Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-08-2005, 20:09   #301
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Po jakich akcjach odechciewa się grać? :-)
Akcja "Update"
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2005, 10:29   #302
Koniokrad
Użytkownik forum

Koniokrad's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Z domu

Koniokrad ma numer GG 1279439
Domyślny

Za***iscie to ujales

Wszystko by bylo ok gdyby nie znikajace speary... albo zeby znikaly z mniejsza czestotliwoscia...aaaach marzenia dobra rzecz
Koniokrad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 12:55   #303
Vote
Użytkownik Forum

Vote's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Secura, Ankrahmun, Botham IV b

Stan: Na emeryturze
Imię: Votedax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 65
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
Vote ma numer GG 7098795
Strzałka Kazdy ma jakis problem!

Ja na przyklad ostatnio padlem an gs przez net a wczoraj stalo sie cos najgorszego w moim zyciu .. zhakowali mnie.... ponad 600k poszlo sie chrzanic nie mam nic .. ale jak to powiedziala moja kolezanka Tibia nie jest najwazniejsza w zyciu.

Vote jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 13:26   #304
Ikai Anch
Użytkownik Forum

Ikai Anch's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Suwałki

Domyślny

Czytając te wypowiedzi myśle że to jakieś za przeposzeniem nooby pisza mialem 12 lvl i deadnalem i nie moglem grac w tibie 3 h to jest smieszne a co maja mówić h-lvl co po jednym dednie kilka lvli w dul ja czasem nawet tydzien grania na marne albo jak takie 70 lvl zhackuja np. knajta to co traci ziomek eq warty 500k i jeszcze postac z banem i co maja robic wasze historje swiadcza o tym ze gracie nie rozwaznie nie gracie dojzle w tibie chcielibyscie ze skilami 35 smoki bic odrazu na silne potwory a do tibii trzeba wytrwalosci i skilli wysokich bo taki muj brat ma 15 ilvl i sie cieszy ze ma palkiem skile 45 i chce na smoka isc ja mu muwie skilluj to on nie po cc , nie chce mi sie a tu dupa update i koniec pozadnego skilowania palkiem dzis se patrzylem mi na 5 dvarfuw 5 spearuw zginelo wogle koncze z tibie zajme sie tym co lubie programowaniem moze kiedys jak bede mial duzo wiedze sam zrobie gre na podstawie tibii i jej wielkosci ale bez tych ograniczen dennych dobra sie rospisalem bo jestem smutny koncza z tibija i niemam w co grac.
Pozdro all

Ostatnio edytowany przez Ikai Anch - 12-08-2005 o 13:28.
Ikai Anch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 17:30   #305
Kraon
Użytkownik Forum

Kraon's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2005

Problem

ja dzisiaj poszedlem z kumplem na folde i natknelismy sie na 2 fire elemantale ;/. ja stracilem k- armor, p-legs, f- axe, tower shield ;/. a on c-armor, crown shield , 2 bp sd i war hammer

Zu0. Definitywnie Zu0
Kraon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 20:34   #306
Ellenhorin
Użytkownik Forum

Ellenhorin's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Imię: Ellenhorin
Domyślny

Zwiedzam sobie Dark Catherdral nagle stop.... zaciolem sie.. -.- kick , connection time out resetuje kompa oczywscie loguje sie w templu spadajc z 51 lvlu na 49 (sick!) na dodatek wypadl mi bs vamp shield bohy i crus helm to mnie jeszcze nie wkurzylo ale za 5 minut dostaje msg oczywscie od Polaka "Dzieki za itemy noobie" -.-
Ellenhorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 23:22   #307
Człowiek honoru
Użytkownik Forum

Człowiek honoru's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Zza Mikrofonu

Profesja: Knight
Gildia: DM
Świat: Selena
Poziom: 42
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
Człowiek honoru ma numer GG 3867939
Domyślny

Odechciewa mi się grać z paru powodow:
a)hunt za lvl by swe
b)hunt za gildie bye swe
c)hunt za wojne ze swe
Ale ja bardzo lubie Szwedów co z tego że to już bedzie muj 8 server przez nich...

"Kocham, Podziwiam, Szanuje, Ranie, Przepraszam, Naprawiam..."
Człowiek honoru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2005, 11:00   #308
Koperr_
Użytkownik forum

Koperr_'s Avatar

Data dołączenia: 15 08 2005

Imię: Koperrek
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 44/44
Poziom mag.: 3
Domyślny

Pewnego razu wybralem sie moja postacia (11 lvl palek) na Folde z moim kolegą (10 lvl palek) z powodu braku kasy. Pierwsza wyprawa byla udana. Pozniej poszlismy drugi raz. Patrzymy a przed wejsciem stoi dwoch knightow 18 levele. Czekalismy jezcze chwilke na pomoscie az oni do nas podeszli. Nie zdazylem sie logoutnąć no i po chwili uciekania bez uh... dead . Wkurzyłem sie i zalozylem nowa postac... Nie rozumiem dlaczego tak dobre levele huntuja na 8-10lvl skoro i tak wiedzą ze nie będą mieli z tego dobrego loota... Dla zabawy?
Koperr_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2005, 18:12   #309
Pewna Osoba
Użytkownik forum

Pewna Osoba's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Olsztyn

Profesja: Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 33
Domyślny :(

Ja mialam tak na Rooku.
Ide sobie z paroma gostkami na quest mino hell.
Stoje za skrzyniami i krzeslami i strzelam do minosow z luku a tu nagle jakis d.... usuwa skrzynie. Otoczyli mnie minosy i zginelam tracac luk, wedke i 9 platynek bezpowrotnie
Pewna Osoba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2005, 19:20   #310
Yoshu Thor
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ikai Anch
Czytając te wypowiedzi myśle że to jakieś za przeposzeniem nooby pisza mialem 12 lvl i deadnalem i nie moglem grac w tibie 3 h to jest smieszne a co maja mówić h-lvl co po jednym dednie kilka lvli w dul ja czasem nawet tydzien grania na marne albo jak takie 70 lvl zhackuja np. knajta to co traci ziomek eq warty 500k i jeszcze postac z banem i co maja robic wasze historje swiadcza o tym ze gracie nie rozwaznie nie gracie dojzle w tibie chcielibyscie ze skilami 35 smoki bic odrazu na silne potwory a do tibii trzeba wytrwalosci i skilli wysokich bo taki muj brat ma 15 ilvl i sie cieszy ze ma palkiem skile 45 i chce na smoka isc ja mu muwie skilluj to on nie po cc , nie chce mi sie a tu dupa update i koniec pozadnego skilowania palkiem dzis se patrzylem mi na 5 dvarfuw 5 spearuw zginelo wogle koncze z tibie zajme sie tym co lubie programowaniem moze kiedys jak bede mial duzo wiedze sam zrobie gre na podstawie tibii i jej wielkosci ale bez tych ograniczen dennych dobra sie rospisalem bo jestem smutny koncza z tibija i niemam w co grac.
Pozdro all

DOKLADNIE!!! Update nie powinien nastąpić. Za kilka miesięcy i tak Tiquanda i nowe potworki wam się znudzą, a te nowe zasady dalej bedą wam przeszkadzać.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 03:27   #311
szymon287
Użytkownik Forum

szymon287's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

mnie narazie nie odechcialo sie grac (chociaz wczoraj mnie bardzo duzo ludzi gonilo ale ucieklem majac zolte zycie chyba z 6ludzi 2 ja 50lv :[ ale ucieklem, ale wczoraj mojemu koledze sie nei powiodlo szedl sobie do depo i mu gosc wychodzi sorcerer 32lv jak sie nie myle jedna magia i po nim skracil plate legs, plate armor kase runy i powiedzial przez tydzien nie gram mija 2min od tego, pisze odziemy zabijac ludzi i tak na nowo gra , a ja zyskalem za darmola 200 bo sie dzielimy ^^
szymon287 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 14:22   #312
Wędrowiec
Użytkownik Forum

Problem Krok od BoH'ów

Podam przykład mojego kolegi:
Grał chyba na Titanii. Miał knight'a 30lvl+ i zbierał na BoH'y. Kosztowały wtedy 100k. Gdy już miał pieniądze wyruszył z Carlin do Ab'Dendriel, do gościa, od którego miał kupić wspomniane wcześniej obuwie. Niestety gdy był już niedaleko depo, PK go ubił. Oczywiście stracił całą kasę. Zaprzestał gry tą postacią i zaczął nowe życie na Pacerze (świat non-pvp). Obecnie w ogóle nie gra.

Ostatnio edytowany przez Wędrowiec - 18-08-2005 o 14:25.
Wędrowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2005, 15:22   #313
Wędrowiec
Użytkownik Forum

Pergamin Moja wina

Gdy byłem jeszcze noobem, wybrałem się moim czarodziejem (12 lvl) do podziemi, gdy biłem trolle, chciałem coś sprawdzić w internecie. Byłem AFK przez 5 minut i gdy wyłączyłem Mozillę okazało się, że dedłem od dwóch PK. Straciłem wtedy bp hmm i bp gfb. Od tamtej pory już nigdy nie afkowałem. Obecnie nie gram tą postacią.

Ostatnio edytowany przez Wędrowiec - 18-08-2005 o 15:27.
Wędrowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 10:38   #314
PeTeRsOn
Użytkownik Forum

PeTeRsOn's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005

PeTeRsOn ma numer GG 7826506
Domyślny

Ja przedtem grałem na Nebuli i denerwowało mnie jak przychodziła grupka (30 - 50 lvl) z 6 graczy i zabijali kogo popadnie :/ Miałem wtedy 8 lvl (dopiero wyszłem na Maina) i podchodziła do ciebie taka grupka :/ cała kasa na eq przepadała :/ z 10 razy mnie zabili i na roka spadłem:/ Teraz gram na non pvp i mam święty spokój

Best Solo:

Best Team:
PeTeRsOn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 16:18   #315
Car Spider
Użytkownik forum

Car Spider's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Bieruń

Car Spider ma numer GG 7555034
Smutny

jak wracam ze z expowiska z nowym lvl lootem i sie ciesze a tu zaraz jakis PK mnie dednie.

Albo jak skluje kilka godzin nie mam eq juz mam sie zmywac bo nabilem juz se 1skiel w góre dobijam powoli potworki i przychodza jakies n00by i mnie 10lvl+ i mnie zaczynaja naparzac z runek a ja nie mam szans no nie mam nic i dedan i kilka godzin skilowania na marne

Kupuje nowa bron ma ktura zbieram tydzen mam eq p-set itp kupuje brighit sword dedam i akurat on wypada

Mam red skulla i mi wszystko wypada

Ale puzniej zbiera sie ekipe i siw odwdzecza tym samym

Ostatnio edytowany przez Car Spider - 20-08-2005 o 16:19.
Car Spider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 16:25   #316
Car Spider
Użytkownik forum

Car Spider's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Bieruń

Car Spider ma numer GG 7555034
Domyślny N00b

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wędrowiec
Podam przykład mojego kolegi:
Grał chyba na Titanii. Miał knight'a 30lvl+ i zbierał na BoH'y. Kosztowały wtedy 100k. Gdy już miał pieniądze wyruszył z Carlin do Ab'Dendriel, do gościa, od którego miał kupić wspomniane wcześniej obuwie. Niestety gdy był już niedaleko depo, PK go ubił. Oczywiście stracił całą kasę. Zaprzestał gry tą postacią i zaczął nowe życie na Pacerze (świat non-pvp). Obecnie w ogóle nie gra.
ale ten koles to n00b ja nawet jak mam przenies 1k z miasta do miasta to parcelem 15gps ino trace a on 100k se luzem nosi...:/ dobrze mu tak jak sie nie mysli i sie uwaza za supermena to sie tak ma
Car Spider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 20:11   #317
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

A mnie sie odechaciało grac bo taki gostek skradł mi konto. Po odzyskaniu zobyczyłem ze mam nizszy level i nie mam zadnej broni, plecaka i zarcia w depozycie. Small esiu to zrobił gra na julerze w Carlin i ma duzo kolegów ma 32 level niech ktos go rozwali do rooka. PLEASE
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2005, 20:59   #318
Green dragon
Użytkownik forum

Green dragon's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005

Domyślny

Mi sie odechciewa grać gdy widze powiedzmy gdy postać mojego brata z rl jest huntowana przez zwolenników PA(<--- przykład),albo gdy kumpel zostaje ofiarą na random pk...
Green dragon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2005, 19:36   #319
miszko77
Użytkownik Forum

miszko77's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2004

Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
Domyślny :(

ja padlem na smoczku...ladżek...smutno bylo ale dalej gram...

------------------------------------------------------------

speary sie niszcza........ NIE!!!!!!! glupi uptade
miszko77 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2005, 20:18   #320
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Świat: RL
Domyślny

Ja sie wkuzram za kazdym razem jak padam. Szczegolnie od pekerów.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania