale mam jeszcze czas.
EDIT: A dla warlocka jaka jest najlepsza rasa?(nie ważne czy horda czy alliance) Ostatnio edytowany przez Bluray - 26-09-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co prawda nie grałem lockiem, ale osobiście wybrałbym Gnoma w Alliance, a w Hordzie Undeada
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() @kołbaś: Spróbuj sobie paladynem pograć. Mnie żaden rogue nie zaskoczy. Bąble wymiatają
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzisiaj widzialem duel rogue kontra pall. Pall do zera zlazl a rogue 100% hp. Moze to umiejetnosci rogue ale to bylo juz latwe do przewidzenia od poczatku duela. Rogue ciagle walil sap i kidney shota wiec ten pala nawet nie mial kiedy sie uleczyc czy cos.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
|
![]() U rogue liczy się szczęście ,dobrze wyprowadzone combo i zaskoczenie.
Takie combo po 5k hp i na końcu vanish to normalka. |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez dobry, zwazywszy ze ma wiecej hp ( z raciala) oraz dostaje o 10% wiecej reputation z questow ( na poczatku sie nie przydaje, ale w end gaming bardzo przydatne)
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a jak pograsz troszke i bedziesz siedzil na bg to przyda ci sie Percepcja (Perception) - aktywna
Po uruchomieniu zwiększa krąg wykrywania postaci ukrytych w cieniu o 10 jardów. Trwa 20 sekund, a ładuje się 3 minuty. copy from worldofwarcraft.com.pl
![]() |
![]() |
#311 |
Guest
|
![]() Może ktoś podać mi link na PW do tej gry bardzo prosze tylko z dobry transferem.
Down A dokladniej ?? tak wiem jestem len ![]() Edit2 Dobra sciagam z Torenta normalnie 4 kb pobieram a 12 wysylam -,- no ale jakos sciagne aaa mam pytanie bo sciagam samego world of warcrafta czy bede mogl pozniej sciagnac burning crusadera osobno ?? i ile on wazy Ostatnio edytowany przez Ahriman - 30-09-2007 o 16:59. |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() www.worldofwarcraft.com i tam sobie znajdziesz downaloadera dzialajacego jak flashget(mozna zakanczac i rozpoczynac sciaganie w tym samym momecie)
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Człowiekiem zawsze brałem Palla. Po prostu jakoś mi tak pasował. Night Elfem, to oczywiście Druidem. Dwarfów nigdy nie lubiłem :\ Dziwne takie ![]() A na temat Hordy, albo ras z TBC się nie wypowiem.
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() daranei pala male to dopiero super wyglada. No i NE hunter zawsze mi sie podobal.
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]() Mam pytanie jak mam zwyklego World of Warcrafta to moge grac na Avalonie ??? bo na avalonie podczas rejestracji pisze zeby wybrac normlane albo burning crusader aa a jak nie mozna to z kad sciagnac burninga calego razem z podtsawko prosze o dokladny link tylko nie torenta bo z torentow to mi sciaga 7 kb na sek bardzo prosze wrecz blagam halp my plax plax plax plax plax sorka za bledy ort ale nie mam czasu ii czy jesli mozna grac na podstawce i na burningu na avalonie to czy lepiej miec burninga czy podstawke prosze was moze mi pomozecie.
Ostatnio edytowany przez Ahriman - 30-09-2007 o 17:18. |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz jeszcze raz, ale bez błędów ort, bez pla noi też jakoś mniej chaotycznie...
@Topic Undeadowi zawsze widac kręgosłup xF? Już się boje co on o mnie napisze. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 30-09-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @up: wujek Google służy pomocą... Lepszy TBC, aczkolwiek na privach ma więcej bugów niż zwykły.
#318 |
Guest
|
![]() da sie sciagnac oddzielnie The burning Crusadera ?? tz. żebym nie musiał ściągać całej gry od nowa /??
|
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() juz ci napisalem na pm
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]() Dzieki all za pomoc no to teraz poczytam o profesjach
![]() |