|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy tolerujesz osoby BI lub HOMO? | |||
Tak, jak ktoś tak lubi, i chce... to czemu nie? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 35.34% |
Byle by mnie nie dotykali, mogą być... |
106 | 39.85% |
Nie, to jest DEWIACJA! |
46 | 17.29% |
Nie mam zdania. |
20 | 7.52% |
Głosujących: 266. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dla mnie oni mogą sobie robić co chcą, tylko nie mam zamiaru na to patrzeć.
Btw. Czemu Dr.Omader jeszcze nie odesłał Cię na forum o takich sprawach? Może tylko uwziął się na moje tematy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() sry że tak offtop ale zobaczyłem pościk tego emo geja który chyba ma adolfa za wzór skoro tak się obnosi z emo adoflem w avku, i nie mogłem się powstrzymać.
mianowicie. pościk 'gdyby nie było boga to Ciebie Slay też by nie było' czy coś takiego. Drogi chłopcze, Gdyby nie to, że małpy sie ewoluowały, to Ciebie też by nie było. Gdyby nie wyginięcie dinozarów, i pare innych jazd, to Ciebie również by nie było. Powiedz mi jeszcze że to Bóg tym wszystkim kierował, a ja Ci wtedy odpowiem - idź spytaj się księdza, czy bycie gejem jest okej, i potem się zastanów, jak bardzo wykluczają się Twoje poglądy typu olbrzymia wiara i teksty o cudach, oraz bycie/propagowanie/obrona homoseksualizmu. i sry jeśli gdzieś to wytłumaczyłeś, ale nie miałem sił czytać całych tych wypocin. btw. hej slej gud dżob. signed, big lost G! #btw Cytuj:
+ do tego odnosząc się do tego co napisał Ripp na dole. Liczba takich wyroków jest nieproporcjonalnie mniejsza w stosunku do liczby homoseksualistów którzy dostali po ryju / zostali udupieni / nie zostali przyjęci do pracy etc tylko dlatego, że są homo. Można nawet stwierdzić że mają mniejsze prawa od nas. A raczej, mają takie same, tylko z racji swojej orientacji je tracą, o!
Ostatnio edytowany przez redfaction - 02-01-2008 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() Cytuj:
widac wychowanie na amerykanskich filmach xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: o tym samym pomyślałem. Mimo to, kto wie jak to będzie za parę lat będzie wyglądać.
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do lesbijek nic nie mam, nawet miło na nie popatrzeć ^^
Ale geje ... obrzydliwe xd Geje tez ludzie, niech sie bawią ze swoimi chłopcykami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do mnie nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Przeciwko bi również. Każdy ma prawo o sobie decydować, a orientacja seksualna jest prywatną sprawą i nikomu nic do tego. Śluby takich par powinny być zalegalizowane. Niemniej jednak co do adopcji mam już mieszane uczucia. Z jednej strony tak jak inni powinni mieć możliwość wychowania potomstwa, bo to naturalne "zadanie" każdego człowieka, ale wiadomo - fanatycy nie pozwolą na to, a tolerancyjni ludzie też mają jakieś "ale". Ja też. I już nie chodzi o to, że wpoją dzieciom, że homoseksualizm jest dobry (czyli wg niektórych po prostu go przekabacą na złą stronę i zły tok myślenia), ale o to, że to dziecko, kiedy już podrośnie i zacznie mieć własny światopogląd (każdy tak ma, nie bójcie się), to samo może obrócić się przeciwko swoim "rodzicom". A najgorsze jest to, że może to zrobić nie samo z siebie i własnych poglądów, a dlatego, że jego [rówieśnicy/nauczyciele/ksiądz/ktokolwiek z kim ma jakiś kontakt] naopowiada mu, że homoseksualizm jest "be". A już najgorsi są rówieśnicy, wierzcie mi. Jak się na kogoś uwezmą, to już nie ma mocnych. PS Nie wiem, czy powinienem dawać słowo "rodzice" w cudzysłowiu. Jeśli to kogoś uraziło, to przepraszam.
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 02-01-2008 o 20:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
![]() |
![]() Cytuj:
Z drugiej strony gdyby nie te kolorowe parady to myślę, że mieliby więcej poparcia u hetero. Poza tym to trochę sprzeczność, chcą być traktowani normalnie, tak jak wszyscy to niech na tych paradach pokażą że są normalni, bo teraz moim zdaniem robią coś zupełnie odwrotnego. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Osobiscie nie zyje na tym swiecie zbyt dlugo, ale nie wiem, dlaczego taki gej ma dostac od skinow, za przeproszeniem. Dlaczego on, a nie "ktos normalny"? Moze ma wytatuowane "jestem pedalem" na czole albo skini wyczuwaja takich na odleglosc? ![]()
![]() |
![]() |
#315 | ||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() I tu się pojawia pewna nieścisłość. Zastanawia mnie, dlaczego w takim razie księża mówią, że homoseksualiści są źli? Zastanawia mnie to, i jak będę miał okazję z jakimś porozmawiać to zapytam się. Mimo wszystko, jestem wierzący, ale toleruję KAŻDEGO. "Kocham bliźniego swego jak siebie samego". Gej, lesbijka czy biseksualna osoba to także nasi bliźni, Marsseel czy jak Ci tam pamiętaj o tym.
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 03-01-2008 o 00:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() @Marsseel
Spytam się prosto. Skoro tak bardzo wierzysz w Boga i skoro On wszystko stworzył, to kto stworzył Jego?
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Według czyjej teorii? Kościół mówi, że nikt - akurat tutaj jest tak samo wiarygodny, jak wszyscy inni...
![]() |
#318 |
Zbanowany
|
![]() Z innej strony wielki wybuch też jest irracjonalny. Żeby coś pierdyknęło, to musi mieć co wybuchnąć i gdzie wybuchnąć. Nie może się nic stać w "nicości" bo nic tam nie ma niczego, jak sama nazwa wskazuje. Uważam, że sami się o tym przekonamy, kto miał rację w swoim czasie i za ludzkiego życia nikt nie potwierdzi ani nie obali istnienia Boga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() O tym mówię. Może teraz podyskutujemy o sensie życia? Są rzeczy, nad którymi możemy się zastanawiać, kombinować, ale nie powinno się ich nikomu narzucać, bo "tak się uważa", albo "ktoś tak powiedział". Johnny, pewnie nie wierzysz w Boga, trudno. Jeszcze się nauczysz, że są lepsze nieścisłości, którymi możesz zagiąć chrześcijanina.
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Właśnie o to mi chodzi. Skoro chrześcijanie mówią, że Bóg stworzył wszystko - ok. Ale kto stworzył jego, żeby on mógł to zrobić?
![]() |