![]() |
#301 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie no żul... Koleś się jakiś wypłacił i tyle ja nawet nie wiem skąd on sie wziął w ogóle koleś o ile mi sie wydaje nie był na żadnej akcji , pierwszy raz na oczy jego nick widzę lol |
|
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
Poziom: 115
Poziom mag.: 66
|
![]() Lavio, bądź tak miły i podpowiedz mi ile razy do tej pory Elven był hunted forever, bo wydaje mi się, że już około 5, ale nie jestem pewien, chyba jest najdłużej żyjącym człowiekiem na ziemi jak już tyle wieczności zaliczył, normalnie taki Chuck Norris!
|
![]() |
![]() |
#303 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Imię: Azurro
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @Madzinia Ale jest tym symbolicznym "pierwszym", a czas pokaze czy cos to zmieni czy tez nie... @Itawi Ale zawsze zdejmowali z niego hunta po wojnie.
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
||
![]() |
![]() |
#304 |
Zbanowany
|
![]() Analogiczna sytuacja : Rise przegrywa war , kilka osob sie wyplaca reszta nie placi.Zostaje ekipa ktora albo nie chce placic albo nie ma kasy zeby zaplacic albo ma hunta 4 ever.
Mozecie byc pewni ,ze kazdego z nich zobaczycie w nastpenym war ![]() ![]() Oczywiscie sytuacja opisywana wyzej jest malo prawdopodobna bo narpiew musza wygrac war ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Jak znów zapłaci kosmiczne paymenty po jakimś czasie pewnie będzie free.
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() A co, chcesz do trójkącika? :>
Aha, tylko pamietaj ubrać się w biało-czarne pasy ;s |
![]() |
![]() |
#308 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Imię: Azurro
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]()
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy Ostatnio edytowany przez Barnabhinio - 22-01-2008 o 21:24. |
||
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Reidero Morios ma bana czy mi się wydaję? c( :
|
![]() |
![]() |
#310 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
c - język ( - uśmiech, usta : - oczy A więc? c(: - buzia wytykająca język ![]() |
|
![]() |
![]() |
#312 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() @All
Zamiast robić offtop i wymieniać poglądy na niezwykle inteligentne tematy jak buźki(ironia) lub jeszcze inteligentniejsze jak piłka nożna(brak ironii), nie wspominając już o bezsensownym obrażaniu się nawzajem, zacznijcie rozmawiać o wojnie, bo zwykłe, szare Tibijczyki, na przykład ja, chciałyby się czegoś dowiedzieć. Taka drobna prośba ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieci forum spac!!!!!!!! i nie spamowac mi tego forum do czasu kiedy nie uderzy kolejne cialo o ziemie. Koniec pierdolniaaaaaaa o dupie marynie.
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Normalnie nuda
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Świat: Harmonia
|
![]() Co raz bardziej ciekawie się robi. Płaca, są hakowani lub banowani. Czyżby wojna się kończyła.
Takie pytanie do macieje itd. czy to jest chat jakiś? |
![]() |