![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Mam pytanie gdzie naprawia się broń? Czy w tym początkowym mieście da się. I jeszcze jedno od którego lvl wyjść z tego pierwszego miasta. Mam 24lvl i exp tak wolno leci, że głowa boli. Mało potworów jest tam na początku. Na którym z tamtąd wyjść.
II pytanie czy bez party wychodzić z pierwszego miasta czy lepiej z obstawą. Chodzi tu o PK. III pytanie czy jak co można wypisać się z klanu ? CZy lepeij nie bo mogą być tego przykre konsekwencje. Jakie + daje dołączenie do klanu? P.S Grałem w to jakiś miesiąc temu. Wbiłęm 24lvl wariora, 23 maga (babka fire i ice) i 21 lvl rogue. Gram na serwie dies. Narazie mam przerwe, ale mam zamiar zagrać w KO koło października. Kumpel zacznie znowu grać a innego naucze. P.S 2 Fajny ten nowy "Update". Fajne są "nowe questy" Nie podoba mi się tylko to, że nie pisze jakie questy wykonałeś lub podjołeś się wykonania ( dawniej w character bodajże była zakładka "quests") Pytanie do upa. Czy ta mikstura "haste" którą daje babka w zamian za 5 chyba łusek gavoltów to na stałem czy tylko na jakiś krótki czas? Ostatnio edytowany przez Jaszczurek - 14-08-2006 o 02:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Zbanowany
|
![]() Czy ta gra jest płatna? Bo chętnie bym w nią pograł..
Kiedys ponoc była darmowa do 30lvla, a jak jest teraz? Orientuje sie ktoś? Z góry dzięki za podanie mi tej jakże istotnej informacji. #EDIT: 21:39:17- ‹@Gallar› os: Windows XP Professional, Dodatek Service Pack. 1 :: cpu: Intel Celeron, 801 MHz :: mem: 100/128 MB (77%) :: gfx: nVidia RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (1152x864x32bit 75Hz) Ruszy mi KO ?;d Ostatnio edytowany przez Gallar - 12-08-2006 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() tak ruszy a co do tego to to jest jak tibia grasz za free ale jak wykupisz pacc to masz lepiej na samym początku gry dostajesz 3 dni darmowego pacc
(ahh zeby tak w tibii było)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zbanowany
|
![]() Hm, no dobra, odpaliłem i co teraz?
Tnie sie niemiłosiernie, włącza sie prawie 20minut i na dodatek - wyszedłem za miasto, zaatakowałem coś i padłem;d. Nie mam eq, jestem rouge ;-) - jakies rady?:S @Edit: To tyle kwestią KO, choć mam kompa prawie 2x lepszego niz w min. req. to sie tnie straszliwie... włacza prawie 20minut itd... Ostatnio edytowany przez Gallar - 13-08-2006 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ko nie ma zaduzych wymagan sprzetowych zato netamdobrego tak zwlaszcza w godz szczytu a jak nie wiesz jak zacząć expic to przejzyj poprzednie posty tam napisalem
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() A ja chcialbym zapytac o dwie kwestie: Czy nadal z KO sa problemu przy wlaczaniu takie jak kiedys? Jakies errory na wstepie, brak pamieci wirtualnej i problemu z SP2? Bo w sumie pogralbym, ale przez te wszystkie trudnosci zniechecilem sie do tej gry. I drugie pytanie: Czy to jest dobra postać: Assasin 67 lvl 2x mirrage daggeer +8 full chain set +8 i 600m kasy ?
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie nie występują juz błędy wiem bo sam tak mialem ale przeciesz gram a co do postaci to jest w miare dobra a czemu pytasz ??
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Why niemoge sie zarejestrowac? Wypelniam wszytko a pisze mi
Cytuj:
@La Hire Tak z tamtąd, dajesz download now i czekasz az sie sciagnie ^^ Ostatnio edytowany przez Exolius - 17-08-2006 o 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Nie wiem...jak i gdzie ściągnąć tę grę? Bo jak biorę na downolad to mi jakaś stronka wyskakuje...czy to z tam tąd? Wiem głupie pytanie ale...
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak to stąd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Qrde czemu mi e-mail z czymś tam nie przychodzi ??
![]() ![]()
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
|
![]() zarąbista gra ale też sie zarąbiście długo sciąga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jezeli na email wp.pl to zakladaj jeszcze raz konto bo bedzie ze tydzien szlo polecam o2.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Imię: Xardosan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Memento Mori
Świat: Celesta
Poziom: 63
Skille: 21\25
Poziom mag.: 59
|
![]() WTF?
Account creation failed. Please check that you have filled out all fields marked required and try again.Click here to try again. I cokolwiek bym wpisal zawsze tak jest ![]() Mam IE 6
![]() |
#316 |
Guest
|
![]() Mecze sie z zalozeniem konta chyba od 20 min
![]() Niewiem o co chodzi wszystkie pola wypelniam dobrze i wyskakuje mcos takiego: Account creation failed. Please check that you have filled out all fields marked required and try again.Click here to try again. Halp Blz ;o @edit Srry.. niezauwazylem posta up ![]() Ostatnio edytowany przez No Name.. - 21-08-2006 o 14:05. |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no ja nie moge jak pisze ze cos zle to musicie miec cos zle ja czasami wypelniam 30 min a czasami 2 nie ma regoly zawsze moze byc cos dobze albo zle więc nie płaczcie więcej tylko posiedziec ze 30 min lub godz i juz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() -Do wszystkich nie umiejący założyć konta-
W polu addres musicie wpisać - xxxx y/y x - litery y - cyfry napiszcie co chcecie jak robiłem konta kumplom to pisałem coś w stylu "gdfgsa 8/8" |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik forum
|
![]() Kiedy wpakowali Fire Drake zj***li grę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]() Ludzie ja probuje sie zarejestrowac na tym linku co podalisce na początku tematu ale jest ze po 3 dniach grania trzeba za gierke bulidz wiec jak to jest??
|
![]() |