![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Najwyższa pora Elevo! (kiedy po raz pierwszy popatrzyłem na posty to pomyślałem "O boże! Odświeżyłem temat!" (mój post jest jako drugi) I zaczną się mnie czepiać! AAAA!)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Elvo Welcojme Back!!!
jak już Oerta zdążył powiedzieć to jedyny fake tego typu przsewyższający Przygody Szatana Poprawiłeś mi humor tą wiadomością
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tawer Redeye
Profesja: Sorcerer
Gildia: Serpent Seekers
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Skille: Wole ml
Poziom mag.: 11
|
![]() zajefajne. Mam nadzieje ,że szybko będzie nowy odcinek. More!!! More!!! More!!! ocena 100tys/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Oki Udało mi sie uploadnąć więc daje kolejną cześć. Nie jest ona super, ale musze sie przeciesz rozkręcić ;p
Przygody Boga Elevo Reanimation...Reactivation srry ;p 1-Kredki są ZŁEEE! Elevo od dawna zaniedbał swą tibie, i go dłuuuugo nie było, a przez ten czas Tibia wciąż sie rozwijała i doszło update 7.8. Wtedy Elevo i jego wierny kompan Fafik wrucili do Tibi, a ten drugi miał do Elevo pare pytań... ![]() ------------------------------------------- ![]() ------------------------------------------- ![]() ------------------------------------------- ![]() ------------------------------------------- ![]() ------------------------------------------- ![]() ------------------------------------------- ![]() Może sie komuś spodoba ![]()
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() SuXor.
No, trochę cienkie, ale jak się nie robiło fejci od ponad pół roku, to się nie dziwię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Na wstępie chciałem powitać pierwszego fake'owca od fake humorystycznego bez więcej znaczącej fabuły.
Po drugie, chę powiedziać że ten odcinek z leksza ssie (nie obraź się, po półrocznej przerwie to nie dziwne) ale i tak jest lepszy niż moje paski humorystyczne z przygód maga klev'esh-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]() Zajebiste more more albo dedasz
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Heh spoko rob dalej
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Super fake 10/10
Prosze rób dalej. Ostatnio edytowany przez Re006 - 30-08-2006 o 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
|
![]() Extra fake extra śmieszny podoba mi się naprawdę na czytanie od początku poświęciłem 2 godziny i jestem happy
![]() ![]() ![]() Ocena:99999999999999999999999999999999999999999999 99999999999/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]() LOOOOOL ExTRA !!!!!!!! Elevo (autor i bohater) foreva!!
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]() Super fajne ale przydalo by sie wiecej bohaterow bitwy troche miedzy powiedzmy to pierwszo kraino i to drugo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przygody Boga Elevo NEWS!
![]() -------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() ------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------- ![]() Czy coś dopowiem...hmm...raczej nie ![]()
"noobs" I am Noob you are Noob We are Noobs They are Noobs All the people are Noobs And This fact is cool xP ![]() Ostatnio edytowany przez Elevo - 11-03-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! Elevo! OMG! OMG! OMG! OMG! OMG!
Chyba więcej nie trzeba pisać... Cud? ![]() @Down Ech... Myślałem, że lepiej potrafisz posługiwać się językiem polskim... Ostatnio edytowany przez LolnY - 11-03-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Super wruciłeś. Szkoda że nie w wielkim stylu, ale na pierwszej stronie forum znowu jest mój ulubiony fake.
Ocena 9/10 PS. Moge użyć Fafika z tego fake w jednym odcinku przygód George'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Elevo
wszpółczuje ci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Nom ![]() ![]() @Re006 Sorki, Ale Fafik ma copyrighta i ci go użyczyć nie mogę ![]()
![]() |
#320 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() Dobre , dobre rób dalej ; )
Miło mi się oglądało i czytało xD |
![]() |
![]() |