|
|
#302 |
|
Użytkownik Forum
|
kupie ape fury tanio do 100 sztuk ;d
pisac na pw xD
|
|
#303 |
|
Guest
|
ofer me i see
zobacze na trade dla ciebie ![]() mam 3 w carlin dp wygralem w fast handa Ostatnio edytowany przez bencio - 30-05-2007 o 03:26. |
|
|
#304 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
Cytuj:
Zreszta niejeden z was botowal/sharowal itp wiec nie piszcie ze botowanie=ded bo wtedy siebie nawzajem musielibyscie pozabijac. Po prostu chcecie kase zarobic w szybki sposob, przynajmniej nie owijajcie w bawelne ze jestescie "straznikami sprawiedliwosci" czy cos bo to nie przejdzie ![]() Ostatnio edytowany przez Sliperro - 30-05-2007 o 15:36. |
|
|
|
|
|
#305 |
|
Użytkownik Forum
|
jest cos takiego jak alarm
gdybysmy chcieli zarobic kase to naprawde nie bilibysmy 60 najtow,pozatym kasy kazdy ma od groma wiec nie wiem po co mialby ktos dorabiac robiac sobie przeciwnikow a co do botowania to mozna sobie botowac ile sie chce tylko tak,zeby nie zostac przylapanym ![]() 13:25 Vany Hod [120]: jestes hherbaty jebany szikaka 13:25 Vany Hod [120]: odjez mojem chlopaka 13:26 Vany Hod [120]: kurwa 13:26 Vany Hod [120]: daj jakies rzeczy maly ****u 13:26 Vany Hod [120]: daj jakies rzeczy maly ****u 13:26 Vany Hod [120]: odejdz od mojego chlopaka 13:26 Vany Hod [120]: -.- 13:26 Vany Hod [120]: lubie twoje buty chcesz zostac moja dziewczna? 13:27 Vany Hod [120]: jebany milivojac 13:27 Vany Hod [120]: kurwa mac jebany asmit jestes herbaty 13:28 Vany Hod [120]: no 13:28 Vany Hod [120]: jestes 13:28 Vany Hod [120]: ODJEZ hahaha a to to musialem dac to poprostu tak mnei to rozmieszylo xD
|
|
#306 |
|
Użytkownik forum
|
tak jak ci juz powiedzialem,botowanie=ded.
a co do botowania to mozna sobie botowac ile sie chce tylko tak,zeby nie zostac przylapanym troche sprzeczne ze soba ale coz ![]() czyli jak wy albo wasi przyjeciele botuja to jest ok ale jak ktos inny to "ded" ? ;> swoja droga Memy Chemics nie raz bronil boterow wiec jakos dziwne zgranie w gildii macie jeden zabija drugi broni boterow o.O Ostatnio edytowany przez Sliperro - 30-05-2007 o 15:51. |
|
|
|
|
#307 |
|
Użytkownik Forum
|
no troche to sprzeczne
hihkogos z nas zlapales na botowaniu>
|
|
#308 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
wez juz lepiej stol wor czlowieku bo jak ludzie z ng zabijali botterow sami botujac to nikt nic nie mowil ale jak rodacy zabijaja botterow i "botuja" to juz krzyk placz i zgrzytanie zebow.
jakis pierdolony filozof z Ciebie ? przylapanie na botowaniu = smiec , jeszcze moze napisz ze jak właczasz(nie wiem jak to sie pisze -.-)bota to Cie jakos nie zabilo , bo przeciez tak on zapisal bot = ded , mysl kurwa czasem |
|
|
|
|
#309 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Ostroda/Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
|
Slip fiddle-faddle
![]() W roli wytłumaczenia Pyro Aris "za botowanie sie nalezy" Tak jak mowilem mam win98 i jezeli chodzi o boty, moja wiedza jest ograniczona; tibia ng, auto i tbi. Oba piewsze dzialaja tylko pod sys winXP, a tbi z tego co mi mowili jeszcze nie wyszlo. The End (nie poruszajmy tego tematu) |
|
|
|
|
#310 |
|
Użytkownik forum
|
wez juz lepiej stol wor czlowieku bo jak ludzie z ng zabijali botterow sami botujac to nikt nic nie mowil ale jak rodacy zabijaja botterow i "botuja" to juz krzyk placz i zgrzytanie zebow.
Moze dlatego ze nikt (lub prawie nikt) z ng nie czyta tego forum i niezbyt wielki sens pisac tutaj ![]() jakis pierdolony filozof z Ciebie ? Jak wyciaganie prostych wnioskow to filozofia dla Ciebie to chyba powinienes poczytac cos wiecej o filozofii. przylapanie na botowaniu = smiec , jeszcze moze napisz ze jak właczasz(nie wiem jak to sie pisze -.-)bota to Cie jakos nie zabilo , bo przeciez tak on zapisal bot = ded , mysl kurwa czasem On napisal ze botowanie=ded, nie widze nigdzie slowa "przylapanie" a Ty widzisz ? ![]() Btw po co te nerwy ? ![]() A czy przylapalem kogos z was na botowaniu nie ale chociazby (o ile dobrze pamietam) ktos z gildii Vanum publicznie przyznal ze botowalo pare osob z tejze gildii ale jakos to wam nie przeszkadzalo gdy pomagali wam w wojnie wiec to botowanie=ded niezbyt tutaj pasuje ![]() Ostatnio edytowany przez Sliperro - 30-05-2007 o 16:10. |
|
|
|
|
#311 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Naucz się cytować, forum czyta Xuso @down No pewno Mannow Ci poczyta te forum huj wie po co ;]
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 30-05-2007 o 17:03. |
|
|
|
|
#312 |
|
Użytkownik forum
|
Umiem cytowac ale jezeli chce odpowiadac na kolejne czesci posta wole napisac oryginalny text kursywa i odpowiedz pod spodem normalna czcionka.
A ze Xusodove czyta to dlatego dopisalem w nawiasie ze prawie nikt ![]() @up: A co ja napisalem wczesniej ? (Jeden to tez moze byc prawie nikt w gwoli scislosci) Ostatnio edytowany przez Sliperro - 30-05-2007 o 23:23. |
|
|
|
|
#314 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
Cytuj:
Wyrob reca, sprzedaj chara jakiemus lamusowi,poczekaj tydzien, shacz go, a na koniec zeby bylo malo zrokuj ![]() Ja tak zrobilem i jest wypasior ( no prawie, bo rokujac, zatrzymalem sie na 67 ehhh -.- )A uczciwosc zostaw tym osobom, ktore na nia zasluguja W moim przypadku Yofa ( ), Taer( ) |
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
Qwatzz : dla mnie jestes szmatą ... bo to ze w tibie gramy nie oznacza ze mozna ludzi w chuja robic ... nie szanujac innych ludzi kasy ani pracy jestes ****em i obym nie mial stycznosci nigdy z toba bo jestes poprostu ... szmata ...
|
|
|
|
|
#317 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
Świat: Obsidia
|
Signed
A btw. dlaczego jest takie zmieszanie w LS? Przychodza, odchodza? Yhm? |
|
|
|
|
#318 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Guest
|
|
|
|
#320 |
|
Guest
|
Name: Imhreey, will be deleted at Jul 29 2007, 20:03:25 CEST
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 142 World: Obsidia Residence: Venore Last login: May 21 2007, 03:38:31 CEST Comment: 16:14 Degrand [113]: Våran guildchat har blivit ett finskt lunarstorm o.O xD Account Status: Premium Account NG nie wytrzymuje napiecia? Mannow nie logowal od paru dni, ludzie sami sie rookuja, deletuja. Jak tak dalej pojdzie to za 2-3 miesiace cale ng zniknie ![]() Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 31-05-2007 o 01:36. |