![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() To znow Ja
Gratz lvl Kara xD moze nie odpadniesz jak inni ![]() Piatek Dzien Knighta ![]() Myslalem, ze mam takiego farta i wkoncu skonczyl mi sie limit pecha na loota, ale pozniej se przypomnialem, ze jest ten event na 500% loota -.- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pelno botterow z 3 reportnolem, a tego trapnolem na moscie, ale sie "przbudzil" i zaczal mnie bic xPP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA Powtarzam pytanie: co zrobic by aktywowac na forum konto?? Bo qmpel by juz wstawial screeny, ale nie wiem jak aktywowac...
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 02-05-2008 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Imię: Kara
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 77
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
gz ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() fajne pk ;p;p
79 ed na pohu na 1 sd pociągnoł ![]() bardzo stare ![]() 24 pal ubil kumpla pora na rewanż ![]() jak zwykle pech i ja mam fraga ![]() ale sie oplacalo ;p;p ![]() sory za te mazańce ale kumpel chce byc inkognito ;p Ostatnio edytowany przez Axdinel - 03-05-2008 o 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2008
|
![]() axdinel gz lootu
karaok gz wytrwalosci ;p;p tera kilka moich co sie dzieje w czasie save server ![]() full resp na mt sternum ![]() lootbag ![]() jaki noobek ![]() fisching obecnie 35 ![]() i skilowanko ![]() komentujcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() zrobiłem mu własną galerie ale i tak nikt nie wchodzi więc będe wklejał fotki tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Czy ja dobrze widze, czy to sa nie moje screeny?? No nareszcie ktos cos wrzucil xD @Qesi gz lvl a mowiles, ze dopiero setke wrzucisz ^^ @Klimus =] Tylko, ze on czeka juz chyba 2 miechy xPP @Topic Zeby nie bylo, ze tylko gadam xD male zaqpy ![]() Botter -.- nie padl bo sie w pore "obudzil" ![]() i na koniec chcialem zrobic se tutka, ale... ![]() UWAGA Powtarzam pytanie: co zrobic by aktywowac na forum konto?? Bo qmpel by juz wstawial screeny, ale nie wiem jak aktywowac... @Edit Przed chwilka bot dostal trapa i padl ^^ loot to 66gp i crisimond sword ![]() ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 03-05-2008 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() @johanes pytałeś się jak aktywować konto na forum.. oni ci wysyłają link aktywujący chyba.
@johanes mógłbyś mi dać screena jak dojśc do dwroców na któych expiłeś? o to dalsze przygody mojego palka.. sprawdzałem czy 11 plaem wykonam ten quescik ![]() ![]() tu 20 druidka krzywo stała to ją ubiłem ![]() ![]() ludzie trzeba rozkręcić ten temat
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 04-05-2008 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Gz mlvl Qesi Znudzilo mi sie klepanie runek i mlvl to se poszedlem na elfy bo musze wyloocic 200 kwiatwkow ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I loot ![]() Poszedlem dobic soule bo juz mam ich malo... ![]() Az tu nagle... ![]() I gadka ![]() To juz mam conajmniej 2 hunty od Evenie i niedawno jeszce msg do mnie Ravetorn
![]() |
#313 |
Użytkownik forum
|
![]() Słaby ale zawsze
więce awansów niedługo ![]() o ohanes19 mocne hity bija elfy? moze moim druidkiem tam skocze ;pp a przy okazji quescik Ostatnio edytowany przez Zaganiacz - 07-05-2008 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Gz all screnow ;D
I korkorde zobacz depo w ab , powinno ci sie to przydac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik forum
|
![]() świeże screeny (nie bardzo ale zawsze)
Dracarius i Kozzil bili rsy ![]() oraz moj loobag na 10 minut;p;p ![]() moze ktos z was czesto zbiera lootbagi ale nie lubi ich sprzedawac bo to dla niego strata czasu?? wyslijcie mi lootbaga z nickiem postaci i depo gdzie macie itemki ja go sprzedam i wysle 2/3 calej sumy pieniedzy do tego depo (do wartosci lotbaga nie wliczam itemow do djina ,rashida i innych rare jak i kasy) NIE OSZUKAM ;p;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
@Sega~ Thx przyda sie xD ![]() No, to temacik zaczyna sie rozwijac ^^ Ja narazie nie bede wrzucam screenow bo klepie runki Korkiem, ale jutro ide se najtem na elfy to moze cos bedzie wartego wrzucenia tu ![]()
![]() |
#317 |
Użytkownik forum
|
![]() pora cos wrzucic
szlem sobie spokonie nikomu ie wadzac a tu nagle ![]() nie wiem nadal czemu mnie bil ale udezyl kilka razy i polecial sie bic z innym ![]() walka 60 vs 111 ![]() i ogol loota za niecale poltoerj godziny na facc tombie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]() Siemka mam na sell pala 88 lvl i eq na harmoni albo wt my harmonia you galana acceptuje paca
Pozdro i gie zet dla was ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Skil ![]() Trap ![]() Lvl ![]() ![]() lvl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ubili mi qmpla to musialem zobaczyc kto chcialem ubic, ale za duzo ich tam bylo xP ![]() ![]() No i co z tym kontem?? Nie dostal zadnego e-maila!
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 10-05-2008 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Z klepania runeczek Bot bil monka to padl xP ![]() ![]() Mega Evul pr0 text (ma 11lat) ![]() Test hit ![]() No i co z tym kontem?? Nie dostal zadnego e-maila!