![]() |
#302 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Z domu
![]() |
![]() Za***iscie to ujales
Wszystko by bylo ok gdyby nie znikajace speary... albo zeby znikaly z mniejsza czestotliwoscia...aaaach marzenia dobra rzecz |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na przyklad ostatnio padlem an gs przez net a wczoraj
![]() ![]()
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Czytając te wypowiedzi myśle że to jakieś za przeposzeniem nooby pisza mialem 12 lvl i deadnalem i nie moglem grac w tibie 3 h to jest smieszne a co maja mówić h-lvl co po jednym dednie kilka lvli w dul ja czasem nawet tydzien grania na marne albo jak takie 70 lvl zhackuja np. knajta to co traci ziomek eq warty 500k i jeszcze postac z banem i co maja robic wasze historje swiadcza o tym ze gracie nie rozwaznie nie gracie dojzle w tibie chcielibyscie ze skilami 35 smoki bic odrazu na silne potwory a do tibii trzeba wytrwalosci i skilli wysokich bo taki muj brat ma 15 ilvl i sie cieszy ze ma palkiem skile 45 i chce na smoka isc ja mu muwie skilluj to on nie po cc , nie chce mi sie a tu dupa update i koniec pozadnego skilowania palkiem dzis se patrzylem mi na 5 dvarfuw 5 spearuw zginelo wogle koncze z tibie zajme sie tym co lubie programowaniem moze kiedys jak bede mial duzo wiedze sam zrobie gre na podstawie tibii i jej wielkosci ale bez tych ograniczen dennych dobra sie rospisalem bo jestem smutny koncza z tibija i niemam w co grac.
Pozdro all
Tibia? A co to jest? Ostatnio edytowany przez Ikai Anch - 12-08-2005 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() ja dzisiaj poszedlem z kumplem na folde i natknelismy sie na 2 fire elemantale ;/. ja stracilem k- armor, p-legs, f- axe, tower shield ;/. a on c-armor, crown shield , 2 bp sd i war hammer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwiedzam sobie Dark Catherdral nagle stop.... zaciolem sie.. -.- kick , connection time out resetuje kompa oczywscie loguje sie w templu spadajc z 51 lvlu na 49 (sick!) na dodatek wypadl mi bs vamp shield bohy i crus helm to mnie jeszcze nie wkurzylo ale za 5 minut dostaje msg oczywscie od Polaka "Dzieki za itemy noobie" -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Zza Mikrofonu
Stan: Niegrający
Imię: Mystick Tomek
Profesja: Knight
Gildia: DM
Świat: Selena
Poziom: 42
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Odechciewa mi się grać z paru powodow:
a)hunt za lvl by swe b)hunt za gildie bye swe c)hunt za wojne ze swe Ale ja bardzo lubie Szwedów co z tego że to już bedzie muj 8 server przez nich...
![]() |
#308 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Koperrek
Gildia: Angels of Darkness
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 44/44
Poziom mag.: 3
|
![]() Pewnego razu wybralem sie moja postacia (11 lvl palek) na Folde z moim kolegą (10 lvl palek) z powodu braku kasy. Pierwsza wyprawa byla udana. Pozniej poszlismy drugi raz. Patrzymy a przed wejsciem stoi dwoch knightow 18 levele. Czekalismy jezcze chwilke na pomoscie az oni do nas podeszli. Nie zdazylem sie logoutnąć no i po chwili uciekania bez uh... dead
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Pirates of the Lost World
Świat: Pacera
Poziom: 33
|
![]() Ja mialam tak na Rooku.
Ide sobie z paroma gostkami na quest mino hell. Stoje za skrzyniami i krzeslami i strzelam do minosow z luku a tu nagle jakis d.... usuwa skrzynie. Otoczyli mnie minosy i zginelam tracac luk, wedke i 9 platynek bezpowrotnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
DOKLADNIE!!! Update nie powinien nastąpić. Za kilka miesięcy i tak Tiquanda i nowe potworki wam się znudzą, a te nowe zasady dalej bedą wam przeszkadzać. |
|
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() mnie narazie nie odechcialo sie grac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podam przykład mojego kolegi:
Grał chyba na Titanii. Miał knight'a 30lvl+ i zbierał na BoH'y. Kosztowały wtedy 100k. Gdy już miał pieniądze wyruszył z Carlin do Ab'Dendriel, do gościa, od którego miał kupić wspomniane wcześniej obuwie. Niestety gdy był już niedaleko depo, PK go ubił. Oczywiście stracił całą kasę. Zaprzestał gry tą postacią i zaczął nowe życie na Pacerze (świat non-pvp). Obecnie w ogóle nie gra. Ostatnio edytowany przez Wędrowiec - 18-08-2005 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdy byłem jeszcze noobem, wybrałem się moim czarodziejem (12 lvl) do podziemi, gdy biłem trolle, chciałem coś sprawdzić w internecie. Byłem AFK przez 5 minut i gdy wyłączyłem Mozillę okazało się, że dedłem od dwóch PK. Straciłem wtedy bp hmm i bp gfb. Od tamtej pory już nigdy nie afkowałem. Obecnie nie gram tą postacią.
Ostatnio edytowany przez Wędrowiec - 18-08-2005 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
![]() |
![]() Ja przedtem grałem na Nebuli i denerwowało mnie jak przychodziła grupka (30 - 50 lvl) z 6 graczy i zabijali kogo popadnie :/ Miałem wtedy 8 lvl (dopiero wyszłem na Maina) i podchodziła do ciebie taka grupka :/ cała kasa na eq przepadała :/ z 10 razy mnie zabili i na roka spadłem:/ Teraz gram na non pvp i mam święty spokój
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() jak wracam ze z expowiska z nowym lvl lootem i sie ciesze a tu zaraz jakis PK mnie dednie.
![]() Albo jak skluje kilka godzin nie mam eq juz mam sie zmywac bo nabilem juz se 1skiel w góre dobijam powoli potworki i przychodza jakies n00by i mnie 10lvl+ i mnie zaczynaja naparzac z runek a ja nie mam szans no nie mam nic i dedan i kilka godzin skilowania na marne ![]() Kupuje nowa bron ma ktura zbieram tydzen mam eq p-set itp kupuje brighit sword dedam i akurat on wypada Mam red skulla i mi wszystko wypada ![]() Ale puzniej zbiera sie ekipe i siw odwdzecza tym samym ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Car Spider - 20-08-2005 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() A mnie sie odechaciało grac bo taki gostek skradł mi konto. Po odzyskaniu zobyczyłem ze mam nizszy level i nie mam zadnej broni, plecaka i zarcia w depozycie. Small esiu to zrobił gra na julerze w Carlin i ma duzo kolegów ma 32 level niech ktos go rozwali do rooka. PLEASE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Mi sie odechciewa grać gdy widze powiedzmy gdy postać mojego brata z rl jest huntowana przez zwolenników PA(<--- przykład),albo gdy kumpel zostaje ofiarą na random pk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() ja padlem na smoczku...ladżek...smutno bylo ale dalej gram...
------------------------------------------------------------ speary sie niszcza........ NIE!!!!!!! glupi uptade |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Ja sie wkuzram za kazdym razem jak padam. Szczegolnie od pekerów.
|
![]() |
![]() |