![]() |
#301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: NS RULEZZZZZZZZ
|
![]() Wielkie dzieki ale o co chodzi z tymi światami? Jest takl jak w Tibii? I co od tego zależy albo czy tak jak w Tibii jak chce grac z kumplem to musimy brać ten sam świat?
@Edit A jak sie wybiera światy? Tez prosze o dokladna instrukcje pozniewaz jak wchodze na mojego acc`a to nie wiem co dalej mam zrobic. @Edit 2 Juz mam. Gierka hula jak ta lala. Zajefajnista normalnie a Tibia rzucam. W DE nabiłem 13 lvl w 20 minut ![]() Ostatnio edytowany przez Kendrek - 21-03-2005 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() A po nabiciu 50 lvl odechce Ci się grać
![]() Tylko dowiesz się co to speed hack i zobaczysz co z nim ludzie robią ![]()
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() ja tam mam 30lvl wampiere of course
nick: ojczul mozemt razem pozabijac slayery trylko daj swuj nick to do zalozyciela tematu
![]() |
#305 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Chicago
![]() |
![]() Jak w to DarkEden grac nawet niewjem jakz alorzyc account lol pomurzcie mi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Chełm Śląski
|
![]() @ up konto robisz tak:naciskasz create account i robisz
![]() ale ja mam problem ze sciagnieciem bo gdy sciagam w pewnym momencie sciaganie konczy sie a gdy wgrywam darkeden wyskakuje jakis blad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() no skoro się nie ściągneło na 100% to na pewno nie zajinstalujesz gry... masz pecha i tyle... poproś kumpla żeby ci ściągnął a potem niech ci na płytke zgra
![]() EDIT: aeglos tam nie ma światów... tam jest jeden server ![]() Ostatnio edytowany przez Berburio - 02-04-2005 o 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy jezeli chce zagrac w DE, wybieram International a nastepnie Rune?
[banalne pytanie, ale mi to nie wchodzi, wiec pytam ;] I pytanie drugie, Czy trzeba cos ustawic, czy moze serwer jest down, bo zawsze po wybraniu postaci ukazuje mi sie okienko "Disconnected" o.OO edit: odpowiedzcie blz!11, jezeli tu nikt nie odpowie, to chyba nigdzie oO.o Ostatnio edytowany przez Ulath01 - 29-06-2005 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie wróćcie tam.Teraz duża grupka gra slayerami. Adaras,Ja,..teraz wymienie osoby których raczej nie znacie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty śmierdzisz.Raz ,że vampem cię nałoże ,a dwa ,że jakby nie vampy to by slayerzy byli biedni (łatwo nimi główki zbierać i przeżucać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jasne kiedyś grałem vampami ale one są do ...... a ty mże byś mnie rozwalił to fakt ale gdybym miał party z enchantem jakimś to nie był bym tego taki pewny ;] det inv~ i wiesz co dalej ;]
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol...wsadź se wiesz gdzie 2 vs 1...Bo to tak czy tak nie fear.A tak po zatym to chyba dlatego tak mówisz bo miałeś vampa na niskim lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja mówię tylko o DET INV -.-
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty myślisz ,że ja uciekam przed slayerami?! Jak jakiegoś widze to nie robie w tył zwrot tylko do przodu i nawalanka -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() No, dobra, gram dalej slayerem. Mam enchantera na chyba 72 lvlu, może się umówimy na wspólne granie. Mój GG (A właściwie brata (YAYUUU), korzystamy z jednego) to 3961949. Zagadaj do mnie, albo ja cię znajdę
![]()
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() sciagam jak sciagne zrobie se slayera xD bo jestem czlowiekiem i bede bronil swoja rase lol
![]()
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buah...na początek polecam vampa...nauczysz się grać itp.Bo od początku slayerem jest baaaaaaaardzo trudno.Zrobisz sobie vampa...zbierzesz łebki i przeżucisz to będzie kasa jeszcze ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() agrhhhh...brat na 93 procentach wylaczyl mi co za tuman zabije go a kysz a kysz
![]()